FAYA FM officiële mediapartner Gospelfestival 2008

3

FAYA FM is mediapartner van het Gospelfestival Amsterdam 2008. Dat heeft de organisatie ZO! Cultuur Zuidoost , die eerder ook een samenwerking is aangegaan met het kabelradioprogramma ‘Amazing Grace’, op haar website bekend gemaakt. Er zal regelmatig muziek van optredende artiesten, bekendmakingen en updates van het festival te horen zijn.

Het Gospelfestival wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd en vindt plaats in de Heineken Music Hall op 5 en 6 september a.s. In de line up zijn nationale en internationale artiesten opgenomen zoals Kirk Franklin, Tye Tribbett, Edwin Hawkins & Holland Symfonia, Berget Lewis, Michelle David’s Gospel Celebration, Junior Anzola, Michelle David, Pentecost Revival Choir en Masterkaz.

FAYA FM is de nieuwe naam van het oudste multiculturele omroeporganisatie van Nederland met diepe wortels in Amsterdam Zuidoost. De zender is te beluisteren via de Amsterdamse kabel op de FM frequentie 105.50, ether 107.90 in grote delen van Noord Holland en omgeving en on-line wereldwijd via www.salto.nl (Caribbean FM). FAYA FM is dagelijks te beluisteren van 14.00 – 17.00 (Nederlandse tijd). Per 1 september a.s. van 16.00 – 19.00.

3 REACTIES

  1. Faya’s gefeliciteerd! Ik heb jullie ook wel eens opstaan. Mijn complimenten voor de manier waarop jullie programma’s maken. Grote variatie en altijd up to date op verschillende gebieden.

    Jullie verdienen wel honderd duizenden luisteraars. Jammer dat er volgens de statistieken nu slechts ongeveer 80.000 mensen naar jullie luisteren


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.