zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenEconomieInformatieavond startersmissie naar Suriname

Informatieavond startersmissie naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

In slechts 10 weken een bedrijf starten in Suriname? Het kan! Met de IntEnt Startersweken stoom je in slechts 10 weken jezelf en je bedrijfsidee klaar voor de start. IntEnt organiseert in de maand februari volgend jaar een startersmissie naar Suriname.

Met name jonge, startende ondernemers blijken in record-tempo in staat succesvolle bedrijven op te starten. Tijdens de Startersweken krijg je de kans om goed voorbereid en in groepsverband op ondernemersmissie te gaan naar het land. Je staat er dus niet alleen voor.

Op 6 oktober a.s. is er een informatieavond hierover bij de Kamer van Koophandel in Den Haag aan de Koningskade 30. Als je je vooraf aanmeldt, is deelname gratis. Kijk voor meer informatie op de site van IntEnt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Heel leuk en interressant,dat startende ondernemers op deze manier succesvolle bedrijven kunnen opstarten in SU.Ik ben echter wel benieuwd welke bedrijven dat zijn en hoeveel er dat nu toe zijn en in welke branche ze operationeel zijn,Zijn ze nogsteeds succesvol?Niet om negatief over te komen maar met die Bureaucratie in Su.vind ik het nogal knap dat er dan geen problemen ontstaan of stagnatie’s oplopen.


  Maak melding
 2. Hopelijk zullen de meeste mensen die interesse zullen tonen een Surinaamse achtergrond hebben want die mensen vergeten niet waar ze vandaan komen en op deze manier kunnen mee dragen aan de Surinaamse economie en vertrekken niet uit NL alleen voor de zon.


  Maak melding
 3. Ik ken geen enkele ondernemer via intent. En wat men bij Innent succesvol ondernemen vind, vind ik heel mager. Ik heb zelf een geristreerde NV. Inent ondernemers zullen hiervoor minimaal 2 jaar moeten wachten. Tjoekoe voor de douane wordt me zonder schroom gevraagd. Je winst is al verdampt als je het moet verkopen. Kennis verkopen dan??
  Daar is de markt te klein voor en Surinamers te eigenwijs. Voor export wordt ook tjoekoe gevraagd en is als kleine ondernemer een onmogelijkheid. Je kan alleen alleen succesvol zakendoen als je miljoenendeals maakt en de juiste politici sponsort. Let wel de juiste niet de verkeerde. En dat je tegen de expediteur en havenmensen je borst kan groot maken en zeggen: ie noh sab soema na mie noh?
  Over Inent naar Marokko, Turkije of Curacao kan ik niks zeggen. Maar voor Su is het gewoon weggooien van subsidie gelden.


  Maak melding
 4. Dit kan nooit en never in Suriname.
  De ervaring leert dat je jaren/ maanden moet wachten voordat alle relevanten stukken door de nodige ministeries en belangrijke personen worden ondertekend.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES