Live ‘Divali’ uitzending via radio, televisie en internet

0

Dinsdag 28 oktober is het Divali oftewel het lichtjesfeest, één van de hoogtijdagen van het Hindoeïsme. Surya Radio heeft daarom op zondag 26 oktober (herhaling 28 oktober) op radio, televisie en internet een speciale Divali-uitzending van 14.00 tot 17.00 uur.

Hindoe-geestelijke Koendan legt uit wat Divali betekent. Daarnaast zal Dhroeh Nankoe (die ook optreedt tijdens het India Festival in Amsterdam) een concert verzorgen met speciale Divaliliederen en bhajans (religieuze liederen).

De uitzending is ook live te volgen via www.suryamedia.nl.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.