vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameBouterse: Santokhi draait Suriname rad voor ogen

Bouterse: Santokhi draait Suriname rad voor ogen

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 13 sep – Minister Chandrikapersad Santokhi van Justitie & Politie tracht steeds de gemeenschap een rad voor de ogen te draaien. Dit zegt oud-legerleider en NDP-voorzitter Desi Bouterse. Scenario’s van allerlei aard moeten gelden als afleidingsmanoeuvre. Zoals moordaanslagen.

Die zitten nu in de pijplijn. “Hij is nu bezig een moordaanslag op zichzelf te beramen, alleen maar om ons in een kwaad daglicht te plaatsen”, zei Bouterse in het actualiteitenprogramma Baka ’na tori Origineel. Niet alleen zou de ander zo de zwarte piet toegeschoven krijgen, maar ook moet een soort rookgordijn worden opgetrokken. De aandacht moet weg van Santokhi’s nevenactiviteiten.

Die zouden alles te maken hebben met drugshandel en witwasserij. Bouterse blijft erbij dat Santokhi geen lieverdje is. Die doet er nu van alles aan de dans te ontspringen en een eind te maken aan de ‘onthullingen’ uit het NDP-kamp. Er zou zelfs niet voor worden teruggedeinsd valse dossiers op te maken. ”Mensen met langdurige gevangenisstraf worden benaderd om valse verklaringen tegen Bouterse af te leggen.”

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

39 REACTIES
 1. Dit soort rotzooi is geen goed bestuur voor geen enkel land.

  Wat wil men van de bevolking wat ?

  Moet men de durf hebben om een opstand in het land te veroorzaken door wie dan ook ?

  En dan wie wordt de verliezer de bevolking !!

  Het buitenland heeft er baat bij, als er oorlog uitbreekt.
  Dan neemt men dan goud als ruil voor drugs en wapens.

  Laat die schurk daar verdwenen hij kan gaan planten waarschijlijk is hij niet zo lui als de meeste Suri’s.(stelen is bij hem actief, liegen en bedriegen)

  Maar: daar met een dubbele gezicht rond te lopen is zeer gevaarlijk.(rede: men heeft hem door)

  Nog erbij Min.v.J&P ….kan dom weg niet.

  Haal die man daar weg voor dat er onrust uitbreekt. Unu puru na fromu frikti man soso fufuru span VHP.

  Het moet een keer duidelijk zijn, dat niemand het land vooruit wil helpen, maar de bevolking steeds als don kaw te gebruiken moet onmiddelijk gestopt worden.

  Laten zij weggaan anders zozo geweld sa tiki na overhand.


  Maak melding
 2. Vandaag aan de dag: Wij dachten op weg te zijn met een eerlijke Suriname.

  Wat en wie krijgen wij nu anno 2008 een zeer geraffineerde schurk die zelf de durf heeft Nederland als protector te gebruiken.

  En daar alles rood wit blauw wil maken…incl. kleur oranje voor Ned en zijn partij VHP.(VHP weet behoorlijk veel in deze kwestie)
  (Maar omdat de NPS een behoorlijke nalatige partij is zitten wij net als voor ’80 weer in een domoren idioten probleem.)

  En daarnaast loopt meneer voor USA: als ik ben spion voor CIA incl. DEA.(ik verkoop)
  Maar hij is minister van een land, kosten wat het moge kosten, mensen van je land moet jij beschermen om geen rotzooi uit te halen….maar jij laat ze hun gang gaan, vangt geld en goederen en daarna verkoopt hij ze.

  Maar onder tussen gaan mensen dood en er wordt gemoord.

  Omdat meneer zijn eigen drugs plekken weet te vinden en daar rond loop als Giant megalomania spil Escobar.

  ARME GILDS…. ARME AMAFO… jij bent met wat doni’s bezig maar omdat jij blakaman bent moet je boeten.(katibo)

  Su. anno 200


  Maak melding
 3. Dat de mensen een rad voor de ogen wordt gedraaid is te merken aan de stilte en van de journalistiek die ook zelf op onderzoek moet gaan om het volk naar behoren te informeren.
  Juist nu zou de media voordeel kunnen halen uit het feit dat er nu democratie is, da fa dan, ze moeten durven iets over Santokhie te schrijven dan volgt er ontslag zoals het een paar al is overkomen.
  Websites, zijn ineens dagenlang muisstil en reacties komen er niet van die Bouterse haters omdat het nu niet Bouterse is die met de billen bloot moet.


  Maak melding
 4. kijk wie de ander beschuldigd, meneer zelf verbind de surinamer met de grootste onzin. bouta hou op met wijzen naar de splinter in iemands anders ogen, maar kijk zelf naar de balk in je kop!


  Maak melding
 5. SRanang Mangss moendhe ouw spa oe tang tekie
  a rechtzaal o baster nanga torie santokhi
  o plasje ning sking, a sluipe gwe na nl foe zoekoe steun,tje potie sherief,alias kuikentje moendhe na dee,, dang who test a
  rechtstaat,,,,,,,bij voorbaat weten wij allemaal wat het gaat worden wie is die rechter van front of niet, ik denk het welllll,maar ja, oesa sjie…………word vervolg………..
  AFZ: RICO


  Maak melding
 6. hahaahahaha.
  wat moet ik lachen om deze comediant bouterse hij kan zo in circus terecht zijn aanhang als publiek. in suriname zeg men yu don moro sopo dat geld voor de aanhang van bouterse dat durf ik te zeggen na het lezen van 90% van de reaktie op deze forum over deze serie soap serie,bouterse is de laaste persoon die een andere laf moet noemen of beschuldigen van liegen en die domme massa laat zich grof zand in hun ogen strooien in ocer door demagoog bouterse, deze man bouterse is bezich in suriname voor een tweedeeling te zorgen alleen maar voor zijn eigen belang hoe dom kan je zijn ja inderdaad zo dom als al die mensen die het opnemen voor bouterse hij kan alleen bij limbo zij verhaal kwijt omdat niemand daar bouterse kritische vragen durf te stellen maar als iemand van de front bij sky komt dan moet je die laffe journalist limburg horen. hij vergeet een ding dat zijn colega journalisten zijn vermoord door bouterse radio stations in puin geschoten en als je zo iemand met fluwele handschoenen aanpakt dan ben je in mijn ogen laf dan hou je niet van suriname .


  Maak melding
 7. Sorry hoor BOUTERSE ,maar Santhokie doet precies wat jij op 9 december 1982 had gedaan. JIJ kwam met een soort lulverhaal dat mensen bezig waren een plan (coupe) te beramen dus was het of zij of jij.

  En jij hebt meerdere malen de aandacht van anderen afgeleid joe diediebrie joe.Fool de mensen als ndp for ever en c.s. En weet dat je binnenkort op Domburg zal moeten verschijnen. Dan hoop ik van ganser harte dat je vandaaruit naar Welgedacht A of B (Santa-Boma) in beland en dat we je noooooooit meeeeer zien of horen


  Maak melding
 8. You`re damnnnnnnn right Bouters,zelfs een kind kan de was doen als je Pa Tokkie hoort praten,zoals ik al eerder heb getypt Bouta,dont worries het Volk van Suriname slaapt niet.
  Als Pa Kokkie zijn meelopers zou sturen om gewoon op straat hun oren te luister zouden leggen,komt hij er gauw achter dat het meren deel van de mensen niet kan wachten tot de volgende verkiezingen.


  Maak melding
 9. D.D.B = Debiel Debiel Bouterse.
  Deze moordenaar, brandstichter, dief van de
  staatskas heeft zeeeeeer dringend hulp nodig!
  Neen hij schreuwt om hulp.

  Wat zeggen mensen als de bruggenbouwer annex
  sopieman en tevens ook staatskas dief (denk aan geheim bankrekening) van deze opmerkingen
  van de staatsgek?!

  Blijven ze in deze combinatie muisstil wanneer de staatsgek dit uitbraakt?


  Maak melding
 10. Do Not Shoot The Messenger zegt de Engelsman, het lijkt alsof een paar hier het erg vinden dat Bouterse die moordenaar, witwasser en dealer heeft ontmaskert.

  Jullie splinter en balk verhaal snijd geen hout, wake up. We willen ministers hebben die respect verdienen, geen kwakzalvers en criminelen , deze minister is behoorlijk beschadigd en moet zo gauw mogelijk opstappen.

  Zijn kortgeding gaat voor en de minister gaat met vakantie naar het buitenland, als de bom gaat barsten komt ie waarschijnlijk niet terug, kan hij lekker van zijn drugsgeld in het buitenland genieten. Eind goed al goed, en de verliezer is WEER het Surinaamse volk.


  Maak melding
 11. Ai boy, wordt lekker spannend en gezellig.
  Een nieuwe soap.
  Sheriff versus Baas (ex-Baas)!
  Ik zou Baas B willen adviseren geen rare bokkesprongen te maken nu hij zich in nauw gedreven voelt. Als hij geen bewijzen heeft raakt hij verder in discrediet.
  Anderzijds heb ik ook ervaren dat de Law en order van Sheriff slechts uiterlijk schijn is.
  Doet hij zo hard zijn een best om zijn masker in stand te houden?
  Waar is Balesar nu? Zwaait Balesar met modder als hij zijn inmiddels opgelegde ( fake) straf werkelijk moet uitzitten?
  Waarom wordt hij niet opgepakt nu de rechter een uitspraak heeft gedaan?
  Wel frapant dat Balesar paar jaar niet berecht werd en kort voor het moment start van procedure tegen Bouta, Balesar plotseling een (fake) rechterlijke uitspraak kreeg.
  Vervolgens loopt dhr nu maanden later nog steeds vrij rond en zal dat nog lang doen ook.
  Wordt vervolgd.


  Maak melding
 12. Zienwijze en juridische aantekeningen
  Door Doctor BIGI SKRIFI

  Geachte lezers,

  Dit is ondrofeni-torie, van het kleine juridische/politiek wondje.
  Voor bepaalde mensen stel het niets voor maar het doet pijn op juridisch en politiek vlak en is hinderlijk. Ze proberen allerlei juridische en politieke geneesmiddelen uit, ze klagen erover, ze krabben eraan en halen het juridisch/politiek korstje weer open. De WET-docters maken het alleen maar erger, ze transformeren het wondje tot een ernstig geval. Hadden ze het juridisch/politiek wondje nu maar met rust gelaten en ze van juridische/politieke kommer en kwel verlost zouden zijn.

  De minister had de nodige kennis omtrent de relevante feiten en de af te wegen belangen.
  Hierbij gaat het om het toekenen van het gewicht aan verschillende belangen. Hieruit vloeien weer twee beginselen voort:
  Het verantwoordelijkheidsbeginsel:rekening houden met de eisen die het orgaan aan wie verantwoordelijkheid moet worden afgelegt, aan de belangenafweging stelt.
  Legaliteitsbeginsel: de minister moet zich aan het recht(DE WETGEVING)houden bij de uitoefening van zijn bevoegdheid(GESCHREVEN EN ONGESCHREVEN RECHT)
  Het verbod op misbruik van bevoegdheid: de minister mag zijn bevoegdheid niet gebruiken voor een ander doel dan waarvoor ze is verleend. De bevoegheid van de minister staat in de wet.
  Men moet zich ervan bewust zijn, dat bij beoordelingsruimte van de rechter, toets de rechter volledig of minister zijn bevoegheid juist heeft gebruikt.
  Houd men rekening met:
  VERZOEK OM INLICHTINGEN (door de rechter)
  OPROEPING VAN GETUIGEN EN DESKUNDIGEN (door de rechter)
  ONDERZOEK TER PLAATSE (door de rechter)
  Houd men rekening met:
  DE WET OPENBAARHEID VAN BESTUUR.
  ONBEHOORLIJKE TAAKVERVULLING IN DE WETTELIJKE ZIN.
  HET VERBOD VAN WILLEKEUR ALS BEGINSEL VAN BEHOORLIJK BESTUUR.

  DE MINISTER ZAL ZICH NIET KUNNEN BEROEPEN OP DWALING DAN WEL ONZEKERHEID OMTRENT DE JUISTE UITLEG VAN DE WET.

  Laat minister het volk gewoon de waarheid vertellen,omdat hij door het volk is gekozen en het volk vertegenwoordig is hij verplicht openheid van zaken te geven.

  Een rein geweten vrees geen kwaad.

  Dit keer heeft vrouwe justitia haar blinddoek afgehaald om te zien wat er gaat gebeuren in deze zaak. Het is oppassen geblazen, vooral met het zwaard in haar handen is niet ongevaarlijk.

  Sommige politieke elite zijn niet eerlijk en rechtvaardig tegen het arme volk.

  Zorg goed voor het arme volk
  Wees rechtvaardig te het volk
  Spreek de waarheid tegen het volk
  wees eerlijk tegen het volk

  STOF TOT NADENKEN VOOR DE GRASS ROOTS

  GENADE EN ZEGEN VAN GOD EN CULTUUR

  Groet ik, Doctor BIGI SKRIFI


  Maak melding
 13. @nummer 1
  ik heb vaker in mijn posting aangegeven hoe hypocriet limburg is dat werd mij kwalijk genomen een journalist die mee huilt met een moordenaar van jou colega is in mijn ogen zeer laf deze man die verschuild zich achter een zogenaamde bakana tori alleen in deze progamma kan bouterse zijn leugens richting de bevolking sturen omdat limbo zo laf is om bouterse stevig aan de tand te voelen ik heb vaker email naar hem gestuurd en gevraag waarom hij geen hoor en weder hoor toepast het enige wat ik als antwoord van hem kreeg was schelden hij vergeet eending dat de man die hij de hand boven het hoofd houd colega journalisten voor het zelfde wat limbo nu doet heeft vermoord radio station in puin laten schieten al deze mensen als limbo en nog meer hun toekoms licht in de handen van bouterse als het schip zinkt gaan hun ook eraan daarom zullen zij met alle middelen die ze tot hun beschikking hebben verdedigen al gaat dat ten koste van suriname daarom zeg ik deze mensen houden niet van suriname maar van hun zelf omdat limburg als geen andere moet weten wat het volk heeft meegemaakt onder het regime van bouterse en jules daarom is het jou plicht om het volk ook die duistere kanten van bouterse te laten zien maar dat doet hij niet die spook amtenaar breek mij de bek niet open hij en bouterse zijn spook amtenaren .


  Maak melding
 14. Du,als je 1x bezig bent,waarom niet de duistere kanten van Pa Kokkie en Co,laten zijn?
  Jij meet echt met 2 maten en ook ben je helemaal geen rechtgeaarde burger,mensen die jouw postings goed lezen komen er snel achter,en jij slaat steeds op je borst dat je een democraat bent?Ga fietsen hoor Du.
  Jouw missie is enkel en alleen maar zeiken over het verleden wat er heden gebeurt zie en hoor je totaal niet,wat voor democraat ben je dan?
  Ik had echt een hoge pet op van Pa Tokkie maar na deze wandaad is ie in mijn ogen tot het NUL PUNT gedaald,nu pas heb die eikel door,hij gaat alleen maar achter de kleine criminelen aan om het volk gerusttestellen die eikel dacht dat het volk nog blindelings op zijn woorden vertrouwde,hij probeerde het volk te doen geloven,dat ie een echte crimewatcher is,nu komt de aap uit de mouw,dat hij geen dubbeltje waard is.En Du maar Bouterse en co afzeiken ,hier is je kans Du,kom eerlijk voor uit hoe smerig je hero is.


  Maak melding
 15. San psa no7?????

  Ding sma fuoe joe no sabie moro san na mondei.Ik zou zeggen kom op met de WAARHEID.

  A geesie lik te a bom barst a tingie lucht o kier joe nanga a DDB (dong-dong bia let wel ano dia na BIA)foe joe .

  Hij mag na vandaag alle rokken van Mangal aandoen want a Bouterse (wijfje)disie no waaaaaard geen niks.Soso bluf soso boto .

  Hij heeft alleen een grote bluf bek
  Jullie willen voor hem sterven,maar hij echt niet voor jullie . Als het moment daar is a o gwe libie oenoe

  Jullie vierden al feest bom bo barst,maar wie gaf niet thuis a soekroeboe bouta.
  over laf gesproken mi kaaaaado.

  Met zo een bek vraag je toch niet om uistel van wat dan ook.
  Ik vraag je nogmaals met de waa rheid te komen.


  Maak melding
 16. Jullie moeten niet naar rotzooi zitten kijken en luisteren.
  Waar de meesten met een achterlijke reactie voor de dag komen.(kijkuit)
  En kijk naar nu recentelijk.!!!!!!!!!!!
  Zij die dat toch doen(rotzooi) proberen belangen te verdedigen.(en domoren bestelen)

  Een v.b. jaren…. recentelijk…Wanneer/waar is Opa Ruro Vniemand met zijn uren lange verhalen als een slak zit hij zijn lichaam te bewegen en rotzooi uittekraaien.
  Voordat hij een Blakaman in de vernietiging brengt.
  Vraag(kijk) Gils…. vraag(kijk) Amafo……Maar bij Chandrie’ka/Somo/Jong tjin Pu. hoor jij hem niet.

  CONCLUSIE:
  Die hele NPS is daar om de blakaman uitteschakelen.(REDI-MUSU BENDE).


  Maak melding
 17. dames en heren

  waarom zo een comotie

  weten jullie niet dat iemand pas schuldig is als het schuld is bewezen.het proces is nog bezig als bouta bewijzen heeft moet hij die tonen aan het rechtbank en volk van suriname en als hij dat niet heeft moet hij na dit popenkast zich zelfe ophangen aan zijn onderbroek (hahahaha)netals horp volgens bouta toendertijd.wat een drama mensen.

  anil


  Maak melding
 18. Kom op Du,be a man en geef eerlijke antwoorden op de jouw gestelde vragen.
  Zijn jou zg.volksvertegewoordigers zo brandschoon?
  Is het alleen maar Bouterse die de slechtste is in Suriname?
  Zijn Pa Tokkie en co de braafsten van de klas?
  Kom op als je durft.


  Maak melding
 19. Jullie verdoemen jullie tijd met Du , die heeft de “bouterse trauma”.

  In dien D.D.B. word vrijgesproken omdat het bewijs word geleverd dat die wrede/gek wijlen Bagwandas die mensen heeft gemarteld en gedood zal Du tog vinden dat het niet zo is.


  Maak melding
 20. het probleem met velen van jullie hier is dat jullie de bewijslast omdraien, maar mij kunnen jullie geen knollen voor citroenen verkopen ik begin bij posting nemmer 19 als er iemand in suriname rondloopt die zijn illegale bevoegdheid heeft misbruikt en buiten zijn boekje is gegaan is het bouterse wel dus hou a.u.b op met die domme BIGI SKRIFI van jou deze man heeft zich nooit aan de wetten van het land gehouden hij was rechter beul president opperbevelhebber adviseur van staat noem maar op dus kom mij geen nonsen vertellen heeft hij ooit ondezoek laten doen hoe die mensen aan hun einde zijn gekomen in het fort nee nooit nu hij zich daarvoor moet verantwoorden voor de rechter doet hij dat niet omdat hij een laffe hond is . nu reageer ik op nummer 21 frank mccourt . weet wat jullie probleem is je leest wat jij wil terwijl ik eerder heb heb gezegt dat ik het heel dom vind van wat de minister vrouw heeft gedaan om een perceel te kopen van een drugs crimineel dan reageer ik hoe het bericht naar buiten is gekomen verder weet ik niet hoe de vork in de steel zit, maar ik heb jullie nooit de wandaden die bouterse heeft begaan in suriname horen veroordelen de minister is gelijk in jou ogen onbetrouwbaar maar iemand die al jaren liegt over hoe die mensen op 8 december aan hun eide zijn gekomen die aanbidden jullie iemand die op tv verklaard dat mensen op de vlucht zijn neer geschoten die geloven jullie wel en jou land bankroet heeft gemaakt al jullie rechten met met zijn militaire poten heeft vertrapt ik ga nog verder bouterse heeft van suriname een narco staat gemaakt zijn naaste medewerker is in amerika opgepakt boereveen en die puinhoop wat hij en jules hebben achtergelaten dat word met man en macht opgeruimt en ik ben met iedereen eens dat het beter kan en beter moet maar jullie zijn de revo tijd vergeten of nee ik mag geen oude koeien uit de sloot halen maar die zelfde oude koeien staan op de loer om suriname op de zelfde niveau als haiti te brengen let maar op mijn woorden want zo dom zijn sommige surinamer ze kiezen niet voor een beter suriname maar voor mooie praatjes bouterse heeft zijn schaapjes al op het drogen en heeft jullie arm en dom achter gelaten nu hij ziet dat het te heet word onder zijn poten dan is hij de zogenaamde redder in noot maar jullie gaan van een koude kermis thuis komen,mensen die hier de wandaden van deze moordenaar verbloemen of willen goed praten zijn laffe surinamers en niet eerlijk ze zijn de tijd vergeten dat wij hier in nederland dozen moesten opsturen omdat er niets maar dan ook niets in de winkels waren in suriname ondankbaar noem ik jullie . a.u.b mccourt


  Maak melding
 21. @frank mccourt
  Het gaat er niet om of andere wel of niet schoon zijn. Waar het om gaat is dat dit beest de laatst tig jaar niets goeds heeft bij gedragen en ook nu en in de toekomst SME alleen maar uit puur eigenbelang verder de afgrond in gaat helpen en dat dit per direct en volledig gestopt moet worden.

  Iedereen heeft wel een vlekje. maar dit figuur is zo megalomaan en psychotisch dat hij niet in kan zien dat hij uitsluitend zaken aan het slopen is en dat dit ook het enigste is wat hij ooit heeft of zal bereiken.


  Maak melding
 22. Eerst DU,ik heb al eerder getypt dat je met 2 maten meet,de tijd van ,schappen leeg,begon niet bij de Revo,maar tijdens Pengel,Sedny,Rens,Aron enz.enz.,vraag maar na,lange rijen bij Liekensoil,lange rijen bij Fernandes en Kesten en Lie-Kie Sang bakkerijen dat vergat je effe te vermelden.
  Ben je ook vergeten welke ,hoe dan ook goede dingen de militairen hebben verricht?Volkswoningbouw af gemaakt,bij Nieuw Weer Gevondenweg en Tourtonne4,iets wat de regeringen voor de Revo hadden laten verloederen,na de val van Bouterse is er nooit 1 steen aan sociale woningbouw gelegd,nu pas gaan ze weer bouwen,pardon neen niet ze maar met wederom de hulp van hun baas Nederland.
  Wat betreft de pakketten die er gestuurd werden,nou ik kan je vertellen dat er toen volop werk was,denk aan de straten,die werden schoongeveegd door mannen en vrouwen toendertijd,jullie hebben zelf de mensen verpest met pakketten op te sturen dat kweekte luiheid,gelukkig hoefde ik totaal nada niets op te sturen,mijn mensen hadden dat niet nodig,ze werkten dag en nacht voor hun eigen onderhoud,maar jullie slaan je nog steeds op je borst dat er vervaldata dingen werden opgestuurd voor jullie hongerige familie.
  Zoals jij typt was Suriname een soort Biafra,kom vertel op is er ooit 1 iemand van de honger omgekomen ?Als het zo bar slecht in Suriname was.
  Du jij kan niet het kaf van het koren scheiden,bij elk artikel ga je gelijk de tijd van de Revo erbij halen,dus houd je voortaan aan het artikel ga eerlijk en oprecht door het leven.
  Ik zal nooit zo afgeven op de revotijd,het was toen nodig de regering Aron die bakte er niets van,dat er doden zijn gevallen so be it.

  Neus, daar gat niet om,als je de 1 beticht van beestachheid,moet men het feit wat een zittende minister die erg hooggeacht wordt/werd niet met een sissertje afdoen en gelijk de daden van Bouterse erbij halen, iemand is pas schuldig als ie door de rechter veroordeeld is,maar zoals het nu gaat ,het zijn meer de Surned.,die Bouterse veroordelen, terwijl hij door meer dan 90% van het Surinaamse volk op handen gedragen wordt,hoe rijmt men dat?
  Denk daar maar eens over na,have a nice day.


  Maak melding
 23. Ik denk dat we het 2 sterren hotel te santa boma kunnen valideren naar 7 ******* hotel.
  Dan pas zal bouterse zijn intrek nemen in zijn nieuwe verblijfplaats met sauna en jaccuzi en een fitnesruimte met internetverbinding en een gebedsruimte.


  Maak melding
 24. Nu blijkt dus dat Bouterse alleen feiten heeft aangetoond en de advocaat van santokie staat heel erg zwak.

  Perceel gekocht voor srd 18000 terwijl het 75000 waard is. Voorman verteld dat santokie met hem het een en ander heeft besproken terwijl de woning nog in aanbouw was, die goede man wil dat zelf voor het gerecht vertellen, mevrouw santokie is op het moment van koop Nederlander dus overtreed duidelijk de wet.
  Op de vraag van Kanhai dat de advocaat van santokie gaat vertellen welke beledigingen zijn geuit was de advocaat niet thuis.

  Dus mevr. koopt een perceel met woning in aanbouw voor heel weinig geld, want 18000srd is niets. Minister bespreekt met voorman de bouw.

  Nu vraag ik mij het volgende af stond alles bij een makelaar te koop of was er een bord geplaats met ’te koop’ op het perceel.

  Enne mevr. santokie die een misdaad begaat wordt ze nog gestraft of wordt het perceel met woning onteigend?

  Dit stinkt naar een awarie en de minister heeft overduidelijk meegedaan.

  Het zou toch wat zijn als de rechter morgen gelast dat de heer Bouterse verkeerd heeft gehandeld, enfin niets verbaasd mij meer in Suriname.

  Intussen heeft de VP verklaard dat de hele regering achter Santokie staat, dus men wacht niet de uitspraak af, maar wij staan achter hem ongeacht wat er uit de bus komt.

  Enne het laatste vind ik frappant van deze uilskuiken die zich VP noemt, hij doet geen verdere uitspraken want de zaak is voor de rechter.

  Wie houd wie voor de gek.


  Maak melding
 25. Dit zegt die domme moreel corrupte DU

  “nu hij zich daarvoor moet verantwoorden voor de rechter doet hij dat niet omdat hij een laffe hond is.”

  Deze grapjas verwacht dat Bouterse zich dus moet gaat melden bij zijn slachters. Deze du is zo verwrongen van haat dat hij niet eens doorheeft dat dit een politiek proces is, waarbij Bouterse in feite al veroordeeld is het enige wat nog niet bekend is is de strafmaat.

  Waarom zou Bouterse mee moeten doen aan deze komedie?

  Enne Bouterse had ze al gezegd dat ze een fort bouwen voor muizen en kakkerlakken want hij komt niet en hij laat zich niet opsluiten door een stelletje drugsdealers en witwassers. Bouterse had ook gezegd dat Santokie moet oppsassen dat hij hem niet arresteert, want deze drugsdealers met een badge dacht dat hij alles kan en mag in Suriname, er is baas boven baas en Bouterse was overduidelijk ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg, dat is niet een eigenschap van een lafaard.

  De grote lafaard is totnutoe santokie gebleken eerst kortgeding aanspannen en daarna via de achterdeur naar het buitenland vertrekken onder het mom van vakantie, al is de leugen nog zo snel de waarheid achtervolgt hem wel.


  Maak melding
 26. Geachte Du,
  met alle repect voor uw grenzeloze bekrompenheid ben u schadelijk voor u zelf en anderen. U PROBEERT ALS DWAAS DE WIJZE UIT TE HANGEN. Neemt uw tijd en bestudeer en begrijp de wetgeving, zowel national als internatinaal. Vergiftig mensen niet met uw stommiteiten oorblazer. Vervuil mensen niet met BEERPUT THEORIEEN EN VERDACHTMAKINGEN, GIJ FARIZEEER. U handelt al een arties zonder act. Blijf door handelen als een dwaas en gij zult als idioot eindigen.
  Een advies dislexice pruts, u gedragingen wijzen in de richting van het opzettelijke geestelijk gehandicapheid van u.

  Hoogachtend, doctor Bigi skrifi


  Maak melding
 27. Mooi getypt Doctor BigiSkrifi.
  Laat Du maar in zijn haat gaar smoren die arme ziel weet niet beter,door dit soort onbenullen is Suriname naar de klote gegaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES