Spullen Medisch Centrum Alkmaar naar Suriname

6

Een groep van twintig vrijwilligers heeft zich uitgesloofd om meubilair van het Medisch Centrum Alkmaar in te laden op weg naar Paramaribo in Suriname. De initiatiefnemers verwijzen in het Noordhollands Dagblad naar de verbondenheid tussen Alkmaar en Suriname, dat ook een Alkmaar kent in district Commewijne.

In het MCA is recent de nieuwe polikliniek van de Interne Geneeskunde/Maag-, Darm- en Leverziekten geopend. Het meubilair van de oude polikliek is afgelopen zaterdag ingeladen in een zeecontainer om verscheept te gaan worden naar het Diaconessenhuis in Paramaribo, waar ze de spullen goed kunnen gebruiken, schrijft de krant.

- Advertentie -

6 REACTIES

  1. Wat een geweldig initiatief! Alle (goede) hulp aan Sranan is welkom ! Hoop, dat er meerdere organisaties het voorbeeld volgen. Ik hoor(lees) weer Surneds reageren…afgedankte spullen….zij hebben weer bedoelingen met Suriname..en nog meer negatieve reacties. Zijn er bij die 20 vrijwilligers óók Surneds bij ??? Zo b.v. een donatie aan Fatima Oord…een verpleeg tehuis voor ouden aan de Gravenstraat. We benne benieuwd…wie hierop reageert ! A tan so en tan bun.


    Reactie rapporteren

  2. Zo zie je maar weer. Ik ben geen Holland voorstaander maar kijk maar weer wie helpt.
    Komen er ook spullen uit AmeriKA of andere landen. En nu niet meer zeuren over afgedankte goederen maar gewoon accepteren.


    Reactie rapporteren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.