dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijCorporatie gaat niet bouwen in Suriname

Corporatie gaat niet bouwen in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Woningcorporatie Woonbron is niet van plan huizen te gaan bouwen in Suriname. Directeur-bestuurder Martien Kromwijk zegt in het Algemeen Dagblad dat berichten hierover op een misverstand berusten. De 400 woningen voor Surinaamse remigranten uit Nederland worden volgens hem gerealiseerd door de stichting Faru en Humanitas. ,,Wij verzorgen alleen maar ondersteuning voor het project,’’ legt hij uit.

Het nieuws dat Woonbron huizen ging bouwen in Suriname leidde tot commotie in Rotterdam. De PvdA stelde er schriftelijke vragen over aan burgemeester en wethouders. Die zijn na de uitleg van Woonbron inmiddels ingetrokken.

Met terugwerkende kracht is Kromwijk toch niet ontevreden. ,,We hebben veel telefoontjes gehad van Surinamers, die belangstelling hebben voor het project. Dat is mooi meegenomen’’ zegt hij in de krant.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. De kluif is afgepakt waarmee Suriname weer werd gelokt en waterkant bezoekers zich mee in de handen wreven.
  Die … heeft gelijk en ik zal zijn naam niet noemen want hij is kwaad geworden en mijn ramen zijn ingegooid.
  En of ik een bewijs heb, nee want dat doet hij nooit zelf, ik ken hem veel te goed.
  Als ik lees dat collega,s van Biervliet ook stelling nemen en Biervliet ineens verdedigen, dan weet ik precies wie hij heeft bang laten maken.


  Maak melding
 2. Het was te mooi om waar te wezen,blijkt nu,2 vage stichtingen gaan dit projekt “realiseren” met ondersteuning van de Woonbron,maar waaruit gaat die ondersteuning dan bestaan?In elk geval ben en blijf benieuwd!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES