woensdag, juni 12, 2024
HomeOnderwerpenEconomieGrace Boldewijn op bijeenkomst MKB Oosterhout

Grace Boldewijn op bijeenkomst MKB Oosterhout

-

Does Travel - naar Suriname

MKB Oosterhout organiseert op donderdagavond 2 oktober a.s., in het verlengde van de succesvolle bijeenkomst met Marlies Dekkers vorig jaar, een bijeenkomst met de succesvolle Brabantse onderneemster en European Business Woman, Grace Boldewijn.

Grace Boldewijn is directeur en eigenaar van ingenieursbureau BoCari Engineering/Logistic Services, een technisch bedrijf dat door vrouwen wordt geleid. In 2002 was zij Europan Business Woman van het jaar. Zij schrijft columns voor Het Financieele Dagblad en fungeert—als geboren Surinaamse- als schakel tussen het Nederlandse en Surinaamse bedrijfsleven.

De bijeenkomst vindt plaats op Golfpaviljoen Landgoed Bergvliet om 19.30 en is gratis voor leden van MKB Oosterhout. De entree voor niet leden bedraagt € 10,-. Aanmelden kan via [email protected]. Meer informatie vindt u op de website www.mkboosterhout.nl

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. NU is ze geen Allochtoonse,maar een succesvolle “Brabantse en Europese”
    Businesswoman.Zo zie je weer indien je boven het gemiddelde of zelfs beter dan de Autochtone bewoner presteert willen de AUTOCHTONE HYPOCRIETEN wel eens vergeten om hun wij en zij-politiek op te laten spelen dan ben je wel een Brabantse of Nederlandse zonder de nadruk op je etniciteit.
    Maar bovenal wens ik deze SISA al het geluk van de wereld en keep up the good work maar vooral KRAKTI!!!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES