zaterdag, april 20, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinaamse minister van Justitie is geen lafaard

Surinaamse minister van Justitie is geen lafaard

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 10 sep – Minister Chandrikapersad Santokhi van Justitie & Politie is alles behalve laf te noemen. Dit zegt coalitieparlementariër en partijgenoot Mahinder Rathipal. Waar Desi Bouterse de euvele moed vandaan haalt Santokhi te bestempelen als lafaard, is een raadsel.

In elk geval heeft de recente verbale barrage van de ex-legerleider niet kunnen overtuigen. “Hij heeft mij niet kunnen aantonen dat Santokhi een lafaard is”, zegt Rathipal tegenover Dagblad Suriname. Dat geldt dan evenzeer Bouterse’s stelling dat Santokhi zich verschuilt achter zijn vrouw en die verantwoordelijk stelt voor de aankoop van een stuk grond bij drugscrimineel August Adjoeba.

Het zou een ieder kunnen overkomen, de minister van Justitie & Politie incluis. “Al deze zaken maakt men in het dagelijkse leven mee”, aldus Rathipal. De bewering dat de ministeriële integriteit in het geding is, maakt dus weinig indruk. Bouterse zei onlangs tijdens een bijeenkomst van zijn politieke partij NDP dat Santokhi nauwe banden onderhoudt met het drugsmilieu.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. Nee want in de middeleeuwen zouden jullie Sharda willen stenigen om haar de mond te snoeren.
  Gelukkig is ze gevlucht en wordt er goed op haar gelet dus die ondro grong mannetjes mogen ook weer vertrekken.
  Niemand raakt die vrouw aan en knoop dat goed in je oren Santokhie, no suku moro problema, want je mist dossiers!!!!
  En niet te vergeten je bankrekening in Nederland is er ook nog, no wiki sani, no meri na ingi, geef op en ga echt boeven vangen.
  8 december moet buiten de politiek blijven dan is er recht, zo niet dan gaat de politieke beerput open voor 25 november, feest no sa de a jari disi if yu go so doro.


  Maak melding
 2. Nou meneer Rathipal, jij kan het volk niet overtuigen dat het niet zo is hoor. Je speelt de Awarie domrie voor Santhokie. Je kletst gewoon uit je nek dat het een ieder kan overkomen. Als je een ongeluk bedoelt kan ik je gelijk geven, maar niet zoiets gewichtigs. Als minister van J en P wordt van jou verwacht dat je gedegen vooronderzoek verricht met wie jou vrouw zaken gaat doen. Bouterse heeft het in het openbaar gezegd, maar een ieder denkt er percies zo over hoor, troost je maar.


  Maak melding
 3. je kunt santokhi dus geen lafaard noemen…. en waarom niet. als minister zijnde moet je toch heel veel contacten leggen met verschillende mensen en je hebt een hele grote verantwoording op je. hij is niets voor niets minister, en hij heeft een hele goede opleiding achter de rug plus ervaringen.
  dan lijkt het mij onmogelijk dat deze man die minister is, niets weet over het aankoop van zijn vrouw. en het gaat om een groot bedrag en het is nog eens van een drugshandelaar. als deze man geen controle heeft wat er in zijn huis afspeelt, hoe wil je dan als minister van justitie functioneren.
  het komt waarschijnlijk door al zijn collega’s waar hij mee werkt die zijn allemaal hetzelfde.

  ik zou zeggen dat deze man is LAF en een LEUGENAAR, en een hele grote leugenaar.
  kunnen we deze man als minister wel vertrouwen, of zijn het toch allemaal zakkenvullers (EERST eigenbelang dan de bevolking).maar ja je kunt het de bevolking niet kwalijk nemen, ze zijn heel wat gewent.
  ook dit zal men snel vergeten want de volgende probleem laat niet op zich wachten

  langa


  Maak melding
 4. Goed zo, meneer Rathipal. Er zouden meer mensen moeten zijn binnen de coalitie die adhesiebetuigingen zouden moeten ventileren. De rest zijn lafaards. Op de man spelen en dan de rest van de problemen van Suriname op de achtergrond schuiven, daar zijn ze goed in. De grootste lafaard is de leider van de NDP. Hij durft zich niet eens in het openbaar – en zeker niet voor de rechter – te vertonen, alleen in Ocer, omringd door zijn gewapende vazallen. Wie is er nu laf?


  Maak melding
 5. Blaka bakra,

  Dus het is je opgevallen dat er niet meer mensen in de coalitie zijn die steunbetuigen, heb je je wel afgevraagd waarom?

  Nou misschien weten ze allemaal dat deze Santokie inderdaad een witwasser is en een drugsdealer. niet vergeten dat Ratipal zijn partijgenoott is, maar waar is de voorzitter van de VHP oftwel de VP, ook nog niets van gehoord.

  Ik kan me nog herinneren wat een hoge VHP’er begin van het jaar over het geval Gilds zei. letterlijk “het geval van Gilds was bij iedereen bekend”, nochtans mocht Gilds nog jaren minister blijven.

  Pas toen ze Balesar wilden straffen hebben ze Gilds getackled, de vraag is hoeveel blakamang koppen gaan rollen als ze Santokie gaan willen straffen.

  Ik zou zeggen time will tell.


  Maak melding
 6. Wie is of zijn de ware Lafaards ???

  Zijn het niet de zwaarbewapende moordenaars die in de nacht van 8/9 december 1982 vijftien burgers van hun bed hebben gelicht en ze meedogenloos hebben vermoord na ze eerst zwaar te hebben mishandeld ?


  Maak melding
 7. Nr. 4 je hebt groot gelijk. Zelfs vind ik dat als Bouterse weet dat hij niets te verbergen heeft zich gewoon moet kunnen presenteren waar dan ook.
  Hij is echt de grootste lafaard, omdat hij heeft aangegeven dat hij VERANTWOORDELIJK is voor de MOORDEN, maar verschijnt niet bij de rechter.
  Wie is dan laf?????

  Janny


  Maak melding
 8. de heer M. Rathipal is zelf “EEN GROTE SCHURK” en “CORRUPT”. Hoeveel miljoenen heeft hij als directeur van Handel en Industrie van autohandelaren onder tafel ontvangen door vergunningen te verstekken voor import van tweede handse auto’s??????????????????????????????????????????


  Maak melding
 9. ‘Santo’ is gewoon een grote laffaard want hij verschuilt zich achter zijn vrouw wanneer hij smerige zaken met criminelen doet. Dat heeft Bouterse nog nooit gedaan. Een minister die beweert niet op de hoogte te zijn van wie zijn vrouw een huis koopt: dat is pas een zwakke man. Bouterse heeft gelijk. Laf. Laf. Laf. Overigens, waar is ‘billenlikster’Mangal. Heeft ze nu niets te zeggen over die corrupte praktijken binnen de VHP en de rest van de coalitie? Vermoedelijk niet. Van een partij van laffaards, billenlikkers en criminelen hoef je niet anders te verwachten.

  Bifa.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES