Judoka Deborah Gravenstijn naar Afghanistan

1

Judoka Deborah Gravenstijn is gisteren (dinsdag) vertrokken naar Afghanistan. Samen met een Twents entertainment gezelschap gaat zij de Nederlandse militairen ontspanning bezorgen. Eerste-luitenant Gravenstijn blijft ruim een week in het uitzendgebied om judo-clinics te geven aan haar collega’s. Ze overhandigt ook een speciale Olympische vlag aan de troepen, meldt SportWeek.

De vlag, die gezien moet worden als aanmoediging voor de militairen, is ondertekend door alle Nederlandse Olympiërs. Eind maart werd een soortgelijke vlag ondertekend door de soldaten als aanmoediging voor de atleten, die naar Beijing vertrokken. Die vlag was tijdens de Spelen bevestigd aan het balkon van judoka en legerkapitein Guillaume Elmont in het Olympische dorp.

Gravenstijn, die afgelopen weekend nog te zien was in ‘Raymann is laat‘, is fysiotherapeute op de vliegbasis van de Brabantse plaats Gilze Rijen. Ze won tijdens de Olympische Spelen in Peking een zilveren medaille.


1 REACTIE

  1. Wat is de Surinaamse mens toch tot vele grote- en mooie dingen in staat.

    Het is niet te vatten dat het land dat ons allen zo na aan het hart ligt, anno 2008 er als een broko pranasi bij staat. Heel veel succes weledelgestrenge Luitenant.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.