donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentTheatershow Roué Verveer 8 november op TV

Theatershow Roué Verveer 8 november op TV

-

Does Travel & Cadushi Tours

Op 8 november a.s. zal de VARA de theatershow ‘Met andere woorden’ (M.A.W.) van Roué Verveer uitzenden. Deze show is om 23.00 uur te zien op Nederland 3 bij de VARA. Verveer heeft met zijn derde show een M.A.W. een meesterstuk neergezet. Leuke verhalen met veel humor en zelfspot voor een breed publiek.

Roué neemt geen blad voor de mond en gaat soms tot het randje, maar zonder dat dit kwetsend wordt. Op een sympathieke en luchtige wijze belicht Roué de maatschappij aan de hand van voorbeelden uit zijn eigen leven. Op humorvolle wijze komen maatschappelijke onderwerpen aan bod waaronder: het ware verhaal achter aanslagen op vliegtuigen, de vooroordelen op Surinamers en de klaagcultuur in Nederland.

Roué Verveer is geboren in 1972 in Paramaribo, Suriname. In 1998 ontmoet hij de jongens van FreshWagon (met o.a. Najib Amhali, Howard Komproe, Murth Mossel en Eric van Sauers) in Suriname met wie hij nu regelmatig optreedt, evenals met Comedytrain.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES