Zoon Surinaamse ex-legerleider uit de gevangenis

51

PARAMARIBO, 25 okt – Dino Bouterse is ontslagen uit de gevangenis. Dit meldt de Ware Tijd. Dino mag zich een vrij man noemen na iets meer dan drie jaar brommen. De oorspronkelijke straf was acht jaar.

In 2005 werd hij veroordeeld voor onder meer deelname aan een criminele organisatie, overtreding van de wet Verdovende Middelen, autodiefstal en illegale wapenhandel. Bouterse en anderen werden in 2004 aangehouden nadat in Livorno, in het district Wanica, automatische vuurwapens en een hoeveelheid cocaïne waren aangetroffen. Op het betreffende adres bevonden zich ook terreinwagens.

Die bleken van diefstal afkomstig. Dino Bouterse was eerder al veroordeeld tot een korte gevangenisstraf voor het reizen met een vervalst paspoort. Coalitieparlementariër Sharmila Mangal-Mansaram zei onlangs nog een gezinshereniging te voorzien voor de Bouterses. Achteraf bekeken getuigt de uitspraak van de jurist mangal-Mansaram van weinig inzicht in de werking van het Surinaams recht. Deze indruk wordt nog versterkt door het Hof van Justitie, dat geen spoedige afronding voorziet van het proces rond de Decembermoorden.


51 REACTIES

 1. Wat kan je nou verwachten van een zeer zware crimineel/moordenaar die zijn kinderen opvoedt.

  Dit is het resultaat ervan. I.p.v. naar school te gaan is hem de misdaad met de pap lepel ingegoten.


  Maak melding

 2. Bouterse sr. gefeliciteerd met Bouterse jr.!

  Op dit lapje grond lopen drie soorten surinamers rond!

  Zij die dingen laten gebeuren,
  Zij die kijken wat er zal gebeuren.

  Zij die zich afvragen wat er eigenlijk gebeurt.

  Sir.Anthony Hopkins
  Patriot!


  Maak melding

 3. @zo is dat.
  Mangal krijgt hoogst waarschijnlijk wel gelijk. De meeste criminelen zijn draaideur criminelen en beide hebben een historie van meerdere criminele handelingen en veroordelingen. Dus ze komen elkaar daar vast en zeker tegen. Als het maar niet to incest leidt. 😆


  Maak melding

 4. Dino,

  Bij deze gefeliciteerd en hou je nu goed want de ogen en oren blijven op je gericht, de groeten van ons allemaal.
  Binnenkort komen wij naar Suriname om het te vieren want ook ik mag mee van mijn ex, we zijn nu weer vrienden en ik heb er spijt van maar ja hij rent nog steeds achter de vrouwen.
  familie trekje, ha ha ha.
  Al the best

  Layli


  Maak melding

 5. Zo! Zijn vader heeft wel een job voor hem.
  Meer wapens uit de tijd dat er door hem (baasje moordenaar Super Grover) met ons geld wapens
  werden gekocht. Wapens voor coke.

  Of hij is de nieuwe ambassadeur in Nederland.

  Arm Suriname, wat een moordenaars bende.


  Maak melding

 6. Sharmila Mangal-Mansaram is onbetrouwbaar. Zij heeft geen fundamentele en objectieve mening indeze. Trouwens zij is,volgens het publieke geheim verbond, immers het intieme liefje van S.P.Santhoki,MvJ.


  Maak melding

 7. Dino heeft zijn straf uitgezeten en is dus nu weer vrij man…punt uit!!!
  Dus niet lullen en vwn mw mangal: die kraait ook alleen maar wat; ik dacht dat ze als parlementarier verstandig was maar dat blijkt dus niet!
  Ik zou zeggen: mensen, heb geduld en wacht rustig af wanneer de kwestie over de december moord wordt behandeld…de rechter bepaalt wat er dan gebeurt.


  Maak melding

 8. zo vader zo zoon
  en deze mensen moeten suriname in het buitenland gaan vertegenwoordigen terwijl hij zijn eigen zoon geen goed voorbeeld kan geven dino wees blij dat je in een democratie woond want jou pa heeft mensen voor minder vergrijp gedood dit is nou de voorbeed die de jongeren in suriname krijgen criminaliteit loont , en tegen die idioot op nummer 5 wil ik zeggen doe niet als kleinkind als je het niet met mij eens laat dat blijken aan jou reaktie .


  Maak melding

 9. #8,
  Wat ben jij toch voor een uitermate opgefokte negatieveling. Zou het werkelijk aan jou geboorte, voedig of OPvoeding hebben gelegen? Ik wens niemand jou nabijheid noch als vriend, noch als vijand!


  Maak melding

 10. Electronische bewaking via zijn enkelbanden moet overwogen worden. Deze omstreden figuur is schitterend geslaagd als recidivist.
  Tje potie, hij kan er niks aan doen baya, want het zit in zijn genen dankzij zijn lieve, brave en onschuldige pappie


  Maak melding

 11. alleen maar slecht nieuws…wat jammer joh.
  Nog steeds geen harde hand van toepassing in suriname?
  suriname begrijpt niet hoeveel landelijk vertrouwen in feite kan betekenen voor de export van surinaamse producten in welke hoedanigheid dan ook….

  het feit dat `BOUTA` na velerlei informatie beschikbaar zo makkelijk zijn weggetje vindt in jullie land, is goed af te spiechelen tegen alle afgewezen export vergunningen of offshore activiteiten voor suriname. Jammer dat suriname dat gewoon neit door heeft.


  Maak melding

 12. De vrijlating is slechts een voorlopige invrijheidstelling.
  De Raadkamer heeft dat besluit genomen omdat er geen zicht is op het hoger beroep in deze zaak.Als het hof ooit eens zover is om het hoger beroep te behandelen, bijv maart 2010 dichtbij de verkiezingen, dan kan het zo zijn dat Dino weer naar Duisburglaan gebracht wordt om eventueel zijn straf uit te zitten.
  Dus laat het je niet verwonderen als Dino tussen nu en 2010 weer wordt aangehouden.Het is een voorlopige invrijheidstelling


  Maak melding

 13. Mangal jij komt binnen kort op bezoek bij dino maak je niet druk,want jij hebt gewoon een bouterse syndroom,mangal je bent tog een ex van bouterse dus wat zeur je nou,jij bent pas komen kijken,je weet tog ……..breek me de bek niet open……..
  word vervolg:


  Maak melding

 14. Is goed nieuws mang dat Dino Bouterse op vrije voeten is, zo zie je maar weer die sma is weer op dr bek gegaan en dat zal ze altijd blijven doen want ze heeft de verstand van een boeriki.

  Bouterse For President!


  Maak melding

 15. Nu is Dino er uit, zijn vonnis was oorspronkelijk 8 jaar.Hij werd veroordeelt
  voor heel veel overtredingen.Is na meer dan
  drie jaar ontslagen?Dat lijkt mij echt vreemd
  hoe kan dat? wat zijn de prestaties geweest om na zulke korte tijd ontslagen te worden.
  Wanneer gaat zijn vader er in?


  Maak melding

 16. mischien is dit een ruilhandel tussen bouterse en Santhoki, als je me zoon vrij laat hou ik me mond om over jou handel en wandel in de criminele circuit te praten.. hahahahahahah
  wedden a je Bouterse niet over Santhokie zal horen praten..


  Maak melding

 17. voorlopige zal je niks meer van santhoki horen want hij heft dus een deal met Desi gemaakt.

  Jullie weten zelf de waarheid zou boven water komen voor santhoki plus de waarheid is hard om te horen.

  juist met deze kans konden de suri volk hun kans grijpen om santhoki en Desi op te ruimen in een klap. Be halve de december moorden er is vast iets waarmee ze hem kunnen arresteren hoor maar die kennissen hebben die MP of Babilon van suri niet.

  Ze moeten allemaal een voor een opgeruimt woren deBAK in


  Maak melding

 18. Door hebzucht van Opa Ruro zit Chandrie’ka nog steeds daar die vent moet oprotten man.
  Hij wil nu vrienden maken om verder te gaan met zijn corruptie.


  Maak melding

 19. HIHI echt het goede overwint het kwade, die jongen is gestraft en nu ophouden met lullen.

  Vene en cs hebben okk zakken boter op hun hoofd. HIHIHI Tje potie


  Maak melding

 20. De rechters en voorspellers van WK zijn aan het woord geweest. Heeft Santokhi hem vrijgelaten of de gevangenisdirekteur? Of is dit de normale gang van zaken dat je beoordeeld wordt door een team binnen het gevang en na goedkeuring van de rechters?Wel of niet uit mag? Wat ongenuanceerde zeurkousen zijn ze toch!


  Maak melding

 21. Dino gedraag je aub!!
  En denk eraan dat je vader een geboren leider is en jij bent daar de zoon van .
  Niet een ieder is zo gezegend om zo een GROTE vader te hebben .


  Maak melding

 22. Vaak is het leuk om de reacties van de mensen te lezen,maar je vraagt je af waarom sommige mensen reageren.Ze bederven het verhaal helemaal.Sorry hoor maar velen weten niet waar het om gaat.Hoe kunnen mensen blij zijn als een Dino Bouterse in vrijheid is gesteld?(ik heb niets tegen Dino,want ik ken hem niet)Bekijk de daden waarvoor deze man gevangen zat:het is niet niks-laten we eerlijk en wel wezen.Je moet niet in de buurt van deze man willen zijn.Mensen je wordt niet veroordeelt als er geen bewijzen zijn dat je schuldig bent aan het een of ander.Laten we dus voorzichtig zijn met deze blijdschap en hopen dat hij -Dino Bouterse leering heeft getroffen uit wat er is gebeurd.Hij gaat zich echt rustig moeten houden,want hij is niet echt een vrij man volgens mij want er was hoger beroep aangetekend in zijn zaak en aangezien men niet weet wanneer de zaak voor gaat of kan is hij (voorlopig)een vrij mens. En dit maakt het moeilijker voor de buitenwereld om Suriname en Surinamers te begrijpen.Het lijkt alsof er niks aan tijd gebonden is in Suriname.Dit is zo raar.Suriname hoeft in dit opzicht toch niet vergeleken te worden met een of ander land zonder regels wetten rechten en plichten.
  So think about it Surinam and go for it
  Suriname Suriname Suriname Suriname mi lobie

  Anne


  Maak melding

 23. @ Annemarie: helemaal mee eens. Vergeet niet dat hij TIJDELIJK in vrijheid is gesteld, dat wil zeggen dat hij dagelijks door justitie wordt gemonitord. Dino is geen vrij man, vergis je niet.


  Maak melding

 24. 29-10-2008
  @38Anne Annemarie Koole Mensen je wordt niet veroordeelt als er geen bewijzen zijn dat je schuldig bent aan het een of ander.

  Kroongetuige Patrick van loon tegen D.D.Bouterse in het Stellendam-drug-proces
  Nederlandse Justitie legt spijtoptant eerst in de watten en dumpt hem vervolgens!
  Patrick V. houdt zich al meer dan tien jaar met drugshandel bezig. In 1997 onderschepten de Nederlandse politiediensten 476 kilo cocaïne die hij samen met Marcel G. en Frank J. van Suriname naar Nederland had gesmokkeld. In ruil voor strafvermindering praatte Patrick V. de Surinaamse ex- legerleider Desi Bouterse aan de galg. Die kreeg dankzij zijn verklaringen in 2000 elf jaar cel voor zijn betrokkenheid bij de smokkel. Patrick V. werd eerst tot acht jaar veroordeeld, later verminderd tot zeven jaar en zeven maanden cel, Marcel G. tot acht jaar en Frank J. vloog voor vier jaar achter de tralies. Maar Patrick V. keerde na penitentiair verlof in juni 2000 niet naar zijn Nederlandse gevangenis terug. Hij vluchtte naar België, waar hij opnieuw een drugslijn organiseerde.

  Maar vooral de wilde verhalen over wat Justitie in Nederland verstaat onder een ‘getuigenbeschermingsprogramma’, gooiden hoge ogen. Dat zit zo: in het Stellendam-proces werd Patrick V. op 28 december 1998 in het Hof in den Haag bedacht met acht jaar cel voor zijn aandeel in die drugstrafiek.

  Toen hij (patrick. van. Loon)zijn straf begon uit te zitten, kreeg hij bezoek van de Nederlandse Justitie met een voorstel tot ‘contract’: als hij bereid was in hetzelfde dossier onder ede niet alleen zichzelf maar ook Desi Bouterse aan de galg te praten, dan kon hij rekenen op strafvermindering, een vervroegd penitentiair verlof, een buitenvervolgingstelling voor twee andere drugstrafieken (die van Southampton en Arnhem) en ander lekkers.

  Zo kwam bij de start van dit proces een Nederlands rechercheur in de getuigenstoel doodleuk uitleggen hoe hij, in opdracht van het OM, Patrick V. moest gaan ophalen in de gevangenis van Zwolle om drie dagen met hem op hotel te gaan en samen met zijn echtgenote inkopen te doen in Breda. Daarna werd hij terug afgeleverd in de gevangenis. Bij een andere gelegenheid werd Patrick V. met een helikopter naar Bergen-op-Zoom gebracht. Hij ging er uitgebreid eten in het bekende sterrenrestaurant ‘Interscaldis’. Op kosten van Justitie mochten zijn oma, moeder, vriendin plus hun dochter mee aanzitten. Zij kwamen in de Rolls van de firma aanrijden. Maar het getuigenbeschermingsprogramma liep in het honderd.

  “Toen hebben ze laten verstaan dat hij bij de eerste gelegenheid gewoon moest verdwijnen uit Nederland”, zegt zijn advocaat Jo De Meester. Dat moest je Patrick geen twee keer vertellen. Hij belde naar zijn boezemvriend Gaetan, die hem ging ophalen en onderdak verschafte. Patrick V. startte niet alleen zijn drugszaakjes opnieuw op, maar begon vooral de vele miljoenen drugswinst wit te wassen. De Nederlandse autoriteiten hebben nadien nooit fanatiek achter patrick.v.L aangezeten en voor iedereen was duidelijk dat de ‘ontsnapping’ officieus kaderde in het contract dat Patrick V. met Justitie in Nederland was overeengekomen in ruil voor zijn optreden als kroongetuige tegen Bouterse. Patrick.v.L. bleef dus veilig en wel in Antwerpen.. Rasidan Z. is de Nederlands-Surinaamse vriendin van Patrick V. Zij moest van het Nederlandse gerecht in België gaan wonen in het kader van het ‘contract’ met haar vriend, maar werd verder aan haar lot overgelaten.

  Bij een huiszoeking op het (onderduik )adres van Patrick.v.L en zijn vriendin Rasidan Z. trof de politie documenten aan waaruit bleek dat hij in 1997 samen met Marcel G., Frank J. en de Brit John J./Johnson, 48, Liverpool cocaïnetrafieken naar het Britse Southampton had georganiseerd, goed voor een opbrengst van ruim 8,1 miljoen euro (over ex leger leider D.D.Bouterse werden helemaal geen belastende documenten in het bezit van Patrick v.Loon of welk ander drugs organisatiegevonden).

  De veroordeling van D.D.Bouterse is een politieke veroordeling geweest. Met een valse kroon getuige, zoals ook in een adem is gezegd door de Belgische justitie & politie dat kroon getuige v. Loon een zware crimineel & vals getuige alsmede een platonische leugenaar is. Door de informatie die de Belgische justitiële autoriteiten hebben over kroongetuige Patrick V. heeft de Belgische justitie & politie bekend gemaakt dat de belastende verklaringen die Patrick V. aan de Nederlandse OM gelegt heeft tegen de Surinaams politicus D.D. Bouterse nooit op waarheid kan berusten.
  Omdat kroongetuige v. Loon nooit op twee plaatsen tegelijk kon zijn, aldus een verklaring van de Belgische justitie & politie.
  Temeer de Belgische justitiële autoriteiten een dossier van kroongetuige Patrick v. Loon erop nahoud en zijn handel &wandel c.q. strafbare feiten van Patrick v. Loon. zo kan weer leggen .

  Achteraf heeft ook (ex) kroongetuige Patrick van Loon alsmede zijn vrouw/vriendin Rasidan Z. toegegeven dat Patrick v. Loon. mijneed zou hebben gepleegd in de Stellendamstrafzaak tegen D.D. Bouterse na een deal/contract te hebben gesloten met de Nederlandse OM voor het verkrijgen van straf vermindering, en gouden bergen die de OM voor hem in het verschiet had als hij zou mee werken om belastende verklaringen onder ede af te leggen tegen de Surinaamse politicus D.D.Bouterse om hem zo uiteindelijk veroordeeld te krijgen.

  De buitenlandse (autoriteiten) justitie en politie probeerden Bouterse al vanaf de tachtigerjaren zonder succes achter de tralies te krijgen door hem te willen betrekken bij drugstransporten vanuit Zuid-Amerika. In 1999 wilde het Nederlandse Openbare Ministerie D.D. Bouterse betrekken in & vervolgen voor zeven drugstransporten vanuit Zuid-Amerika naar Europa.De verklaringen van een hele stoet anonieme getuigen moesten het bewijs leveren dat Bouterse in de drugs handel zat maar ze vielen bij de rechtercommissaris door de mand en tijdens het proces af wegens verregaande onbetrouwbaarheid.

  Alleen met behulp van de valse kroongetuige Patrick van L. met de geinsinueerde belastende verklaringen kon Bouterse uiteindelijk door het Nederlandse OM betrokken worden bij de smokkel van een lading van 474 kilo cocaïne, die van een zeilboot van Suriname naar het Zuid-Hollandse Stellendam was vervoerd. Dit resulteerde in de bijverstek veroordeling van Bouterse in juni 2000 tot een gevangenisstraf van elf jaar.

  Al bracht Bouterse sindsdien nog geen dag in de cel door, dat deert politiek Den Haag niet, hij kan tenminste niet meer zorgeloos het land verlaten. Door deze veroordeling staat hij nu internationaal gesignaleerd als een belangrijke drugshandelaar. En kan als Surinaams parlemantariër/politicus Suriname niet als zodanig vertegenwoordigen op het internationaal politiek arena.

  Officier van justitie mr. Evert Harderwijk, die met het onderzoek was belast, verklaart dat de kroongetuige v. Loon tegen alle afspraken met het OM in ‘na een dag verlof uit de gevangenis in mei 2000 op de vlucht is geslagen.

  De advocaat van Bouterse, Bram Moszkowicz, geloofde hier niets van en vermoedde dat de kroongetuige met medeweten van justitie niet terug was gekomen, omdat hem meer was beloofd dan alleen maar strafvermindering die formeel op papier stond. Het leek er volgens de raadsman op dat het OM een oogje had dichtgeknepen en dat v. Loon. vervroegd naar huis mocht gaan. Justitie zal dat volgens Moskowicz nooit toegeven, want als blijkt dat de officier van justitie onrechtmatig heeft gehandeld, zou dit de bodem onder de zaak Bouterse vandaan kunnen slaan.

  Het OM stond hoogst waarschijnlijk onder zware politieke druk, om de politicus D.D.Bouterse veroordeeld te krijgen.
  Volgens de vrouw van Patrick van L. is haar man niet gevlucht.
  Waarom zou hij dat moeten doen’, vraagt zij zich af. Er zijn volgens haar duidelijke afspraken met de Nederlandse justitie gemaakt. Dit werd ook bevestigd door Patrick in een interview met Vrij Nederland. Toen hij kroongetuige was, zat hij eerst in het huis van bewaring in Zwolle. In 1999 mocht hij op 14 juni, zoals door Harderwijk schriftelijk was vastgelegd, onder begeleiding van twee Nederlandse rechercheurs samen met zijn familie de verjaardag van zijn dochter vieren. Als ik had willen ontsnappen, had ik dat toen al kunnen doen. Maar waarom zou ik?’, vraagt hij zich af. Alles leek te gaan zoals was afgesproken met de Nederlandse justitie en kreeg hij in februari 2000 officieel onvoorwaardelijk verlof.

  Dat zegt hij te kunnen bevestigen met een brief van de penitentiaire instelling in Zwolle. Met andere woorden: hij was vanaf dat moment vrij om te gaan en staan waar hij wilde.
  Op 8 oktober 2003 werd v. Loon. in België aangehouden, daar hij moest getuigen in een proces in Nederland tegen Marcel G., een medeverdachte in de zaak Stellendam. Hij beweerde dat Patrick nooit zaken heeft gedaan met Bouterse. Erger nog is dat zijn voormalige advocaat, mr. Gerard Spong, die nu Marcel bijstaat, bij die gelegenheid Patrick v. Loon een onbetrouwbare kroongetuige noemde.

  Doordat Patrick van L. in België was gearresteerd, kon hij die dag niet in Nederland verschijnen. Zijn kroongetuigenverklaring tegen de politicus D.D.bouterse kon dus niet nader getoetst worden en kon het OM Bouterse onrechtmatig veroordelen voor 11jaar cel.

  Het Nederlandse OM maakte de zaak rond dankzij kroongetuige Patrick van L. De vraag die nu centraal staat is, of die getuige betrouwbaar was, daar zijn kroongetuigenverklaring niet nader getoetst “kon” worden, doordat Patrick.van L. in België was gearresteerd.

  Conclusie: welke delinquent, lang gestrafte zware drugs crimineel, lid/leider van een criminele organisatie wordt na een veroordeling van 8 jaar gevangenisstraf op verlof gestuurd zonder politie of penetentiaire begeleiding en dan verwachten dat de langgestrafte terugkeert in gevangenschap.

  Wat de Nederlandse OM moet verklaren aan de Surinaamse alsmede de Nederlandse samenleving en de advocaat van D.D.Bouterse is wat zo urgent was dat langgestrafte kroongetuige v. Loon kort na zijn veroordeling verlof werd verleend met of zonder begeleiding, het penitentiaire inrichting mocht verlaten.

  Dit geval is zowel extreem als uniek in de criminele wereld, juridisch jargon & gevangeniswezen. De man van de straat is er nog steeds niet over uit gesproken over deze juridische dwalingen.

  Nog een cruciale vraag dat centraal staat, van waar al de privileges die drugs crimineel v. Loon genoot bijv. dat hij de verjaardag van zijn dochter onder begeleiding mocht gaan vieren. Alsmede: bij de start van dit proces kwam zo een Nederlands rechercheur onder ede in de getuigenstoel doodleuk uitleggen hoe hij in opdracht van het OM v. Loon moest gaan ophalen in de gevangenis van Zwolle om drie dagen met hem in een hotel te gaan en samen met zijn echtgenote inkopen te doen in Breda. Daarna werd hij teruggeleverd aan de gevangenis. Bij een andere gelegenheid werd v. Loon met een helikopter naar Bergen-op-Zoom gebracht. Hij ging er uitgebreid eten in het bekende sterrenrestaurant ‘Interscaldis’. Op kosten van Justitie mochten zijn oma, moeder, vriendin plus hun dochter mee aanzitten. Zij kwamen in de Rolls van de firma aanrijden.

  Het is toch duidelijk dat Patrick van.Loon en….een samenzwerings- duivelspact / contract hadden afgesloten!

  dus @38Anne Annemarie Koole Mensen je wordt niet veroordeelt als er geen bewijzen zijn dat je schuldig bent aan het een of ander.

  think befor you answer!

  I rest my case!

  Patriot!


  Maak melding

 25. Anne,
  Je maakt je verdomde selectief bezorgd! Waarvoor dient het gevang? Maakt volgens jou een veroordeelde geen aanspraak meer op inkeer, teneinde weer toe te treden tot de maatschappij?
  Als het jou broer was had je kennelijk wel anders gepiept. Niet zo zwartgallig zijn jo.


  Maak melding

 26. ach man,je moet eens weten waarvoor witte-mannen allemaal voor worden vrijgesproken.
  zogenaamd vorm fouten,b.v Helss-Angels.zo kan ik nog meer oproepen.

  Mensen het gaat om zwarte surinamers zoveel mogelijk te criminaliseren..
  je kan en mag niet eens naast de pot pissen en je bent er geweest.
  de opdracht van het KORPS NEDERLAND is zoveel mogelijk uit te kijken wat zwarte surinamers doen.
  Als ze het gelijk zouden verdelen,zou je een heel ander beeld krijgen..
  kijk Zuid Oost Amsterdam,daar is no go wijk,want als zwarte ben je als verdacht.Ondanks er in Amstelveen meer moorden zijn gepleegd,lees vastgoed criminaliteit.
  Wat zegt het KORPS , we hebben niet genoeg mensen,om hun financieel handel en wandel te bestuderen..
  wat zeg je van die HOLLANDERS die in fillipijne meisjes van 6 jaatr en jonger hebben misbruikt
  maar gehoplepn zijn door de AMBASADE VOOR EEN ANDER PASPPOORT,om het land te verlaten..
  laten de mensen die vinden dat recht gesproken ,gesproken ,moet worden haal deze zaken ook aan,please haal ze ook.want zo jullie zeggen als je wat hebt misdaan,moet je berecht worden toch
  Nou dan Hoe recht is recht,
  ik weet het,is wie voor de rechter staat,met zijn befje
  ben je zwart pis niet naast de pot.laat het aan die witte mensen over,ze zijn ONSCHENDBAAR


  Maak melding

 27. @ patiot !
  was het niet beter geweest dat jij bouterse zijn advocaat was de manier hoe jij jou verhaal hier verteld ben jij beter als moscowicz. bosje al dat geld van de surinamers wat je heb betaald om een drug dealer bouterse te verdedigen zonde had het maar aan patriot gegeven ,luister no mie boi dat verhaal van jou slaat kant nog wal. in nederland is het toegestaan om boeven met boeven te vangen het frapante van jou verhaal is dat jij doet voorkomen alsof het nederlandse rechtssysteem politiek is beinvloed. het gekke van jullie is dat iedere systeem of persoon die bouterse aanpakt niet goed is in jullie ogen dat snap ik niet , het ergste aan jou is dat jij het opneemd voor iemand die geen enkele recht heeft toegepast bij het vermoorden van zijn tegenstanders bouterse heeft nederland duurste advocaal laten betalen door de surinaamse staat is dit niet onmenselijk en oneerlijk , ben jij vergeten patriot dat er vliegtuigen in de binnenlande van suriname lande en dat de inhoud met militaire excorte naar plaats van bestemming werden gebracht suriname heeft kleine bevolking dus neks e kibrie bouterse zat diep in de drugs heel diep waarom is boereveen in amerika veroordeeld zeker ook niet waar of was hij zonder mede weten van bouterse naar amerika gegaan luister no jullie die hier op deze forum allerlij indianen verhalen vertellen hou a.u.b jou mond als je niets weet wat je zet jou zelf belachelijk hier echtwaar mie boi.


  Maak melding

 28. dino is een lieve jongen hoor.???
  daarom is hij door goed gedrag vrij.
  wie stout was ging in de hoek in de klas.
  Als je rustig bleef en geduld had,haalde de juf je erweer uit.
  zo deden ze dat in jaren 70 toen ik nog op de lagere school zat.
  Dus dino heeft het begrepen. Wat een brave knul is hij….
  Jullie zijn gewoon jaloers…..


  Maak melding

 29. Chauvinist, wees niet blind ingenomen. Iedere medaille heeft een keerzijde. Ook die medaille van 8 december 1982. Wij zijn toch ook mensen van vlees en bloed. Wij zijn zeker niet op een goeie zondagmorgen uit een kankantriboom komen vallen. Doe wat aan je trauma. Je hebt jezelf ermee, want de partij ten andere zijde heeft nergens te gaan.


  Maak melding

 30. @42.PRISIRI,je slaat de spijker op zijn kop!

  De zaak “Nathaly Holloway” liep af met een sisser voor Joran van der Sloot. Joran van der Sloot bekende life op tv dat hij Nathalie Holloway vermoord heeft. Justitie heeft er verder niks mee gedaan, want ze hebben niets strafbaars tegen hem om hem te kunnen veroordelen. Joran van der Sloot loopt vandaag vrij rond na bekend te hebben een moord te hebben gepleegd. een dag later verklaart hij dat hij een joint gerookt had.

  Nu de getuigenissen tegen en voor parlemantarier D.D.Bouterse in de Stellendamproces.

  Op 8 oktober 2003 werd de Belg kroongetuige Patrick v. Loon. in België aangehouden, daar hij moest getuigen in een proces in Nederland tegen Marcel G., een medeverdachte in de zaak Stellendam.
  HIJ (Marcel G) BEWEERDE DAT PATRICK V.LOON NOOIT ZAKEN HEEFT GEDAAN MET BOUTERSE. Erger nog is dat zijn voormalige advocaat, mr. Gerard Spong, die nu Marcel bijstaat, bij die gelegenheid Patrick v. Loon een onbetrouwbare kroongetuige noemde,

  Achteraf heeft ook (ex) kroongetuige Patrick van Loon alsmede zijn vrouw/vriendin Rasidan Z. toegegeven dat Patrick v. Loon. mijneed zou hebben gepleegd in de Stellendamstrafzaak tegen D.D. Bouterse na een deal/contract te hebben gesloten met de Nederlandse OM voor het verkrijgen van straf vermindering, en gouden bergen die de OM voor hem in het verschiet had als hij zou mee werken om belastende verklaringen onder ede af te leggen tegen de Surinaamse politicus D.D.Bouterse om hem zo uiteindelijk veroordeeld te krijgen.

  Dit is een brutale politieke veroordeling geweest. Waarom, de Nederlandse justitiele autoriteiten denken dat de Surinamers geen (solidariteit/ verbondenheid) ruggegraat hebben.

  De bezorgheid dat moet heersen heeft niets persoonlijks met de Surinaamse parlementarier te maken. De vraag who’s next die het buitenland politiek niet goed gezind is. Zie westerse politieke leugens tegen Sadam Hoesein dat herleidde tot honderdduizenden doden/slachtoffers.

  Patriot!


  Maak melding

 31. 31-10-2008

  @43 DU, je slaat de spijker op zijn kop!

  Dat spreekt boek delen als top advocaat geafficheerde Bram Moszkowicz een ontschuldige (cliënt)verdachte in een strafproces niet kan vrij pleiten!

  chauvinist!


  Maak melding

 32. 31-10-2008

  @43 DU, je slaat de spijker op zijn kop!

  Dat spreekt boek delen als top advocaat geafficheerde Bram Moszkowicz een ontschuldige (cliënt)verdachte in een strafproces niet kan vrij pleiten!

  patriot!


  Maak melding

 33. hahahaaha, ik moet echt lachen om isri en chauvinist.
  of jullie snappen het niet hoe het in een rechtsstaat aan toe gaat, ik heb die uitzending van joran gezien en nergens in die uitzending bekend die jongen schuld dus lieg niet waarom kan jij je niet neerleggen bij een gerechtelijke uitspraak van iemand die bekend staat als drugs dealer iemand die keer op keer bewezen heef dat hij lieg ik wist niet dat jij verbondenheid voeld met bouterse en solidariteit dat zeg genoeg over jou domme blindheid ik zou mij nooit verbonden voelen met een drugs dealer moordenaar en mensen rechten schender en ook geen solidariteit hebben met zo iemand , ik heb een vraag aan jullie wie spreekt de waarheid want iedereen lieg voor bouterse spong liegt santokhi liegt nerderland, de nederlandse rechtsstaat is een van de beste in de wereld en dat jullie het opnemen voor iemand die geen enkele rechtsgevoel in zijn donder heeft schaam je man dit vind ik inmoreel en dom jongen , wie verteld op tv dat mensen op de vlucht neer zijn geschoten bouterse . echtwaar dommer heb ik ze niet meegemaakt hoor . wat jullie hier doen is appels met peren vergelijken iedere rechtszaak staat op zich zelf dus die idiote vergelijking van jou slaat nergens op mie boi wat jij hier doe is met onderbuik gevoelens van mensen spelen alleen mensen die geen algemene ontwikkeling hebben en mensen die niet lezen of onformatie hebben of krijgen kan jij deze indianen verhalen vertellen maar ik trap niet in die lul koek verhaal van jou .


  Maak melding

 34. wat een verhalen allemaal over patrick v l. de verjaardag van zijn dochter buiten vieren gun ik elke gevangene. is mij nooit gelukt. zelfs niet toen mijn 7 maanden oude zoontje bijne dood ging. toevallig ken ik patrick uit februari of maart 1998. we zaten toen samen in de cel onder het gerechtshof arnhem. hij bood mij 2.000.000 gulden als ik hem zou helpen ontsnappen. ik nam hem niet serieus.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.