zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurSurinaams jeugdjournaal 's middags te zien

Surinaams jeugdjournaal ’s middags te zien

-

Does Travel - naar Suriname

Amsterdamse kinderen kunnen voortaan ’s middags na school het Surinaams jeugdjournaal kijken. AT5 komt tegemoet aan de protesten en heeft het uitzendtijdstip verschoven van kwart over negen naar half vier.

“Naar aanleiding van reacties van kijkers, heeft AT5 gezocht naar een beter tijdstip voor de uitzending van het Surinaamse jeugdjournaal”, stelt directeur John de Zwart van de lokale zender AT5 in een persbericht. “We denken hiermee tegemoet te komen aan de wens om een uitzendtijdstip te kiezen dat beter rekening houdt met de schooltijden van de kinderen.”

Vorige week maakte de stichting Eer en Herstel wereldkundig dat AT5 het Surinaams jeugdjournaal had verplaatst van kwart voor zes ’s avonds naar kwart over negen ’s morgens, met een herhaling om half twaalf ’s nachts. De stichting trommelde medestanders op om te protesteren bij AT5. Volgens de omroep kwamen er enkele tientallen klachten binnen.

opening
Fernandes Express
BODO Party

1 REACTIE
  1. Zo zie je maar weer dat je je stem moet laten horen waar het nodig is.
    Dus Suri’s laat voortaan je stem horen in geval waar het echt nodig is en het niet meer hier bij laten zitten mentaliteit achterwege laten!!!
    Lef tonen en eensgezind zijn heb je meer resultaat bij zulke acties!!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES