maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijBoekje voor boekenboot in Suriname

Boekje voor boekenboot in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Nederlandse Aly Hilberts (66) is onlangs een actie gestart om de zogenaamde Boekenboot in Suriname te ondersteunen. Samen met haar kleindochter Ruth (16) heeft zij een leuk boekwerkje vervaardigd met de titel ‘Avonturen in de bieb’. Het boekje is te koop en van elk verkocht boekje gaat vier euro naar het project ‘De Boekenboot in Suriname’.

De Boekenboot is een soort bibliotheekboot, die bestaat uit vijf stalen koffers, waarin 50 leesboeken. zitten. Die worden per boot langs vijf scholen gelegen langs de Surinamerivier gebracht. Om de twee maanden worden de koffers geruild. maar er staan nog zeventien andere scholen langs de Surinamerivier, die ook om de boeken staan te schreeuwen, schrijft De Stentor.

Het boekje kost tot 27 september 11,95 en daarna 12,95 en is te bestellen via internet op www.Boekscout.nl.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES