Geen akkoord over uitzetten illegale Surinamers

5

Minister Ernst Hirsch Ballin van Justitie heeft tijdens een werkbezoek aan Paramaribo geen akkoord kunnen sluiten over de uitzetting van illegale Surinamers in Nederland. Suriname heeft meer tijd nodig om de opvang, begeleiding en resocialisatie van deze mensen te regelen.

Dat heeft de Surinaamse minister Lygia Kraag-Keteldijk van Buitenlandse Zaken dinsdag laten weten. Nederland heeft toegezegd de benodigde expertise beschikbaar te stellen.

Hirsch Ballin heeft dinsdag wel twee andere overeenkomsten ondertekend. Het betreft een gemeenschappelijke verklaring over de voortzetting van de samenwerking op het gebied van justitie en een akkoord over de uitwisseling van persoonsgegevens met betrekking tot nationaliteiten.

5 REACTIES

 1. Hou je taai suriname hoeft geen akooerd te sluiten want een illegaal bestaat niet,door de overheid gemaakte illegalen dienen een verblijfsvergunning te krijgen tenminste als ze langer dan 15 jaar in nederland wonen zonder een feit te plegen.dus be care full in the susity of Holland


  Maak melding

 2. Grappenmakers zij tekenen dan moeten zij zorgdragen dat alles naar behoren verloopt.

  Stuur illegalen naar land van herkomst.

  Wie tekent nu een kwart of half akkoord.(alleen bij liegers, boeven, en bedriegers)

  Dan moet jij dit lezen:(zie onder)

  Suriname heeft meer tijd nodig om de opvang, begeleiding en resocialisatie van deze mensen te regelen.

  Wel resocialisatie van Su. is ZWERVER zijn of worden.

  Deze liegers, bedriegers en boeven bijelkaar maar de Meneer Hierziebal ziet geen moer loopt na naar binnen om zijn toekomstige plannen rond te krijgen.


  Maak melding

 3. Wat voor zin heeft het een accoord met suriname te tekenen. Ze begrijpen niet wat ze ondertekenen en ze houden zich niet aan de overeenkomsten. Denk maar aan de toescheidings overeenkomst.


  Maak melding

 4. mijn voort oudes hebben voor niets gewerkt . ze werden verkracht nu zijn wj naazaten illegaale .surinamers hebben . meer recht hier dan anderen.zo moet dat nu zijn kom op . wij blijven hier . we heben het recht . wij hebben voor niets nederlands taal verbert .nu zijn wij als slag bal …….stop. stop ok


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.