zondag, april 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameSuriname en Indonesië blijven dikke vrienden

Suriname en Indonesië blijven dikke vrienden

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 20 aug – Suriname en Indonesië blijven dikke vrienden. Dit zegt de Indonesische zaakgelastigde Agus Mursito. De relaties zijn goed en zullen dat ook in de toekomst blijven. Het onderlinge begrip de afgelopen decennia heeft gewerkt als een magneet.

Het heeft de groei naar elkaar toe versneld. Dit is onder meer te merken aan de uitstekende samenwerking op het gebied van onder meer cultuur en handel. Ook studeren Surinamers vaker aan universiteiten in Indonesië. “Wederzijds respect en waardering hebben de onderlinge band alleen maar versterkt”, zei Mursito bij de herdenking van drie en zestig jaar Republiek Indonesië.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Belangrijk is dat Suriname moet weten hoever die vriendschap reikt. Ik nochtans niet geporteerd van die escapades van mner Somo met zij die op hem lijken.


  Maak melding
 2. Suriname voor alle mensen geboren in Suriname al waar ze zich ook bevinden op de wereld. En niet voor Afrika, India of Indonesia. Kom investeren maar blijf af van beleid in de Surinamers
  Sarkaar


  Maak melding
 3. Het doet mij als Javaan deugd, dat Indonesia en Suriname “dikke vrinden” zijn. Beide volkeren hebben veel geleerd uit het verleden….en Suriname kan nog heel veel leren van Indonesia! Ik maak géén vergelijkingen….Indonesie heeft een eeuwen-oude traditie. Vele Surinamers bezoeken Indonesie en kom ze wel eens tegen daar. Neem de goede dingen over…vooral de ADAT ! Wens Suriname een vruchtbare voortzetting met deze goede betrekkingen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES