Suriname klaar voor WK-kwalificatie wedstrijd

9

PARAMARIBO/SAN JOSE, 6 sep – Het Surinaams Nationaal Elftal speelt vandaag (6 september) tegen Costa Rica voor de WK-kwalificatie in 2010. De achttien spelers vertrokken donderdag uit Suriname en kwamen na een lange reis via Trinidad en Tobago en Panama aan in San José.

Vanavond speelt de ploeg van coach Jaliens om acht uur plaatselijke tijd de kwalificatiewedstrijd in het Ricardo Saprissa Stadion in de hoofdstad van Costa Rica. Het gastland gaat in groep drie van de Concacaf aan kop met drie punten. Suriname deelt de tweede positie met Haïti, nadat zij twee weken geleden gelijk speelden tegen dit land.

De daarna volgende kwalificatiewedstrijd voor Suriname is op 10 september in eigen land tegen El Salvador.


9 REACTIES

  1. Met bami, teloh, tjawmin, roti, bara, pom of casave brood op je maag kun je het vergeten dat wij hoog zullen scoren. We zijn gemiddeld gewoon ondervoed!

    Je kan het heel goed weten en fysiek niet kunnen.


    Maak melding

  2. De bal is nog steeds rond en kan vooral alle kanten opgaan. Niet altijd wint de beste en niet altijd verliest ook de slechtste. In voetbal is alles mogelijk. Laten we hopen dat onze jongens vleugels krijgen en alleen maar voor 200% hun best hoeven te doen. Succes!!!

    Das


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.