dinsdag, februari 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameSuriname verliest ook van El Salvador

Suriname verliest ook van El Salvador

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 11 sep – Suriname is er ook in het derde duel in de derde WK-kwalificatieronde in Noord- en Midden-Amerika niet in geslaagd te winnen. In het eigen André Kamperveenstadion in Paramaribo was El Salvador met 2-0 te sterk voor de ploeg van bondscoach Kenneth Jaliens, meldt Novum Niuews.

De eindstand in de wedstrijd stond al na twaalf minuten op de borden. In de tweede minuut opende Shawn Martin de score voor de Salvadorianen. Tien minuten later was het pleit beslecht toen Marlon Felter de bal langs zijn eigen doelman Ronny Aloema werkte.

Na drie van de zes wedstrijden in poule 3 staat Suriname nu laatste met één punt. Ook Haïti heeft een punt, maar kan een beter doelsaldo overleggen. De eerste twee plaatsen geven recht op deelname aan de volgende ronde. Die plaatsen worden bezet door Costa Rica, met negen punten, en El Salvador, met zes punten.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

9 REACTIES
 1. Wat een bombarie voor niks. Eerder leek het erop dat Suriname al bijna een tegen het WK aan zat. Nu wordt er gezegd dat ze slechts drie wedstrijden hebben gespeeld en maar 1 punt hebben behaald en nog maar slechts in de allereerste speelronde bevinden.
  Of het nou leuk is om te horen of niet, Suriname komt nooit verder dan dit nivo, ook al hopen wij anders, zolang er in de structuren niks gaat veranderen. Een Surinaamse coach kan het nooit zo ver brengen omdat die mensen totaal geen opleiding hebben, danwel hun opleiding in het niets valt vergeleken met buitenlandse coaches. Als hoort waarover coaches en voetbalcritici in NL over praten, dan weet ik dat dat een surinaamse coach daar niet eens in zijn droom 1 % van dat nivo haalt. seedorf heeft in suriname een stadion gebouwd, nu nog gaan coachen na zijn carriere. Ook andere voetballers bv Gullit moet zijn verantwoordelijkheid nemen, die komt toch nergens aan de bak of wordt overal tegengewerkt. In suriname kan hij nog eer behalen.


  Maak melding
 2. Enerzijds vervelend dat Suriname is uitgeschakeld, anderzijds gun ik het de Surinaamse politici niet om goede sier te maken met het Surinaams elftal. Met een dubbele nationaliteit voor Surinamers in Nederland en elders in de wereld (net zoals de marrokkanen en turken en zoveel andere landen)had Suriname allang tot een topvoetballand behoort. Kon het meedoen aan de Zuid-Amerikaanse Cup en in de slipstream van de in Nederland voetballende SuriNeds een flinke stap voorwaarts kunnen maken met de eigen binnenlandse competitie. Maar de Surinaamse politici gunnen hun eigen volk geen plezier en vooruitgang. Deze lui plegen een misdaad tegen hun eigen volk en daarom jammer voor nu, maar een wijze les voor de toekomst. Dubbele nationaliteit is een must voor Suriname om te kunnen profiteren van de kennis en vaardigheden van je (ex)-landgenoten.Clarence Seedorf geeft het goede voorbeeld, maar de politiek is doof en blind voor de noden van het volk en vaderland. Shame on you.


  Maak melding
 3. Commentaar van bondscoach Jaliens na de wedstrijd: “De speelwijze was belangrijker dan het resultaat”. Ik dacht dat alleen landen zich op basis van resultaten voor het WK konden kwalificeren. Suriname is wereldkampioen in het ouwehoeren…..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES