Jetty Mathurin onderscheiden door Cuijk

2

Het gemeentebestuur van Cuijk heeft zondag oud-inwoonster Jetty Mathurin gehuldigd. Ze kreeg tijdens het festival Cultuur aan de Maas, waar de cabaretière optrad, de Cuijkse Stier uitgereikt meldt Omroep Brabant.

Mathurin kwam in 1973 vanuit Suriname naar Cuijk en bleef er tot 1988 wonen. Ze woont intussen al geruime tijd in Amsterdam, maar roemt nog steeds opvallend vaak in interviews en shows haar jaren in Cuijk.

Het was ook daar dat ze haar eerste schreden op het podium zette. Jetty Mathurin is bij het grote publiek vooral bekend geworden door haar rol als Smorrie in de TV-serie Vrouwenvleugel, waarvoor ze met de rest van de cast de Gouden Televiziering won.


2 REACTIES

  1. Ik hoop dat er nog meer onderscheidingen volgen voor deze Bigi Misi,zeer kleurrijk en fantasievolle maar bovenal Proffesionele Actrice,Cabaratier,noem maar op .
    BIG UP JETTY !!!!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.