Minister Hirsch Ballin bezoekt Suriname

17

De Nederlandse minister Hirsch Ballin van Justitie brengt van 23 tot en met 26 augustus een werkbezoek aan Suriname. Het bezoek staat in het teken van de justitiële samenwerking tussen Nederland en Suriname. Met name de aanpak van grensoverschrijdende criminaliteit, de bilaterale rechtshulprelatie en het gevangeniswezen zullen tijdens de verschillende gesprekken aan de orde komen.

Tijdens het bezoek voert de minister onder anderen gesprekken met President Venetiaan en minister Santokhi van Justitie en Politie. Daarnaast brengt de minister een bezoek aan zowel een gevangenis voor volwassenen als een jeugdinrichting.

Zondag 24 augustus zal de minister de jubileumviering van het Bisdom Paramaribo bijwonen. Dinsdagmiddag is er om 14.00 uur (Surinaamse tijd) een ontmoeting met de pers gepland in hotel Torarica in Paramaribo.


17 REACTIES

 1. Wat heeft een Christen tevens Democraat daar te zoeken.

  Tussen list en bedrog…..foei-foei….of is hij bezig met zijn hierarchische samen stelling van domoren en boeven.

  CDA geeft mij schande: zij gaan zitten tussen Democratie ontwrichters. foei foei !!!!! ano kan toch.

  Geef meer oranje geld en verf de inhoud van verstand helemaal wit.


  Maak melding

 2. Neen jongens,

  Hij gaat kijken hoe hij de gevangenissen van Nederland moet omvoemen naar Surinaamse maatstaven.
  6 mannen in een cel, geen tv, geen wc, geen eten etc, etc..


  Maak melding

 3. Du

  wat snap je niet?

  Het gaat toch om politieke banden? Of kom je er net bij kijken? ken je je land geschiedenies niet?
  zou ik terug naar school gaan.

  Zolas ik altijd zeg het recht zal zegevieren.. denk aan al die onschuldige mensen!
  En ja ze mogen mj mee nemen.


  Maak melding

 4. Een minister van Nederland gaat naar Suriname en gaat op bezoek bij de president. Waarom gaan de Surinaamse ministers die in Nederland op bezoek zijn niet naar de Nederlandse premier Jan-Peter Balkeneinde. Deze Nederlandse minister zal zoals gebruikelijk door medewerkers van de Ned. Ambassade opgehaald worden via de VIP room van Zanderij en hoeft niet in de rij te staan. Wat een verschil met de Surinaamse ministers die als gewone burges de 100% controle op Schiphol moeten ondergaan. Wanneer worden de Surinamers wakker. Er wordt over gelijkwaardigheid in de relatie gesproken, maar dit is de reinste flauwekul. Suriname, wordt wakker en toon je waardigheid door deze minister op dezelfde wijze te ontvangen zoals de surinaamse ministers op schiphol ontvangen worden.


  Maak melding

 5. Is ie er al weer??

  Als een Surinamer zovaak in een korte tijd gebruik maakt van de route AMS-PBM of PBM-AMS dan wordt die extra in de gaten gehouden omdat hij dan al bij voorbaat voor 95% een drugahandelaar of bolletjes slikker is. Pas nadat ze alles nagetrokken hebben en er achter zijn gekomen dat iemand misschien voor werk of gewoon onschuldig op en neer vliegt ivm familie kijken met andere ogen naar die persoon.

  Ze willen natuurlijk al die witte gevangenen in NL in luxe opsluiten in plaats van in Su.
  Su moet ze niet uitleveren maar de kosten die ze om deze mensen maken aan deze man vragen.

  Su moet ook eigen regels maken want wie zegt dat al die witte mensen die zich de afgelopen tijd in Su hebben gevestigd eerlijk aan hun geld zijn gekomen in NL waarmee ze als een koning leven in Su.
  Ze zijn ook niet allemaal heilig hoor, kijk hoeveel er over de heel de wereld vast zitten.

  Als een Surinamer in NL iets koopt wat een witte man ook kan kopen maar gewoon te gierig is om het niet te doen wordt die Surinamer gelijk als crimineel gezien terwijl die harder ervoor heeft moeten werken.


  Maak melding

 6. @du
  Heel voorbarige conclusie van jouw kant. Nederland heeft geen fatsoenlijke staatsbestel (en trouwens ook geen infrastructuur) achtergelaten na onafhankelijkheid. Deze gaft ruimte voor allerlei cowboy-achtige escapades, waar wij jaren mee opgescheept zitten……….


  Maak melding

 7. Hai baja wat wordt mijn oma opa,toch moe om steeds weer te horen of te merken hoe leeg het hoofd van mijn oom (tante)is.

  Is het nogsteeds niet tot je DDDOORRRGEDRONGEN dat Su. NNNITIEEETTT worden uitgeleverd/(uitgezet worden) ,anders was die Bouterse en Brunswijk allang uitgeleverd. Je zit steeds weer onzinnig te kutten. Altijd weer met je uitleverings verhaal.Ging sma sang no e doe ogrie no abie notie foe frede met dat gelul van je steeds weer.

  Als Su. die Bouterse niet wil veroordelen zal het buitenland het voor ons doen ja. Zie Milosovic,Taylor en sindskort Karadic.Deze man had ook zo een grotebek als jullie ,maar het enige wat hij kon doen was zich vermommen oen zie fa a bing zie eruit toch die ding pak ing mars op. Ik zag toen niets en niemand anders dan een oude vermomde indiaanse(ingie)Bouterse. Vooral if a kong na a machtie. Vroeger was het mik ding kong wie e waktie ding now na mik a kong akrijgsraad en a rechter e waktie ing. En zeer zeker a buitenland if a winnie wat zalig zal dat zijn.Opakken dat ding en sluit ing op in wan gevangenis in buiteland)Holland,want ik heb me laten vertellen dat het ook niet zo geweldig is in een nederlandse gevannis. Ik zie de verdere ondoordachte reakties met een smile tegemoet


  Maak melding

 8. @patriot weet je waar ik mij aan erger is dat jullie iedere keer nederland de schuld geven van alles wat niet goed gaat in suriname, voor de onafhankelijkheid ging het best wel goed met suriname en na 1980 is alles maar dan ook alles achteruit gegaan in suriname is mijn vraag aan jou wie zijn schuld is dat patriot ik ben benieuwd wat jou antwoord is .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.