zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijRotaryclub knapt Surinaams kinderhuis op

Rotaryclub knapt Surinaams kinderhuis op

-

Does Travel - naar Suriname

Het Surinaamse kinderhuis Leliëndaal ziet er weer keurig uit dankzij de Rotaryclub Twenterand. Veertien Rotarians namen het interieur van het kinderhuis onder handen. Ze schilderden de vloeren, de plafonds en de muren in frisse kleuren.

„Het was een heel karwei, ook al omdat we bij een temperatuur van 35 graden of meer moesten werken”, aldus Theo Plegt in de Twentsche Courant Tubantia.

De Vriezenvener bezocht Leliëndaal eerder dit jaar. Hij schrok van de toestand waarin het kinderhuis zich bevond en wist z’n mede-clubleden er van te overtuigen dat er wat moest gebeuren. Zodoende trokken veertien Rotarians er drie weken voor uit om in Suriname aan de slag te gaan.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. Die wite mense moete niet seure met onse kindere
  We doen wat wij wille
  Wij sijn de Baas
  Klaar
  Laate se maar gelt brenge
  Anders moet se wegweese
  Sranang foe sranang mang
  Oenoe no abie biesie ifoe piekieng nengre e piena
  Na oenoe piekieng
  Bouta for president
  NDP Forever


  Maak melding
 2. @NDP FOREVER,
  Zoals gewoonlijk kraai je weer B*LLshit uit,Laten jij en je NDP zulks kleine daden daadwerkelijk doen i.p.v.te loeren en wachten op regeergelegenheid om Su.verder in de stront te douwen.


  Maak melding
 3. Een positieve reactie lijkt me hier wel op z’n plaats: fijn dat er mensen zijn die niet alleen ach en wee roepen, maar een probleem eigenhandig aanpakken en de boel opknappen. Hulde!


  Maak melding
 4. NDP forever, graag niet meer reageren op dit soort serieuze berichten.
  Eigenlijk had je moeten schrijven: “bedankt blanke manen voor het zorgen dat deze kinderen weer een leuk huis hebben gekregen. Ook bedankt voor jullie vrijwilligerswerk.”
  Als afsluiting had je ook kunnen schrijven: “in plaats van domme berichten op internet sites plaatsen ga ik volgende keer een forum oprichten om vrijwilligers werk in Suriname te gaan stimuleren”

  Dan krijgt NDP zeker meer stemmen.

  Grande Bout


  Maak melding
 5. als ik een ndp aanhang was, wat nooit van mijn leven zal zijn zou ik mij diep schamen voor nummer1 NDP FOREVER ik heb een voorstel aan die man laat bouterse en nog een aantal mensen binnen zijn partij dat geld wat ze idere maand ontvangen en geen moer voor doen aan de minder bedeelden geven.


  Maak melding
 6. @nummer 1
  wat je daar heb neer gezet laat zien wat voor soort mens je bent ik vind dat je nog lager bent dan de grond waar op je loop
  wees blij dat er nog goede zielen zijn
  als je nog een geweten heb denk ik niet zieke ziel ben je DU niet zo schijnheilig doen wie weet dat jij dat ben je bent er niet vies voor dit te doen ik maak alle grappen maar als het om kinderen gaat kan ik des duivels zijn kinderen vragen niet om geboren te worden maar dank aan de rotary club vrede zij met u met dit goede werk
  want als het aan deze regering ligt zouden de kinderen nu nog in een shit zijn maar dank God dat er nog goed hartig mensen zijn
  soso lobie


  Maak melding
 7. Blij te vernemen dat die kinderen tenminste weer een fatsoenlijk onderkomen hebben want als zij op figuren als nr. 1 moeten wachten, zaten ze nog langer in de shit.

  Verbaas mij steeds weer over zulke stompzinnige
  reacties.


  Maak melding
 8. Die kinderen hebben nu tenminste een fatsoenlijk onderkomen want als zij op figuren als nr. 1 zitten te wachten, zaten zij nog langer in de shit.

  Hoe stompzinnig kun je reageren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES