maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenEconomieOpening eerste Burger King in Suriname

Opening eerste Burger King in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 14 sep – Burger King maakte dit weekend haar debuut in Suriname. De Amerikaanse hamburgerketen opende zaterdag haar eerste vestiging in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo. Het bedrijf, gevestigd aan het Kerkplein, heeft de ontwikkelrechten aan vier franchisenemers in Suriname toegekend, meldt Franchiseplus.nl.

Naast de komst van Burger King staat er uitbreiding van McDonald’s in Suriname op het programma. McDonald’s werkt momenteel hard aan het openen van een tweede vestiging in het Zuid-Amerikaanse land. Tien jaar geleden opende de Amerikaanse hamburgergigant er haar eerste zaak.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

23 REACTIES
 1. Allen en alleen hormoon-vlees…straks zie jij Suri’s lopen 350 kg gewicht…een ander 2.80 meter. lengte…mi boi eet..wees hebzuchtig….. jij zoekt je eigen(on)geluk in VRETEN.


  Maak melding
 2. Nu is het Surinaamse kind overgeleverd aan de fastfood keten die junkfood verkopen. Over de hele wereld hebben wij problemen met dikke kinderen, doordat deze veel junkfood eten. En nu is Suriname aan de beurt. Goed hè !! Na ting sa leri unu, sang o go mang psa. ( de tijd zal het ons leren wat het kan veroorzaken)


  Maak melding
 3. Afgelopen mei was ik in Su, en je wilt niet weten hoe mijn neven en nichten, tantes en ooms uitzagen…..allemaal JABBA the HUT!

  En nu met deze burger king erbij, whahahah..


  Maak melding
 4. Hé jongens, wat is dat voor geklets!!!! Je bent toch niet VERPLICHT om in die fast-foods te eten. Jullie geven weer heel snel de schuld aan een ander (in dit geval de fastfood-ketens). Voor het geld dat je daar uitgeeft kun je thuis een heel gezonde maaltijd bereiden. Maar ja, als je daar te belazerd voor bent, ga dan in de file bij McD of een ander staan. Te dik? Eigen schuld, dikke bult.


  Maak melding
 5. Alweer een paar stomzinnige reactie van jullie. Je kan en mag die BURGER KING zo voorbij lopen.

  Je hoeft niets te kopen vooral als je geen geld hebt

  Je hoeft niet met een ieder en alles mee te doen.


  Maak melding
 6. Soso lobi: Verse vruchten bij Burger King? Voor 4 x de normale prijs? Om de 25 meter vind je stalletjes met verse vruchten (en nog goedkoop ook). Of op het eigen erf. Voor niets. Daar ga je bij Burger King toch je goeie geld niet aan uitgeven? Of verkopen ze in Nederland wél verse vruchten bij Burger King?


  Maak melding
 7. Waarom kunnen de Franchisenemers niet eens met eigen surinaamse hamburgers komen???
  Ik bedoel maar typische Surinaamse snacks in moderne jasje stoppen. Bijvoorbeeld bara vegetarisch burger? Pom taart? Dawet yoghurtijs?? of Pitjel salade..om maar als voorbeelden te noemen.

  Het eetgedrag onder veel Surinamers is echt beroerd gesteld. Ik krijg in Suriname vaak ongevraagd een berg vol witte rijst op mijn bord. De groente kan ik tellen. Van eenzijdig eten en vooral in grote hoeveelheid kan men ook dik worden.


  Maak melding
 8. Alsof het door de Burger King zal komen dat Surinamers last krijgen van overgewicht. Alles draait al om eten in ons land, overgewicht speelt nu al. Dus Blame Yourself en niet de BurgerKing of Amerikanen. Want Naskip, Wolly’s, Alegria of andere zaken zolang er maar voedsel word verkocht draaien big business.


  Maak melding
 9. Leer het volk meer groente en fruit(onbespoten) en vis(zonder kwik) te genieten/eten.
  Op zn tijd een Donald-King-Popye-KFC kan geen kwaad.
  Onze Bami-Goreng en Roti zijn niet bepaald gezond,maar op zijn tijd zijn ze wel lekkel hoor.Groetjes..ciao-,in


  Maak melding
 10. Het is zo makkelijk de schuld bij een ander te leggen, in dit geval bij restaurants en hamburger-ketens.

  Van een keer uit eten gaan, wordt men heus niet dik.

  In het menu vegetarische burgers opnemen, zou wel te waarderen zijn.
  Ik tenminste wel, vlees en vis komen mijn neusgaten uit en bovendien zijn ze vandaag aan de dag ook niet meer zo gezond.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES