dinsdag, april 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameVrouw Surinaamse minister deed zaken met Adjoeba

Vrouw Surinaamse minister deed zaken met Adjoeba

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 4 sep – “Het goed is gekocht met geld dat niet behoort tot het huwelijkse vermogen. Het is een puur zelfstandige aangelegenheid van mijn vrouw.” Dit zegt minister Santokhi van Justitie & Politie in de nasleep van berichten over de aankoop van onroerend goed door zijn echtgenote Sharda Santokhi-Harkisoen bij drugscrimineel August Adjoeba.

Elke betrokkenheid wordt categorisch ontkend: “Ik heb geen enkele band met de verkoper, niet als natuurlijke en nog minder als rechtspersoon.” De onlangs in Nederland doodgeschoten Adjoeba heeft de deal keurig per notaris geregeld. Afgesproken is dat de volledige betaling zou geschieden nadat de woning op het betreffende perceel zou zijn afgebouwd. Of een justitieel onderzoek komt, is nog niet duidelijk.

Volgens Santokhi heeft hij zijn vrouw gewezen op Adjoeba’s achtergrond, aan de hand van informatie van de inlichtingendienst van de politie. Dat moet dus gebeurd zijn nadat de deal reeds beklonken was, omdat Santokhi naar eigen zeggen pas achteraf op de hoogte werd gesteld. “Het eerste dat ik hoorde was dat het een persoon betrof, die ongunstig bekend stond.”

Adjoeba is ooit in Nederland veroordeeld tot acht jaar gevangenisstraf wegens drugshandel. Overigens wordt de aandacht van de pers afgedaan als koude drukte. “Het gaat om een privé aangelegenheid. Laat het duidelijk zijn: ik kom niet aan uw privé leven, kom ook niet aan dat van mij.” De Times of Suriname mag op een aanklacht rekenen bij justitie, “niet zozeer vanwege de berichtgeving.” Santokhi struikelt eerder over het redactioneel van de krant, waarin de ministeriële integriteit aan de kaak wordt gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

75 REACTIES
 1. Ouwru tori vraag maar aan die spion van Bouterse, iedereen weet wie dat is a man lobi bedreig kibri fasi.
  Hij heeft die vrouw er ingeluisd, leki fa a luis Gilds in a tori, RMD na a man voorletters.
  Mor tori de, weten jullie nog toen Biervliet was weggestuurd door Santokhie wat die RMD voorspelde.
  Sharmila na Santokhie vriendin, a tori dati o kon na doro ook tu en fa Gilds dji Venetiaan wan waarschuwing.
  RMD na a S2 man ini bakra kondre, a man no lobi wisseling van persoonsgegevens want a lai gron en du zaak nanga Santokhie in a Narcotica ten fu Santokhie.


  Maak melding
 2. Laat de minister niemand voor de gek houden,denkt hij soms dat het volk nog zo belazert kan worden.Vroeger in de jaren prik maar nu niet meer.Sind wanneer leven hindostanen zo never nooit dus het zijn allemaal leugens wat hij uitkraait.Dit spreekwoord is voor de minister belazer de gekke is toch geen zonde.Deze zaak stinkt en goed ook.


  Maak melding
 3. Notariële transactie vereist handtekening van beide echtelieden (man en vrouw) als er is getrouwd onder gemeenschap van goederen. Santhiki watte benne je toche domme.
  Trouwens van wie heeft ze geërfd? Als je erft maakt het toch ook deel uit van je gezamenlijk vermogen dus moet Santhoki toch ook weten hoeveel geld ze heeft gekregen en van wie. Kijkt hij ook zijn bankrekeningen niet na????
  Ai baja en mensen denken dat sranang mangs dom zijn no mekie mi lafoe


  Maak melding
 4. Hoe schattig was dan dat schatje om nu als kanonnenvoer te worden versleten? Your wife and or the mother of your kids is your most best friend. Knopen jullie dat eens goed in je oren! wie zijn neus schendt schendt zijn aangezicht.


  Maak melding
 5. Alles wat echtelieden ondernemen tijdens de huwelijksperioden zijn ze verantwoordelijk voor elkaar punt uit!!!!!!!als er een schuld onstaan is waarbij een deurwwarder aan te pas komt,wordt er beslag gelgd op het inkomen van beiden of tenmiste één echtgenoot.Of is santohki een byzonder huwelijksevoorwaarde aangegaan met zijn vrouw????Wanneer er een scheiding komt,zou ik willen zien hoe santhoki gaat reageren op het erfelijkvermogen van zijn (ex)vrouw.Deze man wringt zich in allerlei bochten om er onderuit te komen.Getrouwd zijn met huwelijksevoorwaarden is anders dan onder gemeenschap van goederen.En dit laatste is bij het echtpaar santhoki van toepassing.Dus de ene echtgenoot kan niet autonoom handelen in gewichtige zaken zoals deze.Als het fout gaat worden beide echtelieden aangesproken. Eerst noemde hij Adjoeba een “zakenman” en nu een crimineel.


  Maak melding
 6. Dus mevrouw Balkenende mag dus gewoon een huis kopen bij holleder, en dan gaat meneer Balkenende de pers bedreigen dat het zijn prive leven is hahahahaha laat me niet lachen hoor meneer Santhokie


  Maak melding
 7. Santokhi is niet de enigste crimineel in de regering. Ze zijn met zovelen en de een nog erger dan de ander.

  Hij koop tenminste die percelen van criminelen, Somo steelt ze gewoon openlijk van het volk.


  Maak melding
 8. Santhoki men is bezig om van je sokkel te stoten jij bent een minister die daadwerkelijk staat voor veranderingen voor veiligheid van burgers en een goede rechtsorde. Geen enkel minister heeft dit ooit gedaan zelfs de president niet die is bezig om het binnenland naar een academisch niveau te tillen.

  Het zal wel uit de hoek van ndp komen om je zo te belichten in de pers lig er niet wakker van en ga door met werkzaamheden en hopelijk dat u gauw de nieuwe minister president wordt van ons geliefd suriname.


  Maak melding
 9. Ja juridisch gezien is het onmogelijk om iets te doen en Mw Santokhi heeft willens en wetens gehandeld .Hr Santokhi had dit kunnen zien aankomen.geen prive maar wel de integriteit van een belangrijke minister
  Ja dus een bruger wordt wel gestraft en een minister niet .laat dit maar niet in Europa of Amerika gebeuren
  Ik vraag me wel af of ze wel gehuwd zijn ? zo ja dan is de minister wel degelijk verantwoordelijk voor zijn gehuwde partner of kent hij nu opeens de rechten en de plichten niet meer ,vreemde gang van zaken
  Wordt de vrouw van de Heer Bouterse ook opgepakt als Bouterse veroordeeld wordt


  Maak melding
 10. Als Minister heb je geen prive leven,en een aankoop doen zonder je wederhelft kan ook niet want je bent in gemeenschap van goederen getrouwd.Ook al ben je op huwelijksvoorwaarden ben getrouwd,doe je zulke aankopen niet alleen.Minister moet het goede voorbeeld geven en dit niet afdoen als prive.En de smoes van ik weet helemaal niets hierover slaat nergens op.Geef gewoon toe dat je ervan wist ,en als je een juridiche correcte aankoop heb gedaan sta je in je recht(ook voor een Minister)


  Maak melding
 11. ja nu wilt hij die krant voor de rechter slepen laat die man mij een brik geven,het is duidelijk 2010 ndp plus aan de macht dan is het net als wat baas bouterse zei hij kan nu al beginnen te rennen wie kent santhokie nou niet 1 van de grootste drugs bazen toendertijd.


  Maak melding
 12. waar rook is is er vuur dit is de tweede geval mevrouw santhoki was al aaangehouden met drugs is haar koffer bak weten jullie dat nog toen de politie haar vroeg van wie de drugs is zij ze dat de auto van haar man is later blijk dat de drugs was gevonden bij een inval de vraag is wat doet de drugs in haar auto.


  Maak melding
 13. Sankokkie,je liegt dat je barst,wie wil je eigenlijk wijs maken dat je pas na de deal gesloten was er achter kwam wie en wat Adjoeba is/was?
  En het ergste is dat je dit alles heb laten geschieden door je echtgenote,enkel en alleen dat jij buiten schot zou blijven want je zakken zijn nog niet genoeg gevuld,anders had je direkt het veld moeten ruimen,ahummm neen hoefde ook niet want dit prentenkabinet bestaat alleen maar uit druigsdealers en boeventuig.
  Ai bajaa als het Bouterse betrof ai bajaaaaaa dan was alles op waarheid berust zonder meer.
  Dus Sankokkie maak de kat dat wijs alles wat je nu tegenspreekt VUILE GORE LIEGGEBEESTE.


  Maak melding
 14. Eindelijk begint deze rots te smelten. Dit kan het begin zijn van het einde. De grond onder de voeten van deze ongenaakbare hermandaad begint te schuiven.
  Wat heeft deze Santokhie nog meer op zijn geweten.

  Janmaat


  Maak melding
 15. Hmmmmm!!!!
  Meneer Santokhie ik had en heb u heel hoog staan in mijn vaandel maar als uw wederhelft zaken doet met iemand van wie het publiekgeheim was van hoe hij aan zijn bloedgeld kwam en Uw persoon wordt er dan achteraf mee geconfronteerd dan zou ik mijn vrouw in elk geval met andere ogen bezien.Maar het lijkt me heel sterk!!! dat u er niets van af wist.Hoge Bomen vangen veel wind meneer Santokhie!Publieke figuren worden immers altijd met argusogen gevolgd in hun handel en wandel dus de pers( de times) had in deze geen keus dan gewraakte artikel te publiceren zij zijn namelijk onze ogen en oren en geweten.U bent namelijk verantwoordelijk voor wet en recht in SU.Dus dient u ook in uw privé-leven het goede voorbeeld te geven.Deze kwestie slaat dus een behoorlijke deuk in uw integriteit.Zaken doen met criminelen kan dus ten allen tijde niet,ook niet in uw Privé-leven.


  Maak melding
 16. Dit is pure wit was praktijk!

  ik denk dat parlementarier brunswijk zijn beruchte (ex) zwager ‘zakenman’ segebaai/August adjoeba heeft voorgesteld, geintroduced aan zijn collega minister/parlemantarier Santokhi alsmede zijn (ex) vrouw, echtgenote Sharda Santokhi-Harkisoen.

  ps.
  Dit bedoelt parlementarier D.D.Bouterse, dat hij zich niet laat veroordelen door geen enkele drugsdealer ofwel induviduen/ justitie met drugs gerelateerde contacten !

  chauvinist!


  Maak melding
 17. Santoki is een grote leugenaar hij liegt dat ie zichzelf geloof. Hij wist zgn. niets van de aankoop, zegt hij, zijn vrouw heeft het huis gekocht; hij doet alsof zijn neus bloedt .Hij kende de achtergrond van die Segebai ook niet ja hoor zo lust ik nog een paar.Wat een “fijne” minister, wordt het geen tijd dat de minister zijn biezen pakt????


  Maak melding
 18. Half suriname en vooral zijn eigen NDP politici moeten aftreden want zij doen zaken met een notoire ,veroordeelde en internationaal gezochte drugscrimineel en moord verdachte lijder bouterse ,drei ai .niemand mag iets kopen of verkopen van deze crimineel .


  Maak melding
 19. De minister verteld een verhaal dat kant noch wal raakt, om uit het moeras waar hij zich nu bevindt eruit proberen te kruipen. Hij is in gemeenschap van goederen getrouwd schreef een dagblad, maar de vrouw is vrij in haar handelen vertelde hij. Het gaat hier niet enkel om wat boodschappen halen, een nieuwe banstel of een nieuwe auto kopen minister. Het gaat hier om iets anders dat te maken heeft met iemand die bekend staat bij J&P in de drugswereld. Inpekteur Biervliet de gewezen GPK van Nickerie is door de minister hoogstpersoonlijk ontheven uit zijn funktie omdat hij bewust of onbewust op de koffie was bij iemand die banden had (heeft) met de drugswereld. Ik heb niet de indruk dat hij de eer aan zichzelf gaat houden, verre van dat. De grote Staatsman Nelson Mandela heeft afstand genomen van de handelingen van zijn toenmalige echtgenote Winnie, en is gescheiden. Maar ja, hij is groot, en de politiek in Suriname denkt naar alle waarschijnlijkheid nog als een peuter, want de regeeringsleider (Pres) zwijgt in alle talen. De geloofwaardigheid als de misdaadbestrijder is gedaald naar ver beneden het vriespunt.Jammer, de zoveelste blunder binnen de Surinaamse politiek.


  Maak melding
 20. Een hosselaar koopt een perceel(vastzetten van zijn zwartgeld ( kan niet op de bank ) In huis houden is link en levert niets op. Begint zelf te bouwen met behulp van junks en gestolen matriaal.(deels) Het kan jaren duren. Het is een soort beleggen.Het perceel en de aanbouw zijnde woning stijgt in waarde ivm met het steeds duurder worden van bouwmatriaal enz. Dan komen er kopers op af. Meestal hindoestaanse ondernemers. Die weten hoe de hosselaar aan zijn spullen is gekomen, dus die gaan afdingen. Soms lukt het de zaak voor een habbekrats via bevriende notarissen over te nemen. De hosselaar heeft hoe dan ook altijd winst. Ik was vorig jaar in SU en heb me laten informeren hieromtrent. Ook een vorm van witwassen die men niet erg vind maar zelf waardeert.


  Maak melding
 21. Begrijp een ding goed: Er zal niks met Tjander Taktakie gebeuren.

  Opa Ruro Vniemand zit niet daar om schurken en corruptelingen aantepakken.

  Opa Ruro zit daar als een redi-musu om hen die op hem lijken met de grond gelijk te maken.

  Let altijd goed op !!! zijn uitspraken zijn…altijd puur in voordeel van witman of anderen(volk)…maar eigen mensen daar wil hij niet zijn.

  Somo..PL zit daar om te maken.(din man kon fu miki)
  Tjander Taktakie…VHP zit daar om te maken(din man kon fu miki).

  NPS (fu vanga wan doni als kruimel)en
  zit daar om anderen met wortel en tak te vernietigen.

  A combi zit daar om zich te laten bedonderen en op kruimles van de doni van NPS te wachten(gewoon een stel achterlijken).

  Daarom weet dit Opa Ruro Vniemand doet gewoon niks !!!!!!!!!!.


  Maak melding
 22. Beste mensen,
  wie houdt de sherif voor de gek? Zichzelf misschien? Of denkt hij dat men niet weet, dat beide partners moeten tekenen voor zulke notariele zaken? Ze zijn immers gehuwd!!!
  Eigenlijk is er niets aan de hand;want dit was een normale zakentransactie tussen 2 personen.
  Maar wat opvalt, is dat de sherif zich in allerlei bochten wringt om te doen geloven, dat hij pas achteraf op de hoogte gesteld was van de achtergrond van segebai. Daar glijdt hij weer uit: want als Hoofd van de Narcoticabrigade was hij allang op de hoogte van de drugsgerelateerde figuren in Suriname.
  En de uitspraak van hem: “ik kom niet aan uw prive leven, kom ook niet aan dat van mij”. Dat is een giller.Want als Minister ben je in dienst van de Staat;dus men gaat je handel en wandel kritisch bekijken. If you can’t stand the heat,stay out of the kitchen!!!Time will tell!!! Wij benne en blijve benieuwd, kondremangs.
  Leuvie


  Maak melding
 23. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiii Santokhi ka.
  Wahahahahahahah allamalla oeng doti. Oeng dot beest allamalla, fufurmang, oplichter, tjoor whahahahah ik lach me rot. Santokhi nu kan je bouta niet meer pakken want je bent ook niet clean meer hahahahahahah. Ik keek zo tegen je op van aai eindelijk een clean pappi, helaas is niet alles goud dat blinkt.


  Maak melding
 24. De reactie van Santhoki klopt voor geen meter nl: “Het gaat om een privé aangelegenheid. Laat het duidelijk zijn: ik kom niet aan uw privé leven, kom ook niet aan dat van mij.”
  Typisch de reactie van iemand die denkt boven de wet te staan: die hij notabene zelf moet helpen bewaken!
  Deze minister die in het openbaar aangeeft dat de politie methoden toepast die niet door de wet gedekt zijn, en enkele dagen geleden nog klaagde dat de meldingsplicht Ongebruikelijke Transacties door 10 bedrijven niet wordt nageleeft zet zich zo te kijk!!
  Hij beseft niet dat hij door zijn vrouw de schuld in de schoenen te schuiven hij niet alleen zijn vrouw belachlijk maakt, maar ook zichzelf!
  Hij weet niet wat iemand waarmee hij het bed deelt doet, of die naar de notaris gaat, welke finaciele handelingen zij doet en met wie zij contact heeft??!!
  Ook vergeet hij dat hij een openbare funtie bekleedt, waardoor hij zich blootstelt aan bemoeiennis in zijn prive-leven!
  Wie gelooft nou dat een surinaams-hindoestaanse vrouw zo zelfstandig is dat ze haar man die zo’n positie bekleedt buiten dit soort zaken houdt??!!
  Mocht dit wel het geval zijn dan zou ik als ik Santokhi was mijzelf afvragen of zijn kinderen wel van hem zijn, want misschien heeft ze nog een geheim voor hem!
  Met zijn redenatie gaat Gilds ook vrijuit, want men is ook in zijn prive gegaan!!
  Ik zou wel graag willen weten wat zijn nederlandse matti’s ervan vinden?
  De surinaamse politici doen mij denken aan het kadaver van een dode hond die opgezwollen langs de kant van de weg ligt te stinken en die niemand wil opruimen!
  Ze hebben niet door dat het geloof in politici naar het nulpunt daalt en normvervaging in de hele samenleving bewerkstelligt!
  De burgers zullen grote criminelen als Segebai minder veroordelen, want men denkt: HET IS EEN(1) POT NAT!!


  Maak melding
 25. De nu ontstane commotie , die is aan t uitgroeien tot de hetze, zoals een tropische storm kan uitgroeien tot een orkaan. Ik geloof de man als die zodanig aangeeft dat z,n vrouw handelingen heeft gepleegd zoals de aankoop van een lap grond met een in aanbouw zijnd huis.
  Uit t kamp van z,n tegenstanders wordt dit nu gebruikt om hem een hak te zetten en t komt zo van pas in t kader van terugpakken van de man in z,n functie als minister.
  Hij zou ongelooflijk dom moeten zijn om wetende, dat er op hem wordt gelet en hij ahw in een glazen huis woont , ook weer uit hoofde van z,n functie, hieraan mee te werken . Santhoki kan t zich niet veroorloven als min . van J&P om zulke fouten te maken. Zijn vrouw daarentegen ,dat is een ander verhaal en ik denk ook dat zij heeft gehandeld en daarna zich is gaan realiseren wat de impact zou worden op t functioneren van haar man.t Had misschien beter geweest , als toen hij van de koop op de hoogte was gesteld , hiermee naar buiten te komen , dan was hij z,n tegenstanders voor geweest, want die gebruiken t nu tegen hem. Z,n vrouw heeft denk ik geen toestemming van hem nodig om een aankoop te doen, maar t was handiger geweest , dit voor de koop aan hem voor te leggen. t Kan ook zijn dat aangezien dit onder een stichting was gebracht, ze geen problemen verwachtte .
  Hoe dan ook , als hij als persoon niet en nergens iets heeft getekend , is hij in mijn boek niet schuldig. Ik heb geen juridische achtergrond , maar mensen die dit als beroep hebben , kunnen dit beter uitzoeken of benaderen.


  Maak melding
 26. Wie de duerf niet heeft om zijn mening te geven omdat hij of zij toch word gecensureerd mag zich nu afvragen of de democratie voor niets de militairen op hun plaats heeft gezet.
  Vraag je af wanneer er echt democratie geweest na 87 of 92 of wanneer de [politiek na 2000 bezig is geweest om de bal op de man te spelen inplaats van hetland verder ontwikkelen.
  Was de regering vanaf 2001 bezig geweest met ontwikkeling inplaats van rancune, dan was zelf mijn mening of mijn streven anders.
  Mijn streven, daar komen mijn landgenoten nog wel achter, maar ik zeg nu dit al, geen dictatuur in Suriname, noch van Militairen, en zeker niet van Justitie en Politie, ben je fout, dan stap je op want je slaat een flater en ik kan je dit nu al zeggen, Nederland gaat je laten barsten en je broer bij defensie in Nederland zal eieren voor zijn geld kiezen en zich van jou distansieren.De media moet het volk ook niet in het ongewisse laten door zaken niet uit de doeken te doen, toen was het en nu nog fouter.PERS vrijheid om wie dan ook die zich eerstonschendbaar achtte!!!


  Maak melding
 27. De vrouw van de minister van justitie en politie heeft zaken gedaan met de doodgeschoten zware crimineel Adjoeba????????Nou…niks van ik verder zal horen over de sherrif zal mij nog verbazen


  Maak melding
 28. Een ex-commissaris van politie, nu mini-ster van justitie en politie, weet niet wat er thuis bij hem gebeurt?

  Er komt nooit/never een rechtszaak tegen Times…

  La me nie lachen!!!


  Maak melding
 29. Bouterse begint zo zoetjes aan toch een beetje gelijk te krijgen met z’n uitspraken over deze minister van justitie, terwijl ze Gilds aan de hoogste boom willen ophangen schijnt hij en z’n vrouw ook niet vies te zijn grote zaken te doen met een zware crimineel. sjonge sjonge.. wordt vervolgd!!!!


  Maak melding
 30. ALS iemand prive op verdachte omstandigheden
  valt mag de samenleving inclusief de pers niets hierover zeggen.Maar je komt wel aan
  andersmans prive omdit aan te kaarten bij
  het openbaar ministerie Wie houd wie voor de gek.Laat een onderzoek plaats vinden om te bewijzen dat je niets te verbergen heb.
  Santhoki geeft gewoon toe dat je fout zit en datje eneven crimeel bent als de andere crimineel.


  Maak melding
 31. Dit verhaal roept bij mij toch een paar vragen en opmerkingen op, nog afgezien van het feit dat de WERKELIJKE problemen van Suriname hierdoor naar de achtergrond worden gedrukt. Maar dat terzijde. Smullen toch?

  Opmerking 1: De Times of Suriname krijgt een proces aan de broek wegens laster, evenals de heer Bouterse. Van wie is de Times? Van de heer Dilip Sardjoe. Wat is de heer Sardjoe? Zakenman en voorzitter van de politieke partij BVD. En waartoe behoort de BVD? Tot het z.g. Mammoetblok van o.a. Bouterse, Wijdenbosch en Soemita. 1 + 1 = nog altijd 2.

  Opmerking 2: Wat is er op tegen uit eigen vermogen (verkregen uit een erfenis) een pand en perceel aan te schaffen van een stichting, waarvan Adjoeba de rechtspersoon was. Hij heeft zich keurig laten vertegenwoordigen door een notaris. Wie zegt mij dat mevrouw Santokhi enige weet heeft gehad van het bestaan van Adjoeba? Adjoeba heeft niet persoonlijk zijn handtekening onder het koopcontract gezet, maar heeft zich laten vertegenwoordigen.

  Als je gehuwd bent onder huwelijkse voorwaarden is het een van beide partijen vrij om aan te schaffen wat hij/zij wil. Echter bij verkoop van het e.e.a. komen er andere zaken kijken. Ook hierin voorziet het Surinaams burgerlijk wetboek.

  Minister Santokhi heeft zich gedistantieerd van alle gedane zaken in deze door zijn vrouw. Wat ik echter vreemd vind, is dat er in een huwelijk niet over dit soort zaken gesproken wordt.

  Maar goed, wat mij betreft is er volkomen legitiem gehandeld, in weerwil van alle roddels en achterklap. Maar zo zijn wij Surinamers. We maken vaker van een mug een olifant.


  Maak melding
 32. Het lijk me sterk dat hij het niet weet.tenslotte zijn het man en vrouw en bij alles wat je doet betrekt je ,je man erbij.Dus onderzoeken maar vene hoe de vork in het steel zit.


  Maak melding
 33. De mensen die het nog steeds hardnekkig opnemen voor Santokhi zijn bewust zichzelf aan het belazeren.Santokhi weet bliksemsgoed dat het doen en laten van zijn vrouw ook consequenties voor zijn persoon kan hebben.Dit zaakje stinkt en het is de hoogste tijd dat Santokhi zijn functie neerlegt.Deze lieden van het Nieuw Front zijn het toppunt van corruptie.Dit zaakje zullen ze trachten in de doofpot te stoppen.Santokhi heeft niet alleen machtige politieke vrienden en kopstukken in het Openbaar Ministerie als vriend, maar de top van de rechterlijke macht behoord tot zijn vriendenkring.Een echte bananenregering onderleiding van Venetiaan.


  Maak melding
 34. Een storm in een glas water. Die man ligt in een scheiding dus als zijn vrouw iets doet met geld dat niet tot zijn vermogen behoort is dat haar probleem, niet de zijne. Nelson Mandela’s toenmalige vrouw Winnie heeft kinderen laten vermoorden en is er voor veroordeeld. Nelson heeft daar afstand van genomen en is nog steeds een held.

  Maar ja de Bouta likkers en boeven/schurken die geraakt worden door Santhoki’s justitiële acties zullen nu alles aangrijpen om deze man neer te halen. Het geboefte laat zich weer horen hierboven…met moordenaar en veroordeelde cokedealer Bouterse als voorman.


  Maak melding
 35. Zoals je het van een lafaard mag verwachten heeft Sheriff het ‘gebeerd’ voor zijn vrouw Sharda Harkisoen. Hij heeft zich gedistancieerd van de koop om even later in de fout te gaan door precies te beschrijven wat er was afgesproken t.a.v. de betaling. Naar zijn zeggen zou de rest van het geld pas betaald worden als het in aanbouwzijnde huis af was. Wat een vertrouwen en filantropie van wijlen Segebai, die volgens Santhoki hem niet bekend was.
  Tongen in Nederland beweren weliswaar dat Sharda een intieme relatie had met Segebai en niet nu, terwijl Sheriff een zakenrelatie had met Segebai. Via Sky Radio heeft een vriend van Segebai verklaard dat Santhoki de avond van het optreden van Keisha White in Suriname samen met Segebai aan het borrelen was in Havana Lounge, een nieuwe ‘dubieuze’ hot spot in Paramaribo (oud Havengebouw aan de Van ’t Hogerhuyssstraat gekocht door Turken). Ook zou hij medeleven zijn gaan betuigen aan de familie op de dede-oso van Segebai. Dan hoe kent hij de man niet dan?
  En ter verduidelijking: Sheriff heeft op advies van vice-president Sardjoe de persconferentie afgelast anders had de pers hem erin geluisd. Sardjoe adviseerde hem het podium van de ministerraad te gebruiken omdat er daar maar een gelimiteerd aantal vragen gesteld mag worden vanwege de vele ministers die aan het woord moeten komen. Makkelijk strategisch he! De pers is gemobiliseerd geworden en we hebben samen 1 standpunt ingenomen. Als de rest van de media niet naar binnen mag, gaan de kranten ook niet naar binnen! Dus Chan is gered in deze door de vp himself.
  En Sharda en Chan zijn inmiddels per convenant gescheiden van elkaar. Sharda zelf is niet meer woonachtig in hun huwelijkshuis aan de Rooslaan te Lelydorp. Ze woont te Kwatta. Maar dienstauto’s van Sheriff zijn wel gesignaleerd in de garage van het huis aan de 2e rijweg, dus wat voor kolder komt hij ons wijsmaken dat hij niets afweet van de deal en het huis. Hij wil ons dan wijsmaken dat zijn vrouw of zich in het criminele circuit beweegt en derhalve een crimineel is of genaaid werd door Segebai. wat een vriendje is Santhoki dan! In ieder geval heeft hij de vrouw in zo een penibele situatie gemanouevreerd, want ze heeft de Nederlandse nationaliteit, dus strikt gezien moet de Nederlandse justitie deze vrouw schaduwen en opbrengen voor verhoor want zij heeft banden met de criminelen en wellicht weet zij meer van de afrekening van Segebai en de zaak Holleeder waar Segebai ook in is genoemd. Dit alles nu naar aanleiding van de publieke verklaringen van de Surinaamse justitieminister die zijn vrouw letterlijk vogelvrij heeft verklaard.

  Bouta heeft aangekondigd meer te zullen onthullen zaterdag aanstaande op de Berm. DUs Suriname is en blijft benieuwd!
  Zodra zijn spion uit Nederland hem meer info geeft want die spion trekt al een paar dagen op met die vrouw horen jullie meer.

  Odi!!


  Maak melding
 36. Blaka bakra,
  Goed lezen wat er staat!!!!!!De mensen zijn niet getrouwd onder huwelijksevoorwaarden maar in gemeenschap van goederen….Dat is het veschil!!!!!

  Men schept behagen in het voorschrijven van wetten…….maar nog meer plezier geeft het om ze zelf te overtreden!!!!!!!!!!


  Maak melding
 37. Mensen lees aub goed wat er staat:

  “Het goed is gekocht met geld dat niet behoort tot het huwelijkse vermogen. Het is een puur zelfstandige aangelegenheid van mijn vrouw.” Dit zegt minister Santokhi.

  Dat kan en daar heeft de sheriff niks mee te maken. Getrouwde partners doen ook hun dingen apart. No big deal! Wijs vooral naar zijn vrouw die ervoor heeft gezorgd dat hij in het klaarlichte daglicht komt te staan.

  Bedankt!


  Maak melding
 38. nogmaals een dringende oproep:meneer DU waar ben jeeeeeeeeeee!het is zo stil aan de overkant………
  ps.Blaka Brada KUN JIJ WEL BEGRIJPEND LEZEN IS MIJN VRAAG AAN JOU.
  ken je wel het verschil tussen huwelijkse voorwaaden en gemeenschap van goederen.
  een tip.LEZEN EN BEGRIJPEND LEZEN IS TWEE


  Maak melding
 39. “Wie gelooft nou dat een surinaams-hindoestaanse vrouw zo zelfstandig is dat ze haar man die zo’n positie bekleedt buiten dit soort zaken houdt??!!”

  Wie niet gelooft dat tegenwoordig Hindostaanse vrouwen heel erg zelfstandig kunnen zijn, leeft nog in de prehistorie.

  En wat de minister van J&P betreft, als blijkt dat hij wel weet had van het reilen en zeilen van zijn vrouw, ook al zou in scheiding liggen, het komt altijd ook op zijn conto terecht.

  Santokhi is al vaker genoemd als zou hij zich hebben verrijkt door handelen in drugs.
  Maar daar worden wel meerdere personen, die in de regering zitten, van beschuldigd. Waarom zou alleen hij moeten aftreden?
  Als hij moet aftreden, dan de anderen ook.

  In Suriname is alles mogelijk.


  Maak melding
 40. Bij het lezen van bepaalde reacties, blijkt hoe naïef bepaalde personen nog steeds zijn.

  “Het lijk me sterk dat hij het niet weet.tenslotte zijn het man en vrouw en bij alles wat je doet betrekt je ,je man erbij.Dus onderzoeken maar vene hoe de vork in het steel zit”.

  Zo vraag ik me af of deze persoon niet weet dat zowel getrouwde mannen als vrouwen geheimen voor elkaar hebben.
  We leven niet (meer) in een sprookjeswereld.

  Daarom is goed mogelijk dat Santokhi inderdaad niets van deze ‘stinkende zaak’ afwist, hoewel ik dat betwijfel.


  Maak melding
 41. Pak de dief riep de dief
  a torie tingie moro tingie oekoe
  sang srika sandoksie doe a tingie vo troe
  wie wil kan deze popekast regering geloven je komt echt met lege handen van de Kermis thuis willens weeten zaken doen met een coca ripper dan ben je diep gezonken mini ster
  nu pas begrijp ik waarom jij zo tekeer gaat tegen je vrouw sorry privé no
  advies treed af mang wees ze voor anders joe fesie o toko toko moro
  ps DU waar ben je nu geen commentaar hoe dang
  of duik je nu onder kiesie joe srevie mi boy
  no tekie sjeng njang wisie sterkte


  Maak melding
 42. wat betekend prive ? simpel voorbeeld
  wethouder van amsterdam nederland de heer oudkerk was een kijkje gaan nemen in amsterdam sloterdijk waar tippelzone was prive alleen om zijn ogen plezier en opgewonden te worden maar helaas mocht dat niet hij moet zijn funtie neer leggen het was prive aangelegenheid maar toch is hij ontslagen maar in suriname kan alles en de ene die wat hier aan kan doen dat is onze president de heer roland veniciaan maar hij zelf geeft ook goeie voorbeelden maar in suriname wordt gesproken dat hij met ketelendijk gaat ministerie van buitelandse zaken ze gaan vaak op samen ook op uitnodigingen in het buitenland. dit is een kleine story dat alles kan in suriname.er wordt niet gekeken als je een baan krijg in suriname naar je bewijs van goed gedrag als je een funtie aangaat in suriname.onderzoek moet ook kunnen van waar geld enz…. vandaar komen en wat voor soort werk je doet wat je salaris is per maand en hoe lang je al werk en hoeveel je uitgaven in totaal dat je hebt verdient voorbeeld je hebt 10 jaar gewerkt en je hebt 200000 verdient maar je uitgave in 10 jaar is 500000 dan klop iets niet dus gewoon een onderzoek instellen voor de des betrokke personen


  Maak melding
 43. “Het goed is gekocht met geld dat niet behoort tot het huwelijkse vermogen”.
  waar kwam het gekd dan vandaan, hoe zo behoorde het niet tot huewelijkse, alles na huwelijk in gemeenschap van goederen, wordt gedeeld ook wat er voor het huwelijk eigendom van de ene of de andere was. zo kan je zelfs tot na het huwelijk percelen, die je eigendom waren van nog lang voor het huwelijk, niet meer zelfstandig verkopen.
  Tok Tokkie weet dit allemaal en probeert ons zand in de ogen te strooien. Ik had groot respect voor deze man tot ik merkte, nadat ik dhr benaderde ivm prive dat zijn law en order slechts uiterlijk schijn is en als het hem uitkomt hij er met de pet ernaar gooid.


  Maak melding
 44. Wat een dom geklets hier van sommige mensen. Zo beweert eentje dat de verkoper vertegenwoordigt is door een Notaris. Welnu een Notaris vertegenwoordigt niemand en is dus derhalve onafhankelijk.

  Deze Santoki neemt een loopje met het intellect van de Surinamer. Zijn vrouw heeft gekocht en hij wist niets van. Nu kennen we allemaal de hindoestaanse cultuur, de vrouw doet niets wat de man niet weet.

  Santoki dacht gewoon slim te zijn om zijn vrouw de koop te laten af handelen om zodoende niet als koper te boek te staan, maar dit werkt natuurlijk niet van deze ouwe vuile drugsdealer en witwasser.


  Maak melding
 45. dit is een van de vele smerige zaken ,er komt meer naar buiten, ik ben met vele reactie,s mee eens , maar waar zijn degen die altijd riepen , sheriff , is de man van mijn hart ,is hun op pc buiten werking, zo zie je maar. santhokie liegt dat hij barst, hij had niet gedacht dat zijn smerige praktijken aan het licht zou komen , bouta gaat nog meer onthullen,het wordt spannend!!!!!!!, who is next, el vene?????????????


  Maak melding
 46. Mijn verontschuldiging voor het babylonisme in het gebruik van de termen “gemeenschap van goederen” en “huwelijkse voorwaarden”. Dit doet echter aan het eigenlijke feit niets af.


  Maak melding
 47. @ 53: Je kunt je als consortium (waarvan Adjoeba de rechtspersoon was) wel degelijk laten vertegenwoordigen door een notaris. Ik denk dat Santokhi als mr. in de rechten in deze heus wel weet wat wél en wat niét mogelijk is.


  Maak melding
 48. Hij heeft gelijk dat zijn privé leven niemand wat aangaat!
  Hij doet zijn werk goed, dat kan ik niet van andere ministers zeggen, dus mensen houd u erbuiten en laat die man met rust.


  Maak melding
 49. @Broko #2
  Waar haal je die wijsheid vandaan dat “Ajoeba is in het verleden samen met Brunswijk betrokken geweest bij bankovervallen”?
  Lees http://www.dbsuriname.com/archief/nat/2008/aug08/12-08-08/Nat_%E2%80%98Sekebai%E2%80%99%20in%20Amsterdam%20dood%20geschoten%20.asp

  Je refereert mogelijk aan een oude bankoverval? Ajoeba is 34 jaar geworden. Bruns heeft de afgelopen 25 jaar geen bank overvallen. Dus moet Ajoeba nog geen 10 jaar geweest zijn toen hij mee deed!! 😆
  Grappemakers die adepten. 😆

  @schijn bedriegd 7 / irsi 8
  Als je verplichtingen aangaat dan zijn beide handtekeningen nodig indien iemand in gemeenschap van goederen getrouwd is. Dit geldt dus niet in dit geval waar gewoon betaald direct werd.

  @toet 18 / Ai Sa Si 20
  Beter lezn. Het pand was van een stichting. Dan is het heel goed mogelijk dat pas bij het transport bij de notaris blijkt wie tekeningsbevoegd is namens de stichting. Overigens hoeft dat dan zelfs niet de eigenaar te zijn.
  Vraag jij aan je kennissen bij velke autoverkoper zij hun auto gekocht hebben en stap je niet in als dat een verdachte of ex-crimineel is? Jij neemt natuurlijk ook niets aan van één van 8-dec verdachten of hun vriendjes. Laat mij niet lachn. 😆
  En zeker niets van de ex van DDB. 😆

  @Pakosie
  En wat doet de NDP aan de december moorden?

  @Betsy B(oeps) / blaka bakra / Prema / Inafsabie
  Blij te merken dat er niet alleen verdwaasde DDB-adepten reageren. Jullie reacties springn er uit. 😉

  @G2
  Heeft de inlichtingen dienst van DDB je mooie verhaaltje verteld.

  @Na Mi
  Nee je vergist je. DDB neemt weer eens een loopje met de rechtstaat en de burgers van dit land. En jij en je kinderlijke vriendjes laten jullie weer gewillig meevoeren door de pedofiel. 😆 😆
  Straks in Bomma moet hij oppassen dat het koortje waar de zeep om zijn nek hangt niet voor iets anders gebruikt wordt. 😆


  Maak melding
 50. Quote van nr 38: “Hij heeft zich laten vertegenwoordigen door een notaris”.

  Wat is nou een notaris?

  De notaris is een ambtenaar, waarbij het ambt van de notaris inhoudt de bevoegdheid om een authentieke akte te verlijden in die gevallen waarin de wet dit aan hem opdraagt of een partij zulks van hem verlangt en andere in de wet aan hem opgedragen werkzaamheden verricht.

  D.w.z. dat de notaris zijn ambt in on-afhankelijk uitoefent en dat hij de belangen van alle bij de rechtshandeling betrokken partijen op onpartijdige wijze en met grootst mogelijke zorgvuldigheid behartigd.

  Verder mijn opmerking: Chandri, hou de eer aan jezelf door af te treden en dat geldt voor een heleboel van die Staatskasvullers in het Surinaams parlement.

  Sranang Lobie


  Maak melding
 51. wie een kuil graag voor een ander val er zel in . president wat is uw antwoord
  het volk heeft het recht daar op voor een join mariana krijg je straf da hoe dang


  Maak melding
 52. De meeste mensen hebben “de klok horen luiden, maar weten niet waar de klepel hangt”. Helaas door ongelukkige omstandigheden is de heer Santokhi in een “kwaad”daglicht komen te staan en wordt er flink met “modder” naar hem gesmeten en ik betreur dit ten zeerste. Men kent het spreekwoord “Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel”. Moge de onterechte aanteigingen jegens de heer Santokhi snel tot het verleden behoren.Jammer…, dat men het vertrouwen in hem, op een “laag” niveau zet. Dat is ook niet verwonderlijk omdat men niet de WAARHEID kent !! Is men dan ook straks genegen om hem van de “ten onrechte”beschuldigingen” vrij te pleiten en “openlijk” excuses aan te bieden ?!! Ik hoop van wel…!!
  Met vriendelijke groeten.
  I.v.Holland


  Maak melding
 53. Die man Chandrie’kaka laat zien hoe jij criminaliteit moet perfectioneren.

  Maar hij vergeet een ding: GEBOD.

  Kijk b.v sex met dieren niet strafbaar(wettelijk) maar als mens doe jij dat niet !

  Daarom schurken accommoderen op welke wijze dan ook, buiten de wet om is niet gangbaar.(kan niet mag ook niet)

  Die man is minister dus hij moet gewoon weten wat hierop staat….(als hij ooit als mens nog respect wil genieten)
  Hij moet zijn bundru & kraba nemen en lekker achter zijn gras maaier s’morgens bij zijn ex. of next gaan staan.

  Heb respect voor land en volk, en ook voor jouw buitenlandse vrienden….daarom haar a dang mi boi….. you faja uit.

  ER IS GEEN BASIS OM DEZE MAN OOIT NOG SERIEUS TE NEMEN.


  Maak melding
 54. de aanhang is wakker?
  ik zelf vind het heel domme zet van de vrouw van de minister dat zij een huis koopt van crimineel, maar dat neemd niet weg dat ik deze man een goede minister vind.maar wat mij opvalt dat de aanhang van bouterse deze minister aan de hoogste boom hangen omdat zijn vrouw zaken heeft gedaan met een crimineel terecht zeg ik want je moet integer zijn vooral als je voor de president post wil gaan wat de gevolgen voor deze minister zullen zijn zal blijken .maar deze zelfde mensen die deze minister veroordelen die nemen het op voor een man of mensen die zijn veroordeeld voor deelname een criminele organisatie boereveen bouterse dino bouterse en toch willen jullie deze man als jullie leider ik vind het niet kloppen of je veroordeeld alles wat tegen de wet is of niet wat er nu gaande is in suriname is dat een kat in het nauw rare sprongen maakt bouterse heeft het door dat hij niet kan ontkomen aan die strafzaak en dat er een veroordeling boven zijn hoofd hang dus meneer zal alles maar dan ook alles doen om dat te verkomen zo laf is hij en die domme massa die geloven hem als ik goed ben geinformeerd is er vandaag weer zo circus in ocer het recht zal zegevieren.laat mij heel duidelijk zijn ik keur niet goed van deze vrouw heeft gedaan maar omdat van bouterse te horen iemand die zaken doet met columbiaanse drugs criminelen en met de fark bouterse is bezig heel veel zand in jullie ogen te strooien hij zou ook een boek open doen van winnie zorgdrager en van docters van leeuwen oud bvd baas en ook van mierlo moest uitkijken. weet je wat spelen jullie je muziek maar en dans er lekker zelf op de aanhang en zijn baas de toekomst zal laten zien wie gelijk heeft de aanhang van bouterse of de tegenstanders en de mensen die suriname echt een warm hart toedragen ik behoor tot de laaste groep , ik laat mij door niemand raciaal beinvloeden door geen enkele (leider)of mens voor hun eigen belang en dat doet bouterse met jullie hij hits jullie op dat is nu gaande in suriname en sommige media hitsen het volk bewust op dat ik bang ben voor een burger oorlog dit heb nog nooit eerder gezeg maar nu doe ik het wel, dat alleen maar omdat een man niets wil weten wat recht en wet is ik kan de namen noemen van die bewuste bladen en radio station want ik beluister ze ook op het internet vind ik een heel kwalijke zaak, deze bladen en media zijn vergeten dat er 20 jaren gelenden kranten en radio stations in puin zijn geschoten door de zelfde man waarvoor ze het opnemen in hun bakana tori.


  Maak melding
 55. Eindelijk doet Bouta iets goeds. Hij probeert zijn hachje te redden en om niet alleen in de makoisie te vallen probeert hij alle vijanden van hem , wie die ook zijn mogen, mee te trekken.Santokhie is er een van.Wanneer hij losgeweekt is van zijn tegenstribbelingen zullen er meer volgen.
  Bij het opentrekken van het deksel van de makoisie stijgen alle dampen en geuren van de gesneuvelde verteerde delen naar boven.
  Wie zegt dat politiek een eerlijk spel is heeft het mis.Its dirty my lady.

  gotoeboi


  Maak melding
 56. Wat grappig he DU
  erg he dat sang doksie het van zijn baas bouta moest horen zo zie je weer zijn info is groot ik vind het wel erg dat zo een minister die dit zeker moest weeten en nu zo
  grappig zeg mijn vrouw is de boosdoener
  wat een uitglijder ik vind hem niet waard zelf als schild wacht jammer voor je DU bouterse zeg toch de waarheid hoe hard het ook mag zijn driemaal is scheepsrecht en het komt ook uit of niet info bigie en als je mij vraag maak ik ook een boekje van je open
  wil je dat dan stuur ik snake ai en die keert je binnenste buiten want als het goed is laat maar je ziet het zelf om dat je de hoogste woord hier heb dus op de plaats rust ik kom niet met grof geschut
  het ruikt op witwassen denkt je ook niet of wil je dit ook tegenspreken
  saluut


  Maak melding
 57. Indien de wederhelft van mevr.Santokie niet hoefde te tekenen betekent dit dat het huis kontant betaald is.

  Bij een lening/hypotheek moeten beide partners tekenen.

  Waar komt die paisa dan vandaan? Witwassen?

  Werk a/d winkel voor justitie!!!


  Maak melding
 58. Ik denk zelf dat waar er rook is ,moet er vuur zijn.

  Ik denk ook dat Bouterse hierbij word gebruikt ,ook in zijn voordeel en de timming kon niet beter zijn want 6 mnd. geleden wisten weinigen wie “Segebai” was.

  Ik denk ook dat het een complot is om santoki te laten stoppen met samenwerking met die brakra’s , omdat er grootgrondbezitters-surinets zijn die hun onroerendgoed in Suriname niet netjes hebben gemeld bij de fiscus in Ned.,…. denk nu maar aan alle achterstalige (vermogens) belastingen en boetes die sommige straks aan hun sof. nummer gekoppeld krijgen.

  Als ik Santoki was , had ik gewoon gezegt dat “toen het huis werd gekocht ,mijn vrouw en ik reeds op weg waren naar de scheiding(djoe djoegoe) waardoor de communicatie slecht was tussen ons waardoor dit kon gebeuren, ik geef toe dat het moreel etisch niet gepast was en laat het oordeel aan het volk als ik moet aftreden of aanblijven”(een politicus moet onmiddelijk begrip kunnen tonen en acteren) ………………dan had hij het volk “gewonnen”, want velen waren tevreden en trots op hem ,zijn houding(emotie niet in toom en lullen over juridische aspecten) tijdens persconferentie hebben hem in een klap inpopulair gemaakt.


  Maak melding
 59. Of je nu aanhang bent of niet de donkere wolken zijn er nu eenmaal hoe mooi ze het ook zullen verpakken.
  Het is dan ook duidelijk dat een president zonder ruggegraat aan de macht is want anders had Santokhie, net als Gilds, moeten vragen om een onderzoek en in de tussentijd aftreden.
  Ach, dat zal binnen afzienbare tijd toch moeten gebeuren, teki yu ay luku.


  Maak melding
 60. Politici mogen zich als vanzelfsprekend afschermen van de openbaarheid, maar dat recht wordt armen ontzegd.Wat doet de VENE en SARDJOE aan de problemen ,behalve de holle retoriek van de strijd tegen de armoede?
  Ach Suriname wordt geregeerd door een bende tafelspringers. Niet gehinderd door enige kennis van zaken jagen ze jan-met-de-pet, die er nog minder van afweet, de stuipen op het lijf.

  In het land van de blinden is éénoog koning.


  Maak melding
 61. Politici.. god, wat moet je ermee. Ze zijn wel een vette minderheid, weet dat wel. Het is niet voor niks dat elitair volk zich vaak omringt door bodyguards, grote hekken rond de tuin, etc. Dát ze zich beschermen toont aan dat zij de tegenstelling wel zien, en het ziet er naar uit dat het gewone volk die niet ziet. Wij gewone mensen zien rijke en beroemde figuren als éen van ons, landgenoten, mensen om trots op te zijn. Ik zeg schijt aan de mensen van Politiek, wees trots op je neefje! Ik wil maar zeggen dat een voorkeurspositie hóórt bij Politici en bigi dagoes, het zit in onze cultuur ingebakken. Trias politica me reet, één grote bende is het. Hoog tijd dat die grijsaards er uitgeknikkerd worden. Volgende generatie please.


  Maak melding
 62. Zijn er vandaag weer onthullingen in Ocer? Ik wil er bij zijn! Bigi pokoe, koek en sopie en ook nog smeuige verhalen vanuit de politieke hoek. Wat een onzin allemaal!

  In Suriname wordt politiek belachelijk gemaakt. En dat is mede te danken aan de domme massa die stemrecht heeft gekregen maar niet echt weet wat dat inhoudt.
  Je stemt voor de vooruitgang van je land, waardoor jij en je kinderen ook vooruitgang kunnen gaan ervaren. Maar niet op koek en sopie en sappige verhalen vertellende lieden.

  De minister waar het in deze afaire om gaat is de eerste en de enige geweest die de strijd aandurfde tegen de vercriminalisering van ons land. Waar anderen als bangerikken wegdoken, kwam deze minister strijdbaar naar voren met woorden en daden. Vergeet dat niet!
  Payback time?
  Hij is er onwetend ingeluisd en als je mijn mening vraagt; opzettelijk!
  In een bijna aan het eind zijnde huwelijk is het zo dat je niet alles meer aan elkaar zegt. En zeker niet als je je na de scheiding ook financieel onafhankelijk wil gaan gedragen. Toch heb ik na het lezen van vele postings hierboven het gevoel dat men deze minister wil vervolgen en desnoods kruisigen of ophangen. Voor iets wat zijn bijna ex-echtgenote heeft gedaan?
  Ik wist echt niet dat er zoveel moraalridders in SME waren die enzijdig willen straffen. Wel, aan alle moraalridders die het zo nodig vinden om hun mening ten nadele van de ministers te geven een goede raad: “kijk niet naar de splinter in het oog van een ander, terwijl je de luciferstok in je eigen ogen overslaat”.

  Geef de politiek in SME een kans om zich te verschonen van alle criminelen, boeven en
  drugsmafioso. Door deze minister voor deze onverstandige daad van zijn bijna ex-echtgenote te straffen, zijn wij beland in een wereld waar criminelen bepalen wie schuldig is en de wet en daarbij behorende straffen voorschrijven.

  Een privezaak of niet, huwelijkse voorwaarden of niet, deze minister kan het nooit van te voren geweten hebben.
  Wie dat vindt, moet wel met bewijzen komen.

  Das


  Maak melding
 63. iedereen is vrij om zaken te doen met wie hij/zij willen.maar moet zeker rekening gehouden worden met de gevolgen.
  en dit kan ik niet zeggen van die mevrouw santokhi.


  Maak melding
 64. Na de reacties gelezen te hebben ,vraag ik mezelf af hoe de sympathiesanten/aanhangers van Bouterse zo hoog van de toren kunnen blazen?

  Zijn het niet deze mensen die vinden dat Boutese al door ons (niet door de rechter)is veroordeelt voor(verdwijning,drugshandel,decembermoorden)
  Wij mogen geen mening hebben over bepaalde gedragingen van Bouterse nog/noch zijn zoon Dino.Maar zie de meningen over DE MINISTER SANTHOKIE door die grappenmakers die denken nu wel de minister nu al te mogen beoordelen/veroordelen kom nou.

  Ik kan jullie in elk geval gerust stellen deze MINISTER gaat nergens(alhoewel ik ook moet zeggen dat het onderzoek naar de december moorden niet door deze minister is opgestart,mmmaaaar door MINISTER GILDS)en de voortgang van het proces gaat gewoon door.

  Volgens sommigen zijn de dingen die uit de mond van Bouterse komt altijd waar.Welnu ik vraag me af,wanneer hij richting Dombug komt/gaat om de waarheid te vertellen.Ik hoor dat graag en de rest van de wereld ook.

  Ik wenste wel dat iedereen zo op zijn achterpoten was gaan staan om al de zaken waarvoor Bouterse verdacht wordt te onderzoeken

  Overigens wil ik je erop atttttenderen dat
  DE GROTE NELSON MANDELA niet gewoon van WINNIE is gescheiden.Dat gebeurde,nadat bij de waarheids comm.was gebleken dat Wiennie opdracht had gegeven om Stompie dat 14 jarig jongentje te vermoorden.Dus let a.u.b.op die waarheids comm die jullie zo graag willen in SU.

  Als Ned. klaar was met het politiek spelletje en het achterste van hun tong hadden laten zien zou Bouterse dan aan zet zijn . Tot nu toe heb ik niets gezien of gehoord tegen NED.maar alleen maar aantijgingen aan het adres van SU.politici.

  En dat van STICHTINGEN was er om SU-NED.te helpen een huis/perc.te kunnen kopen althans zonder veel problemen,maarja nu zie je weer wat deNDP en aanhangers doen./doet

  Op deze manier wordt het voor jullie die in NED.wonen en zo graag deze boeven/CCRIMINELEN ( want dat zijn zij echt) aan de macht willen helpen/hebben heel moeilijk om iets voor je zelf te kunnen hebben/kopen.

  Maar het is goed voor jullie.Op dit moment horen de NDPers jullie graag,want het komt ze z.g.nu goed uit.Maar als het ze niet uitkomt dan moeten jullie die in NED.wonen je mond houden.

  Da ding cow in HOLL.e loeien ja ja a man moes gwe SANTHOKIE moes gwe.VENEdit/dat,maar het zijn deze zelfde mensen fu ndp/cs mikie tide un de na inie a situatie disie. Na ding schuld waardoor vandaag de dag wij in valuta de huur moeten betalen en ook als we moeten koen.Enkel en alleen maar om het feit dat toen zij aan de macht waren ons geld zodanig was gedevaleerd dat niets en niemand met ons zaken wilde doen.En ook toen bleek dat de mensen met een niet SU.nationaliteit niet mochten kopen.Alhewel de mensen moeten weten dat je wel kunt kopen of je niet de SU.NAT. bezit/hebt,maar dan als het een eigendoms pc is.Koop dus a.u.b.niets op naam van je oom,broer,neef,nicht,en ga zomaar door .Je weet trouwens ook wat er gebeurt als die komt te overlijden of hij/zij wilt dat niet teruggeven of a go linie monie tapoe da djarie ie dede.

  Dus ik zou zeggen mensen let goed op je zaak. En sabi datie if joe go klets na joe wang o go kotie joe strafoe.Het is niet en vooral nu niet de tijd waarop /waarbij Bouterse mensen kon sturen om SWEEDO/SEEDO uit de gevangennis te halen.nogmaals laat je niet misleiden.

  ZIE nomaals de zoon van: ZEEEEUWWWW die heeft alleen in de bak gezeten voor brandstichting
  zoon van NEEEEDE die heeft ook alleen
  zoon vanBouta jaja die geweldige DDB ja zijn zoon DINO.ook die is alleen in de bak gaan zitten.Wat heb je aan een cel(telefoon in de bak-cel)als je opgesloten zit?In elk geval je ziet dat als het moment daar is je gewoon in de bak gaat zitten. if na joe doe a ogrie so think twice befor you handle.

  Er mocht nieteens thuis (aan de duer) de dagvaarding afgegeven worden,want zij kind


  Maak melding
 65. @blaka bakra 38 en 56
  Voor degene die beweren dat een notaris een rechts- en/of natuurlijk persoon vertegenwoordigd. Ik wil ze het volgende voorhouden ter verduidelijking:

  DE WIJZE WAAROP DE NOTARIS ZIJN WERKZAAMHEDEN DIENT TE VERRICHTEN:

  – de adviserende taak en specifieke kennis van de notaris;

  – de onafhankelijkheid (ik herhaal) ONAFHANKELIJKHEID waarin de notaris zijn functie kan vervullen (vergelijk met de rechterlijke macht);

  – de onpartijdigheid (ik herhaal) ONPARTIJDIGHEID van de notaris;

  – de VERPLICHTING van de notaris om partijen gedegen voor te lichten over de gevolgen van de door hen te verrichten rechtshandelingen, ookwel ‘Belehrungspflicht’ geheten;

  – de VERPLICHTINGEN van de notaris omtrent de wijze van opstellen, registreren en bewaren van de akten.

  Kortom: een notaris vertegenwoordigd NIEMAND!

  Sranang Lobie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES