dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurSurinaamse actie tegen AT5 Jeugdjournaal

Surinaamse actie tegen AT5 Jeugdjournaal

-

Does Travel - naar Suriname

AT5 heeft het Jeugdjournaal uit Suriname naar een tijdstip verplaatst waarop kinderen geen televisie kijken. Amsterdamse Surinamers pikken het niet en eisen dat de zender het programma terugzet naar het oude tijdstip, schrijft WereldJournalisten.

Roy Groenberg, voorzitter van de stichting Eer en Herstel heeft over het verzetten van het programma een open brief op hoge poten gestuurd naar de Amsterdamse lokale televisiezender AT5. Hij wil hiermee bereiken dat AT5 op zijn besluit terugkomt meldt de site.

Verschillende organisaties steunen zijn actie. Ook PvdA-Kamerlid John Leerdam heeft zijn steun toegezegd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. De doelgroep waarvoor t 10 minutenjournaal wordt gemaakt , die zit op school op t nieuwe tijdstip , en dat ze dit niet zelf hebben kunnen bedenken dan dit belachelijke tijdstip , daar kan ik gewoon niet bij. Om nu op die tijd naar oeverloos geouweh. te moeten kijken en luisteren , daar denk ik er t mijne van, en vind dit knap waardeloos.


  Maak melding
 2. waar zijn de hersens van die lieden die dit allemaal bedenken .het nederlandse jeugd journaal wordt toch ook niet op een tijdstip uitgezonden waarop kinderen op school zitten of in bed liggen
  rond uit belachelijk .
  Georgine M.


  Maak melding
 3. @ Eindelijk is er een programma dat handen en voeten heeft in Suriname (al is het maar 10 minuten en een goede doelgroep) en wat doet men daar aan de overkant mee? Als een niemendalletje naar een tijdstip verschuiven dat de doelgroep daar geen gebruik van kan maken. Ik vind het van grote minachting getuigen. Mijn adhesiebetuiging aan alle reclamanten.


  Maak melding
 4. Mijn neven en nichten noemen Surinaamse Jeugdjournaal een LIP-journaal (hint naar het meisje met haar bewegende lippen) en langhaar journaal (hint naar die tarzan)…lol


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES