Nieuwe Late Night Show met Clark Accord

0

Vanaf 1 november start AT5 het nieuwe wekelijkse programma Nieuw Amsterdam Praat. In dit kosmopolitisch praatprogramma vanuit een nieuw perspectief krijgen gasten de kans zichzelf te zijn. NAP is verrassend, brutaal, informatief, edgy en vooral anders. De presentatie is in handen van Clark Accord en Anousha Nzume en elke zaterdag op AT5 te zien van 23:00 tot 23:45 uur.

Nieuw Amsterdam Praat is een late-night talkshow met bekende en minder bekende gasten, waarmee de presentatoren praten over kunst en cultuur, nieuws, media, actualiteiten en maatschappelijke onderwerpen. NAP gaat uit van de dialoog en niet van het debat. Er wordt gezocht naar wat bindt. De hedendaagse maatschappij wordt in al z’n diversiteit zichtbaar gemaakt met medewerking van schrijvers, filmmakers en kunstenaars die een bijdrage leveren aan de stad Amsterdam, maar ook daarbuiten.

Gasten zijn o.a. Jörgen Raymann, Carolien Gehrels, Brain Bijlhout, Harry de Winter, Rudie Kagie, Esmaa Alariachi, Nina Jurna en Elvira Sweet. Elke show wordt afgesloten met live optreden van een talent uit de Breathing Bijlmerstal, akoestisch begeleid door Orville Breeveld.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.