donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurPresentator Ernst-Paul Hasselbach overleden

Presentator Ernst-Paul Hasselbach overleden

-

Does Travel & Cadushi Tours

RTL5-presentator Ernst Paul Hasselbach is zaterdag op 42-jarige leeftijd overleden. Hij kwam om bij een auto-ongeluk in Noorwegen, waar hij was voor de opnames van het programma 71 Graden Noord. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Hasselbach raakte met zijn auto te water. Ook een Belgische productieassistente kwam om het leven.

Hasselbach, geboren in Paramaribo, was onder andere tennisleraar en basketbalcoach. Hij begon in 1992 bij de televisie en is vooral bekend vanwege de presentatie van de programma’s Expeditie Robinson en Peking Express.

Hasselbach presenteerde ook het programma Reportage voor SBS 6 en NET 5. In 2005 maakte Ernst-Paul Hasselbach de overstap naar de Nederlandse televisiezender Talpa, daar presenteerde hij onder andere Expeditie Robinson en Wondere Wereld.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

13 REACTIES
 1. Ach nee ,nee nee dit heb ik allemaal zitten roepen toen ik dit las.Wat ben ik gesshrokken
  Ach wat hebben wij kort van hem genoten.
  Jouw fantastische stem zullen wij missen en ook een fantastische presentator.Aan de familie wens ik heel veel kracht en sterkte toe.


  Maak melding
 2. Diep geschokt,zo een erudiet global traveller. Zo een niet surinamer,niet hollander maar een alles zichzelfzijnder.
  Niet alleen je markante prachtige kop maar hele verschijning,persoonlijkheid zullen wij missen. Goede reis lieve vriend wij zullen je nimmer vergeten. adiosie. Margherita en Raymond.


  Maak melding
 3. Sterkte aan Familie en Vrienden,
  Het was een man met een missie,liet zich door niets tegenhouden en stippelde zijn koers uit met vooral geloof in zichzelf.Een voorbeeld van een selfmade-man is ons voorgegaan op z’n laatste reis naar het onbekende en wens ik hem een goeie reis en behouden aankomst toe and R.I.P.


  Maak melding
 4. Klopt man! Dit is zeer tragisch, een zeer bijzondere en markante kerel. Leverde goede journalistiek en stond nooit ter discussie kortom een zeer goede ambassadeur geweest voor een succesvolle surinamer. All the best and RIP man


  Maak melding
 5. Ik ben echt geschrokken toen ik t op t nieuws hoorde en hoopte in eerste instantie dat ik niet goed had gehoord. Iemand die zo volop in t leven stond,dat je t hoort , leest en foto,s ziet en t toch niet ten volle doordringt.
  Niet zolang geleden hen ik hem samen met z,n broer gezien in een reportage , in aanloop van de kandidaats stelling van de Amerikaanse verkiezing , een programma welke door Raymann en Radakishun en nog iemand anders werd gepresenteerd . Ik vond t een prettig mens om te horen en zien , zeker toen met z,n broer en diens partner in Amerika. Z,n andere programma,s hen ik niet zo gevolgd , maar van de weinige keren dat ik hem gezien was t eerder gemelde programma t prettigst om hem met z,n familie te zien.
  Aan z,n famile, partner en dochterje wens ik heel veel sterkte toe en de kracht om hier mee om te gaan en te verwerken, in deze moeilijke periode.


  Maak melding
 6. Dit is echt jammer, ik kon niet geloven, ik heb het nieuws een paar keer zitten lezen om zeker te zijn of dit waar was. Maar helaas, hij was echt een Surinamer om trots op te zijn. Wat een mooie stem had hij en een fantastische presentator was hij, ik zal hem missen bij het volgen van expeditie Robinson.
  Heel veel sterkte aan de familie en vrienden.


  Maak melding
 7. Mijn vriend en ik waren ook in shock toen we het nieuws hoorden. Temeer, doordat wij 1,5 week geleden met hem (bij toeval) in de trein zaten en zo een leuk gesprek voerden. Mijn opening: ‘We zullen niet over Expeditie Robinson beginnen,’ maakte dat hij juist met ons in gesprek ging. Eerst over expeditie, daarna vooral over de actualiteit, hoe het hem bezig hield; het milieu en de kredietcrisis. Daarnaast was hij zo geinteresseerd in ons, wat we studeerden enz. We stapten de trein uit en zeiden tegen mekaar: Wat een leuke vent is hij!

  Erg spijtig! Condoleances en medeleven voor de nabestaanden


  Maak melding
 8. Ik kan het bijna niet geloven! Ernst-Paul, rest in peace. En voor de familie: krakti, krakti, krakti, dat is alles wat ik op dit moment kan zeggen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES