dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSuriname niet alleen in strijd tegen misdaad

Suriname niet alleen in strijd tegen misdaad

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 28 aug – Suriname staat niet alleen in de strijd tegen grensoverschrijdende criminaliteit. Dit zei de Nederlandse minister van Justitie, Ernst Hirsch Ballin, aan het eind van zijn driedaags bezoek. Juist vanwege de geaardheid van dit soort misdaad is onderling samenwerken van belang.

Er mag dan ook gerekend worden op steun van Nederland. “We zijn het met elkaar eens dat we gezamenlijk pal naast elkaar moeten staan in de strijd tegen de grensoverschrijdende misdaad”, zei Hirsch Ballin. De samenwerking op justitieel gebied is grotendeels gebaseerd op die noodzaak. Dat er spaanders vallen betekent alleen maar dat er gewerkt wordt.

In dit licht moet de wrevel worden gezien rond de controle op de Nederlandse luchthaven Schiphol. De klachten zijn niet aan dovemans oren gericht. Integendeel, het kritische rapport van de Nederlandse ombudsman wordt zoveel mogelijk uitgevoerd. In elk geval zal niet worden toegestaan dat de samenwerking wordt verpest door een klein percentage malafide lui. “We staan open voor bespreking”, aldus Hirsch Ballin.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. Misdaad jawel gewoon op Zanderij….wordt een man 15.500 Euro afhandig gemaakt door een MP.

    Maar MP werkt niet mee ….Politie werkt niet mee Douane is spoorloos.

    Dus die man is zijn geld kwijt, maar moet nu gaan uitkijken…. om niet op klaarlichte dag door A-Team neergeknald te worden.

    Daarom moet Hierziebal weten waar hij mee bezig is…of helpt hij de boel daar ook nog met zand in de ogen voor latere eigen voordeel.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES