Genomineerden ‘Zwarte Zaken Vrouw award’ bekend

7

De namen van de vrouwen die meedingen naar de titel ‘Zwarte Zakenvrouw Nederland’ zijn bekend. De drie genomineerden voor de managersprijs: Zwarte Vrouwelijke Manager Nederland 2008 zijn Mw. Chandra Verstappen, Mw. Joan Ferrier en Mw. Marvelyne Wiels.

De drie genomineerden voor de ondernemersprijs Zwarte Zaken Vrouw Nederland 2008 zijn Mw. Marian Hoever, Mw. Sandra Chedi en Mw. Hortence Tilburg.

De Businessclub Zwarte ZakenVrouwen Nederland (ZZVN) wil met het uitreiken van genoemde prijzen het volgende bereiken:

 • zwarte vrouwen d.m.v. positieve voorbeeldvorming stimuleren om economische zelfstandigheid te verkrijgen door het ondernemerschap;
 • zwarte vrouwen d.m.v. positieve voorbeeldvorming stimuleren om door te stromen naar hogere en topfuncties in met name het bedrijfsleven;
 • zwarte vrouwen in topposities en zwarte vrouwen die een toponderneming bezitten zichtbaar maken binnen de Nederlandse samenleving;
 • de bedrijven die zwarte managers op vooraanstaande posities hebben erkennen in hun visie dat kwaliteit benut moet worden en tegelijk wil ZZVN andere bedrijven aanmoedigen en inspireren om het goede voorbeeld te volgen.


7 REACTIES

 1. Jee maar 1 positieve reactie. In plaats van dat jullie trots zijn op onze zwarte zakenvrouwen. Die hard moeten werken om te komen waar ze zijn. Die vooroordelen moet overwinnen en krachtig en slim en creatief zijn.

  Nou ik ben trots op de dames hoor. Heel veel succes aan allen tijdens de verkiezing.


  Maak melding

 2. Dit is zeker positief, waarom als er negatieve dingen gebeuren met zwarten, staat het in hoofdletters op de voorpagina en wanneer er iets positief is, dan heeft men ook kritiek.
  Laten wij als zwarten, een eenheid vormen en elkaar positief stimuleren, in plaats van die krabbenmentaliteit!!
  I’m black and I’m proud!!!!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.