woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidSpullen Medisch Centrum Alkmaar naar Suriname

Spullen Medisch Centrum Alkmaar naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een groep van twintig vrijwilligers heeft zich uitgesloofd om meubilair van het Medisch Centrum Alkmaar in te laden op weg naar Paramaribo in Suriname. De initiatiefnemers verwijzen in het Noordhollands Dagblad naar de verbondenheid tussen Alkmaar en Suriname, dat ook een Alkmaar kent in district Commewijne.

In het MCA is recent de nieuwe polikliniek van de Interne Geneeskunde/Maag-, Darm- en Leverziekten geopend. Het meubilair van de oude polikliek is afgelopen zaterdag ingeladen in een zeecontainer om verscheept te gaan worden naar het Diaconessenhuis in Paramaribo, waar ze de spullen goed kunnen gebruiken, schrijft de krant.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Daarom zitten Surinamers op “HUN LUIE KONT” want zij weten dat anderen voor hun uitsloven.
  Zij hoeven dan toch niets te doen dan alleen “GROTE PRAATS” leveren.


  Maak melding
 2. Wat een geweldig initiatief! Alle (goede) hulp aan Sranan is welkom ! Hoop, dat er meerdere organisaties het voorbeeld volgen. Ik hoor(lees) weer Surneds reageren…afgedankte spullen….zij hebben weer bedoelingen met Suriname..en nog meer negatieve reacties. Zijn er bij die 20 vrijwilligers óók Surneds bij ??? Zo b.v. een donatie aan Fatima Oord…een verpleeg tehuis voor ouden aan de Gravenstraat. We benne benieuwd…wie hierop reageert ! A tan so en tan bun.


  Maak melding
 3. suriname heeft deze spullen klaarblijkelijk hard nodig, maar, maar……….. in het land van bestemming aangekomen moet er invoerrechten betaald worden op deze spullen.


  Maak melding
 4. @ Prik: Dan hoe wil je hebben dat de Mini-Sterren, Pres en vieze Pres hun dure tickets naar het buitenland moeten bekostigen? Gelijk hebben ze, op met de invoerrechten.


  Maak melding
 5. Zo zie je maar weer. Ik ben geen Holland voorstaander maar kijk maar weer wie helpt.
  Komen er ook spullen uit AmeriKA of andere landen. En nu niet meer zeuren over afgedankte goederen maar gewoon accepteren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES