vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSlachtoffer scooterongeluk A'dam begraven

Slachtoffer scooterongeluk A’dam begraven

-

Does Travel - naar Suriname

De 15-jarige Verginio Copra, die vorige week om het leven kwam bij een scooterongeluk, is vrijdag begraven. Tijdens een drukbezochte dienst op de Oosterbegraafplaats namen familie en vrienden afscheid van de jongen.

Verginio Copra, zoon van een Surinaamse moeder en Antilliaanse vader, verongelukte vorige week donderdag toen hij na een feest op weg was naar huis. De jongen werd in zijn eentje gevonden.

De politie ging daarom in eerste instantie uit van een eenzijdig ongeval maar later bleek dat er nog drie jongens bij betrokken zijn. Het drietal is ondergedoken. De politie is nog naar hen op zoek meldt AT5.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Moge hij in vrede rusten en m’n welgemeende condoleances aan de familie.Maar zo zie je jongeren onder ons wanneer het erop aankomt heb je geen mati’s of kabels allemaal stoerdoenerij so be wise en laat je niet gek maken,niet voor niets hebben ze een valhelm uitgevonden,misschien was ie nog in leven als er eén ophad’en z’n zogenaamde vrienden de moed hadden om hulp voor hem te zoeken en niet in de steek te laten.


  Maak melding
 2. dat noem ik geen vrienden ik zie het als opzet iemand dood laten gaan en onderdeuken het moet een lesje zijn voor anderen om zojong aan je einde te komen strekte aan de families ze krijgen hun straf wel


  Maak melding
 3. Wat doet iemand van 15 jaar om 3hr in de ochtend op straat met “vrienden” ? Mijn ouders zouden mijn “mars ” breken als ik zo iets zou uithalen…… waar waren de ouders???…..


  Maak melding
 4. Mag je met je 15de tegenwoordig al op en scooter rijden in Nederland, of was hij passagier? In het laatste geval wens ik zijn “vrienden” een traumatische toekomst tegemoet.


  Maak melding
 5. Heel veel kracht en liefde toegewenst in deze donkere periode.

  God zij met jullie.

  En over de ‘vrienden’? Ik snap niet dat ze zo jong dat ze zijn, gewoon naar huis gaan en hun hoofd op hun kussen leggen….. En dan gewoon door kunnen eten, slapen, msnen whatever…schandelijk, en helemaal voor hun ouders die dachten iets van deze jongens te maken in deze maatschappij…of niet…, tjeee die weten niet beter…

  God zij ook met hun.


  Maak melding
 6. Aan de ouders van die drie “vluchtelingen”wil ik zeggen…moeders vaders als u enigzins op de hoogte bent wat uw zonen op hun kerfstok hebben…neem ze aan de hand en breng ze naar de politie….laat zien dat jullie echte ouders zijn.


  Maak melding
 7. Het is jammer dat deze jongen is verongelukt,het kon wel je eigen zoon of familie lid zijn.Jammer dat sommige forum leden negatief zijn omtrent zijn dood !

  Blaka bakra;

  Nee in Nederland mag je geen Scooter als 15 bent,wel als passagier, misschien was hij dat wel !

  Ai sa si.

  Kinderen op die leeftijd doen altijd stoer,want als je niet mee doet dan ben je looser.Als ik het goed begrijpt,dan kwamen ze van feestje; misschien was er drank in het spel.Dat zijn z.g vrienden weg liepen en onder doken is ook geen negative fenomeen.
  Het is namelijk een moment dat zulke omstandigheden met zich mee brengt, schrik en nog eens schrik, en misschien ook door alcohol gebruikt( getraumatiseerd !
  Sordo Buni:

  Je vroeg je af waar de Ouders waren, (zijn)ik weet niet waar je woont, maar hier in Nederland mogen kinderen van die leeftijd weekend op stap. Erger nog,sommige mogen zelf roken en een vriendje vriendin op na houden.

  In mijn jeugd was dat een Utopie,we leven eenmaal in andere maatschappij dan 30 a 40 jaar geleden.

  Gismoo:

  Met jou stelling ben ik volkomen eens,als je dat doet dan ben je een goede Ouder.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES