zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurinaamse agent doodgeschoten door collega's

Surinaamse agent doodgeschoten door collega’s

-

De Nationale Carrierebeurs

PARAMARIBO/NICKERIE – 19 okt – Een politieagent die in het bezit was van een partij van 50 kilo cocaïne, is in het West-Surinaamse district Nickerie op de vlucht doodgeschoten door collega’s. Een medeverdachte is aangehouden, meldt het ANP/De Telegraaf. Het incident deed zich zaterdag voor in de rijstpolders van Nickerie. Voor het onderzoek heeft de politie van Nickerie versterking gekregen van een team agenten uit Paramaribo.

De politie handelde na een tip dat drugscriminelen een partij cocaïne vanuit Nickerie naar Paramaribo zouden vervoeren. Toen het latere slachtoffer merkte dat hij achtervolgd werd en zich van de cocaïne wilde ontdoen, reed hij in volle vaart door de polders.

De verdachte agent werd later aangetroffen naast de geopende kofferbak van zijn auto, waaruit hij al een plastic zak met cocaïne gegooid had. Hij trok zijn vuistvuurwapen om op zijn achtervolgers te schieten. Zijn collega’s waren hem echter te snel af en schoten gericht. In de omgeving werd nog een plastic zak met cocaïne gevonden. Voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat de ‘cocaïneagent’ diep in drugstransacties zat.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

50 REACTIES
 1. Die hele bende daar in Nickerie moeten ze opruimen want ze brengen die rotzooi naar Paramaribo om de jeugd te vernietigen.
  Du jere no, voor 1980 waren de grootste handelaren de zogenaamde respectabele handelaren.
  A tori o spang moro nanga moro, bika tori sa kon moro na doro, leki fa datra bi skrifi G2 of mijn ex e taki.
  Venetiaan, ontbind deze regering dan red je nog je gezicht, want binnenkort gaat 1 van jou ministers door het stof bijten en de rest meesleuren als domino stenen.Du, go na buro NW Haven go aksi suma na a bigi basi.


  Maak melding
 2. Was het een maatje van Biervliet? Hoe lagen de connecties? Nickerie is een kleine gemeenschap, nu is het tijd dat de mensen die iets weten naar voren komen en dat er schoonschip gemaakt wordt.

  Wees geen laffaard, laat U niet knechten, vertel wat u weet of meld het met alle details als tijd plaats wie op forums. Maak schoonschip.


  Maak melding
 3. “Eigen schuld,dikke bult” zou men zeggen.
  Misschien zou hij nog geleefd hebben als hij zich had overgegeven,maar neen,hij wilde stoer doen om te proberen zijn wapen te trekken.Vele mensen maken dezelfde fout,ze kiezen liever de dood,dan de gevangenis.

  Jammer voor de nabestaanden en ook voor de agenten.


  Maak melding
 4. Het zit goed fout daar in Su….collega dood schieten…. gaat lekker zo…maar waar hebben deze domoren leren schieten…..kregen zij les van de oranje’s.

  U ziet hoe vloek werkt…verkregen uit hebzuchtigheid…men kan nu begrijpen dat dit om meer en meer problemen zal vragen.


  Maak melding
 5. neus waarom een maatje van Biervliet? Het kan net zo goed een maatje van Santhoki geweest zijn.
  Tot de bodem uitzoeken maar niet door de minister van J&P,want dan weten we al hoe het afloopt.(Doofpot)


  Maak melding
 6. Hmmmm was hij geen collega van Santoki/Segebai????
  We horen het wel van BID(Bouterse inlichtingen dienst) op een podium binnenkort. En waarom moest hij dood??????.
  BID jullie zijn nu aan de zet!


  Maak melding
 7. Was geen maatje van biervliet maar van sheriff.
  Biervliet is uit Paramaribo naar nickerie gstuurd en twee later was hij ontheven en weer in paramaribo.Biervliet had nog niet eens een huis in nickerie.Biervliet verbleef in een hotel.Biervliet reed met twee lokale agenten rond omdat hij onbekend was met nickerie en de burgers van nickerie.Zoals het betaamd maakte hij kennis met de burgers van nickerie en dat is hem fataal geworden.


  Maak melding
 8. Die geheime dienst van santokhi heeft gefaald.
  Die boeven afdeling van santohki in nickerie heeft snel gemaakt dat biervliet weer naar Paramaribo ging voor dat hun zaakjes boven water kwamen.


  Maak melding
 9. Men wil gewoon zelfmoord plegen zodra je een wapen trekt tegen de politie.Ten eerste zou het mogelijk zijn dit gedaan te hebben uit vrees voor zijn verdere loopbaan in het leven,schande voor zijn familie of tenslotte vermoord te worden door zijn eigen cocavrienden of concurrenten.Het “onderzoek” moet het nog uitwijzen.


  Maak melding
 10. Surinameeeeeeersss wat nu, santokhi is tog de vader van het korps of niet,zo vader zo zoon,
  santokhi ft sege bay,nu agentje ft agentje,
  maar ja, BOUTA zegt kom tijd kom raad.
  word vervolg.
  RICO:


  Maak melding
 11. hahaha die neus toch, blijf lekker schrijven.

  “Wees geen laffaard, laat U niet knechten, vertel wat u weet of meld het met alle details als tijd plaats wie op forums. Maak schoonschip.”

  Dit is diezelfde kneusje die zoveel commentaar had op Bouterse omdat die ook schoonschip wilde maken wat betreft Tokkie. Jullie hypocrisie is om van te kotsen, zoals ik al eerder zei door die donkere anti-DDB tunnelvisie zijn jullie hersencellen verstokt geraakt.


  Maak melding
 12. Deze tip komt niet zomaar straks word nog de aan houding van santhoki hij is er achter die 50 kilo. Hij wilde toch slim spelen dat hij beter is dan Desi.

  Dit is nog niks iedereen die hier achter zit geloofd me Peace out and en niet vergeten Time will Tell.


  Maak melding
 13. “Die hele bende daar in Nickerie moeten ze opruimen want ze brengen die rotzooi naar Paramaribo om de jeugd te vernietigen.

  Layli”

  Dat drugsdealers hard aangepakt dienen te worden, ben ik met je eens.
  Ben het niet met je eens dat de drugsdealers de jeugd vernietigd, om maar jouw woorden te gebruiken.

  Het probleem ligt meestal bij de ouders van de opgroeiende jeugd.
  De meeste Surinaamse ouders nemen de opvoeding niet serieus.

  Tijdens mijn vakantie heb ik vaak genoeg gezien dat de jeugd onbelemmerd kan doen en laten wat die wil.

  Kinderen in de pubertijd die bij de diverse malls blijven hangen tot laat in de nacht, terwijl ze de volgende dag weer naar school moeten gaan.
  Horen deze kinderen niet gewoon thuis te zijn bij de ouder(s)? Hebben ze geen huiswerk om te maken? Moeten ze niet leren voor hun eigen toekomst?

  Waar zijn de ouders gebleven met toezicht houden op hun jonge kinderen?

  Geef je als ouders zijnde, je kinderen zoveel vrijheden, geheid dat ze in aanraking komen met drugsdealers, bij wie het niet gaat om het welzijn van deze kinderen.
  Vooral de meisjes zijn vaak het slachtoffer.
  Meisjes komen zo met ongure zaken als prostitutie in aanraking.

  Ouders zouden hun puberkinderen als waakhonden moeten bewaken, zodat ze niet in handen komen van ongure typen.

  Het is de taak van de ouders hun kinderen te wijzen op de nadelige gevolgen van drugsgebruik.

  Hoeveel volwassenen gebruiken zelf ook geen drugs. Als deze volwassenen geen drugs meer zouden gebruiken en kopen, dan zakt die handel heus wel in elkaar.
  Zolang er vraag blijft naar drugs, zullen de drugsbaronnen blijven doorgaan.


  Maak melding
 14. Wat een schaamte zeg wie o wie zal zijn geld nu kwijt zijn?? een agent dood.
  wie is nu de coca bewaarder agent leef nog of agent dood agent dood zij ai mie kies joe agent leef nog no boy ik ga je vol stoppen met lood was de coca bij agent leef nog of bij agent dood rib deal torie dja zeker weeten
  diepgaand onder zoek gewenst a torie abie wan tiengie smerie
  BID onderzoek deze zaak grondig
  wordt vervolg


  Maak melding
 15. Hahahah nu pas zie je waarom bouterse vaak in Nickerie zit in het broeinest,ok dan het begint te lopen Waarom heeft Santhokie Biervliet weggehaald hahah spannend.Er komt meer aan het licht Bouta probeerd met de politie zaken te doen om ze nadien neer te halen maar Santhokie is niet gek
  Santhokie jij wordt echt onze nieuwe President
  Met dank aan het suri volk


  Maak melding
 16. @ layli
  sommige hier die vragen mijn aandacht bij hun reaktie dan neem ik mijn tijd om te lezen of die man of vrouw met iets inhoudelijk of met feiten gaat komen maar nee de zelfde reaktie als die van hun baas van domme massa kom mij niets uitleggen, laat mij duidelijk zijn tegen jou en de rest ik ben tegen iedere drugs crimineel ik maak geen onderscheid daar in zoals velen van jullie hier. het drugs probleem van suriname is na 1980 begonnen toen mensen die deel uitmaakten van de leiding van ons land zich openlijk met drugs zaken bezig waren omdat nederland de geld kraan had dicht gedraait, hadden die idioten een manier bedacht om aan geld te komen door drugs trantsport naar nederland nu de wegen gesloten zijn blijf dat vergift in ons land en onze landgenoten zijn daar de dupe van dat zie je aan de aantal drugs verslaafden in suriname, ik zeg vaak tegen jullie dat de ellende die de revo suriname in heeft gestort genaratie zal duren voor wij weer een normale land worden zoals voor 1980 mijn suriname die ik heb verlaten is niet deze suriname. nooit eerder is het gebeurd dat een minister of legerleider in het buiteland is veroordeeld voor drug smokel . het verschil tussen mij en de aanhang is dat het mij niet uitmaakt wie in de drugs zit ik neem het niet op voor geen enkele drugs crimineel als een familie of jou kind noem maar op verslaafd word aan deze vergift dan piep je anders als het aan mij licht mogen ze nog meer van deze mensen die de wet moeten handhaven doodschieten inclusief bouterse en brunswijk de appel valt niet ver van de boom dino bouterse ook zo een grote drugs crimineel als zijn vader zo vader zo zoon.ja kan zien van wat voor hout jullie zijn gesneden vene is een bobo in jullie ogen en die drugs crimineel bouterse is jullie held de wereld op zijn kop . mijn mening


  Maak melding
 17. Een Politie man/vrouw is ook maar een mens,Ze zijn gevoelig voor het grote geld.
  Vooral als je weing verdient( 200 eur.pm)dan is de drempel erg laag //.95 % doen het uitstekend werk!


  Maak melding
 18. Uit dit bericht en andere berichten haal ik het volgende:
  Een jonge rechercheur in het bezit van cocaine wordt door zijn collega’s neergeschoten.
  Zij waren allemaal in Nickerie gestationeerd.
  Mijn vraag: was het inderdaad nodig excessief geweld toe te passen? Als wij praten over collega’s onder elkaar.
  Heer Santokhi heeft een verregaande uitspraak gedaan door aan te geven, dat Biervliet zich ophield op een lokatie, dat bekend staat als een drugshol. Als minister van Justite, ben jij op de hoogte van het bestaan van een drughol in Nickerie, waarom worden er dan geen maatregen getroffen die leiden tot het doen opdoeken hiervan?
  Voorlopig onderzoek heeft uitgewezen, dat deze agent diep in de drug zat.
  Hoe komt men aan die informatie? Was de medeverdachte zo spraakzaam of wisten zij dit eerder?
  Feit is een grondig onderzoek is nodig en ik hoop niet dat ze tegen blinde muren zullen lopen.


  Maak melding
 19. allemaal trappen jullie in speculatie s ga eens na wat klopt wat niet klop voor jullie allemaal bleren het feit is suri vol curuptie bevolking politie parlement justitie en coalitie allemaal een pot nat. wat volg er een oorlog of coup rassen moorden ruwanda als voorbeeld ben geen geleerde maar voorspel dit wel. sorry voor me nl na20 jaaar pech ik blyf een suri


  Maak melding
 20. Sch..tneusje,
  Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten. Wat hebben DDB en Biervliet nou weer hiermee te maken? Je zit lekker laf van op een afstand van 8000km te ouwetakkenbossen. Fiets maar driftig door met jouw beide benen in de lucht.


  Maak melding
 21. Suri-20,
  Wie zou dan in hemelsnaam dit onderzoek moeten leiden. Het poezenbestand is in relatie tot de melk zodanig opgelopen dat het niet meer bekend is wie, wie gaat visiteren.


  Maak melding
 22. k vind het erg dat de agent vermoord is kon de collega agent geen waarschuwingsschoten lossen wat is precies gebeurd. Zit de collega ook niet in de drugs en is het een wraakactie .De agent madiksan die geschoten heeft is ook geen koekje in de onderwereld ook bekend jammer dat de jongeman het moest vergelden maar er zullen meerdere volgen die madiksan en kameraden moeten oppassen. k maak geen vergelijking v.w.b.bouterse of santhoki het is een dieharde drugsmaffia binnen het politiekorps en nu is het if die fu mi no ben kan psa kan van jou ook niet .mijnvraag nog steeds is waarom doodgeschoten magent Madiksan ? heeft hij een deal van jou opgefokt en moest jij nu vergelden wij van Nickerie kennen jou en de jouwe goed .Kier a man dan a no kan leg uit en zoals wij Nickerianen zeggen ” DEAD MAN CAN SPEAK” dus alles wat madiksan en de dalla agenten nu vertellen wordt aangenomen
  .
  Een zeer teleurgestelde nickeriaanse

  .Polite kan tjaala Babylon must die


  Maak melding
 23. Het neerknallen van een wapenbroeder is om wat voor reden dan ook wel heel verregaand. Time will tell inhoeverre hier sprake is van onderlinge concurentie.


  Maak melding
 24. Santhoki beta ,

  ga liever naar holland bij je” vrouw” want die mand van je is al rot dus binnenkort val je er doorheen.Je hebt nu geen wind mee wat je wel mee hebt zijn die vele miljoenen dollars die je in 3 jaar tijd vergaart hebt dus neem die ook mee dan kun je nog mischien goed verder leven. Leer uit het verleden!!! Kijk naar je collega Gilds.Men kan zeggen wat men wilt maar als BOUTA praat zit er altijd een kern van waarheid in.

  Dus neem mijn advies en ga voordat het telaat voor je is want je zit te diep in de problemen en hoe langer je blijft hoe meer bewijzen naar boven gaan komen.


  Maak melding
 25. De doodgeschoten agent in kwestie heet Carlos Detimo (*volgens Dagblad Suriname). Aan alle bekrompen racisten hier de taak om uit te zoeken van welk ras deze meneer. Misschien brengt dat jullie bevrediging sukkeltjes.


  Maak melding
 26. dit is neusje voor het zalm hahahahahah
  2010 of 2009 zeg het maar santokhi en bende
  vene en consorten.mr. srieba geef antwoord
  dan,bang om wat te zeggen anders gaat het zogenaamde kabinet van jou vallen,
  word vervolg:

  oja DESS FOR PRESS……..


  Maak melding
 27. een aantal van jullie hier huilen krokodilletranen en zijn hypocriet van hooste orde als goed lees dan heeft die bewuste agent op zij colega geschoten en dat word dat beantwoord hij kon zich ook overgen maar als met slechte bedoeling ben gebeurd dit jou. er zijn in het verleden politie mensen het land uit gevlucht omdat zij op het spoor kwamen dat drugs lijnen richting bouterse en hoge militairen leide andere hebben het met de dood moeten bekopen vergeten zeker.


  Maak melding
 28. je hebt heleboel rotte appels binnen het korps in Nickerie.een van ze ken ik heel goed en dat is agent Madiksan,die draagt wel uniform, maar werkt voor de onderwereld.
  hij doet zaken in drugs,heling en nog veel meer.de gemeenschap van oosterlijke polder weet heel veel van zijn gedrag maar zijn bang om hun mond open te maken.ik hoop dat de minister wat eraan gaat doen.


  Maak melding
 29. ze zouden verraden worden door hun collega, om dat te voorkomen hebben ze hem dood geschoten, en alles in sene gezet,
  het ging over een heel grootte partij,+ 500kg.


  Maak melding
 30. Du

  Wie heeft nou gezegd wat Desi onschuldig is
  Er zijn zoveel boeven and schurken in Su ene boef probeer voor een ander een kuil te laten vallen.

  Je weet nog niks ze zeggen we zeggen de waarheid is hard om te horen.

  iedereen heeft een geluk maar wanneer de of jouw geluk op is dan zal je ervoor boete als je wat slecht hebt uit gehaald.
  peace out and take care
  Als ik president was wat ik zou doen voor mij geboorte land.


  Maak melding
 31. nummer 34 ik blij dat jij geen president ben van suriname . wat ik al een hele tijd probeer duidelijk te maken is dat het grote drugs probleem van suriname is begonnen bij bouterse en zij militaire maatjes maar velen van jullie hebben last van geheugen verlies de realiteit is als de hoofd van een gezin in drugs zit en je geeft dat soort voorbeeld aan jou gezin dan moet je niet raar gaan kijken als jou kinderen morgen ook in de drugs gaan. en als je de leiding van een land met wapens hebt overgenomen en je staat bekend als drugs crimineel hoofd van de suri cartel en als klap op de vuurpijl word je veroordeeld in het buitenland voor drugs dan geef je een verkeerde voorbeeld aan de samenleving in deze man geloven jullie hij is jullie voorbeeld goede voorbeeld geeft hij, jou held jullie moeten je schamen.


  Maak melding
 32. hahahah drugsprobleem is begonnen bij Bouterse, maar Front weigert een einde aan te brengen omdat ze inmiddels tot over hun oren in de drogga zitten zelfs de minister van Justitie en zijn ondergeschikten doen mee, wie houd wie voor de gek.
  Het wordt tijd dat je pannekoeken gaat bakken mi boi.


  Maak melding
 33. Onderstaande las ik zojuist op DWT.

  “Hij moest vervolgens zijn voertuig verlaten en plat op de grond liggen. De agent zou steeds hebben geprobeerd op te staan, waarvoor collega’s hem tot tweemaal toe middels waarschuwingsschoten probeerde te dwingen. De verdachte zou blijven tegenstribbelen. De derde keer werd echter gericht geschoten en werd Detimo in zijn borst geraakt, als gevolg waarvan hij ter plaatse kwam te overlijden.

  MAW de agent lag al op de grond en werd niet geboeid, maar gewoon afgemaakt door een stelletje cowboys. Dit is gewoon een afrekening. Laten we dit in de gaten houden want dit zou de eerste opruiming kunnen zijn van de mini-ster. BID tot op de bodem uitzoeken.


  Maak melding
 34. DU
  Je braakt veel onzin uit, maar weet jij dat de coup gepleegd is met medeweten van zowel Venetiaan ,Lachmon,Sardjoe, kerel, je braakt en kraamt veel onzin uit door je haat maar ik kan jou en alle posters hier op dit forum dit nieuwtje geven.
  Ik daag jullie uit om dit te onderzoeken, en dan daag ik jullie nog 1 keer uit om mij te vertellen of Venetiaan, Bouterse, echt wil opsluiten.
  Wat ik heb geschreven is wat ik in officiële documenten die mijn ex in zijn bezit heeft heb kunnen zien, en daarom lacht hij jullie uit.
  Mijn ex heeft jarenlang in code berichten geschreven bestemd voor zijn geliefde oom, maar vooral omdat hij de waarheid weet en Nederland ook.
  Powerplay gaat om belangen en de waarheid, Santokhie zijn powerplay is over, binnen twee weken treed hij af.
  Even iets anders, die agent wilde de cocaine veiligstellen in Paramaribo voor onderzoek en is om die reden vermoord.
  Wie dat niet wil begrijpen is blind en hersenloos, vraag het aan Sabajo, die huichelaar, nu is Biervliet, zijn bewijs weg!!
  Mijn ex zou zeggen ……


  Maak melding
 35. Du

  Dat wist je niet, toch mi boi, dat Venetiaan de boel belazerd en daarom mag aanblijven, ze weten over hem alles, zijn buitenkinderen.
  Liesbeth Venetiaan, Smit, is voor de vorm bij haar man om de privileges, vraag haar familie in Utrecht.


  Maak melding
 36. Ik denk dat de politie hun kameraad wel moeten hebben herkend , dus is er hier meer aan de hand.

  Het feit dat samen met het bericht ook meteen gezegt is dat er een onderzoek was en de agent diep erin zat , lijkt mij ook heel verdacht.

  Ik denk dat O.P.Z. een diepgaant onderzoek moet instellen ,en de betrokkene op z’n minst huis-arrest moeten hebben , omdat zijn met al dat geld onderzoekers zouden kunnen omkopen.


  Maak melding
 37. Ja koekje van eigen bakkerij.ik weet dat dit egt niet kan ,maar misschien heeft hij uit
  NOODWEER gehandeld.de rechter zal het moeten bewijzen dat dit niet waar is


  Maak melding
 38. Dat het volgens jou toen is begonnen wil niet zeggen dat het zou moeten worden gecontinueerd! Wat is het huidig bestel een sta in de weg om het drugsfenomeen in al zijn gedaanten van de kaart te vegen?

  Juist ja, niets en niemand! Du niet zo achterlijk!


  Maak melding
 39. Du,

  echt een donkey ben jij weet jij hoeveel Kilo conters naar NL en andere EU landen worden gestuurd per maand of op de vlucht suriname —> NL je wil niet eens weten denk je dat alles naar buiten komt door NL staat.
  en dat alles is begonnen met Desi en een paar militaire. je leest teveel kranten ga eerst wat van de straat te horen zoveel mensen weten het wat gaaande in su. de bevolking vertouwd niemand wat ik al zei veel boeven en schurken ze denken niet aaan hun klein kinderen toekomst die moeten het later zelf uit zoeken neem ik aan wanneer gaaan we wat leren of wat bouwen zodat ons kinderen of klein kinderen er van kunnen genieten. aleen maar zakken vullers in het regering zakken rollers. stop de curruptie in su en zelfde tijd ook die criminelen. alle twee in een klap op ruimen. ik praat te veel gaan een paar van jullie zeggen.
  soms is de waarheid hard om te horen.


  Maak melding
 40. Ik lees wat jullie allemaal schrijven. maar ik ben er niet mee eens. ik ken de agent die heeft geschoten persoonlijk.En ik kan persoonlijk zeggen dat hij niet in de onderwereld zit en dat hij er heel veel moeite mee heeft dat het zover gekomen is. Had hij het leven dan moeten laten en zij ngezin moeten laten zodat de DRUGS toch op straat kwam?????!!!! Hij probeert misschien jou neefje of nichtje of zusje of broertje te beschermen om te zorgen dat het drugs niet op straat komt. Zouden jullie anders praten als het niet een agent was die doodgeschoten was maar iemand onbekend?? Ik denk het haast wel.Als je de feiten niet weet kan je beter je mond houden.Wees blij dat er nog eerlijke agenten zijn. en weet wat je aanricht en kijk naar jezelf wat doe jij om dit probleem met drugs op te lossen


  Maak melding
 41. Ik weet niet wat jullie allemaal lullen.
  Jullie weten de feiten niet eens en jullie praten alleen bull shit.
  Agent madiksan is een goeie agent en die schiet niet zomaar


  Maak melding
 42. het is makkelijk onzin te schrijven als je de feiten niet kent. Het is al kwalijk genoeg dat een agent een collega doodschiet..de omstandigheden maken het ook niet makkelijk..drugs..etc..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES