woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentKaseko Crossover Concert afgelast

Kaseko Crossover Concert afgelast

-

Does Travel - naar Suriname

De organisatie van het Kaseko Crossover Concert dat op 17 september 2008 plaats zou vinden in de Heineken Music Hall in Amsterdam heeft besloten het concert om productionele redenen af te gelasten. Er is vooralsnog geen vervangende datum aangekondigd.

Reeds aangeschafte kaarten zijn niet geldig voor een eventueel vervangend concert. Kaarten kunnen tot 3 november 2008 worden geretourneerd bij TopTicketLine en de bekende voorverkoopadressen van Ticket Service Nederland. Mensen in het bezit van Ticketfast kaarten zullen rechtstreeks door Ticket Service Nederland worden benaderd.

Voor meer informatie;
Heineken Music Hall, [email protected], T: 020 – 409 7979

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. “af te lasten”is geen Nederlands.Moet zijn : “af te
  GElasten”

  ossi

  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>….

  You tja voorzeer !!!!!!!!!(forceer)!!!! jij met je hoge hollands.

  Ga ook andere dingen doen en begin bij zomaar.


  Maak melding
 2. Meneer Sabiso,
  De organisatie heeft z’n werk wel goed gedaan alleen zijn Surinamers niet warm te krijgen voor zo’n concert.Er zijn veel te weinig kaarten verkocht om de hoge kosten te dekken en dan kan je geen risico nemen om dit toch door te laten gaan.Nederland is geen Suriname.Ze staan wel in de rij voor 50cent en Beenieman maar voor een Kaseko concert laten ze het afweten.


  Maak melding
 3. Zeker was die eerste show toch niet wat men had verwacht. Mensen die nooit van kaseko hebben gehoord het wel laten spelen met een workshop, gegeven door surinaamse pokoemangs.


  Maak melding
 4. Eerst KWAKOE bankroet en nu kaseko pokoe gaat niet door.De reis met SLM loopt ook niet altijd gladjes..Voetbalfans is zwaar teleurgesteld:7-0 voor de tegenstanders…Ayiii baya


  Maak melding
 5. de kaseko van vroeger was leuk om te horen heel rustiek en gevarieerd maar de kaseko van nu is hard rock afrikan music geworden.
  Helaasssssssssssssssss


  Maak melding
 6. Daar ben ik het niet mee eens Randwijk. De Dijk overtreft alle kasekobandjes. Met hun workshop zingen en spelen ze kaseko zoals geen enkele surinamer ooit zal doen.


  Maak melding
 7. Denk dat ze te snel tot het besluit zijn gekomen om weer zo’n concert te organiseren. De eerste was inderdaad geslaagd maar dat wil niet zeggen dat je hals over kop moet herhalen. Mensen die naar de eerste zijn geweest teren er nog op en denken er voorlopig niet aan om weer zo een concert te bezoeken. Zulke dingen doe je 1 keer in de zoveel tijd. De organisatie moet het dus even lekker relax doen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES