Francisco Elson naar de Milwaukee Bucks

0

De Milwaukee Bucks hebben NBA basketballer Francisco Elson gecontracteerd. De Rotterdammer met Surinaams bloed komt over van Seattle, waar hij een slecht seizoen kende meldt Sporttribune. Bij de Sonics kwam hij halverwege het seizoen terecht, omdat hij bij de San Antonio Spurs op een reserveplan was geraakt.

Elson werd in het seizoen 2006/2007 NBA-kampioen met de San Antonio Spurs. Als center had hij ook een belangrijk aandeel in dat kampioenschap. In het afgelopen seizoen werd hij van de ene op de andere dag in het vliegtuig gezet naar Seattle, omdat er veel geld aan verdiend kon worden.

“Francisco is een speler met goede eigenschappen. Hij heeft lengte en hij is atletisch, wat ons versterkt in de aanvalslinie. Daarnaast heeft hij al veel play-off ervaring en hij is deel geweest van een NBA kampioensteam. Hij weet dus wat er nodig is om deel uit te maken van een kampioenschap en wij verwelkomen dus een speler met zoveel ervaring,” aldus teammanager John Hammond op NBA.com.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.