woensdag, februari 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAcht jaar cel voor Belgische pedofiel in Suriname

Acht jaar cel voor Belgische pedofiel in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een Belgische man is in Suriname veroordeeld tot acht jaar cel wegens pedofilie. De rechter achtte hem schuldig aan misbruik van acht minderjarigen. Het nieuws staat te lezen op de website van het Dagblad Suriname, schrijft de Belgische krant Het Nieuwsblad.

De man woonde al een tijd in Suriname en werkte voor een stichting die kinderen uit achtergestelde gezinnen opvang en begeleiding in tehuizen biedt. In totaal misbruikte Julien V. zes jongens en twee meisjes die allen jonger waren dan 15 jaar.

Tot op het laatste moment bleef Julien V. zijn onschuld staande houden. Volgens de rechter waren de bewijzen echter overduidelijk.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

16 REACTIES
 1. Geloof mij nou maar : thailand en dat soort landen worden streng gecontroleerd op dit soort idioten.
  Suriname staat nu op de lijst voor dit soort praktijken van vooral belgen en duitsers.
  Suriname maak je ogen open , doe hier wat aan anders zijn onze nakomelingen slachtoffer van deze podefielen.
  A tang so.


  Maak melding
 2. deze wordt zeker over enkele maanden uitgeleverd.dan is hij weer een vrije burger.
  of de kinderen intussen zijn besmet geraakt met het hiv virus is vraag twee.


  Maak melding
 3. @ kolibrie,

  Hoe weet je dat zeker dat alleen Belgen en Duitsers vaker pedofielen zijn? NIet alles over 1 kam scheren aub.
  Ik ken ook Surinamers die Pedofielen zijn! Pedofilie kent geen kleur en nationaliteit is dat je maar weet.


  Maak melding
 4. Alex,

  Als een pedofiel een kind misbruikt hoeft dit niet gepaard te gaan met besmetting met HIV-virus.

  Ik ken genoeg mensen die een HIV-virus besmetting op hebben gelopen en niet zeker alleen van pedofielen!

  Wat denk je van die DOMME Afrikanen die niet willen neuken met condoom! In Africa heb je de meeste HIV-slachtoffers.


  Maak melding
 5. weer een Belg. gewoon in Suriname zijn volledige straf laten uitzitten, wie weet komt hij straks vrij als hij vroegtijdig naar België wordt uitgeleverd. schadevergoeding en medische zorg aan de slachtoffers is ook gewenst. Justitie in Suriname moet leren van het bekende verhaal van de Nederlander in Brazilië.


  Maak melding
 6. Ik wil weten met welke stichitng deze beste man heeft gewerkt. Ik ben zelf bezig geweest met vrijwillerswerk en ben een aantal belgen tegen gekomen. Weet iemand over welke stichting dit gaat ??


  Maak melding
 7. Maken jullie je maar geen zorgen,deze vieze snoeper zal flink worden ingewijd in de gevangenis ook al verblijft hij voor korte tijd in onze bajes en uitgeleverd aan Belgie dan gaat ie met een mooi aandenken terug.


  Maak melding
 8. Hij had de kinderen onder zijn hoede bij de stichting Werk-Toekomst-Gezin in Suriname, een overkoepelend orgaan van vier kindertehuizen en internaten. De stichting doet aan begeleiding en opvang van kinderen en tieners uit achtergestelde gezinnen


  Maak melding
 9. Bij het jongeren praatprogramma liet een jongeman zich ontvallen dat pedofilie even erg is als homofilie en toch is het laatste niet strafbaar. In elk geval heeft dem Bels(Brabants) het geweten.


  Maak melding
 10. dit valt niet goed te praten wat die viespeuk die arme kinderen heeft aangedaan , maar zijn straf vind ik niet voldoende , laatst heeft de rechter voor de verkrachter van de nederlandse studenten 16 jaar geeeist , is er hier sprake van klasse -justitie, die arme kinderen hun jeugd en toekomst is hun ontnomen,kind is daarna flink getraumatiseerd ,dat weegt voor mij veel zwaarder,aan de ene kant , wordt dit soort praktijken ook door de justitie in de hand gewerkt, worden deze gasten hun doopzetel niet nagetrokken als zij om een visa vragen , die schoft heeft dit al eerder gedaan, dat is een feit , komt in suriname onder het mom dat hij zogenaam bijgaan is met de jeugd hun ellende , wacht de juiste moment af , en slaat zijn slag , oprotten met die zogenaamde buitenlandse hulpverleners , de goede niet na gesproken , ik hoop dat zij hem in de bajes in alle gaten volstoppen


  Maak melding
 11. money, dirie wagie en zichzelf blootstellen aan het gevaar. Acht jaar is te weinig en geloog mij als deze man uitgeleverd wordt aan Belgie dan staat hij op vrije voeten. Soort kiest voor soort!


  Maak melding
 12. HIV besmetting kent gen kleur of nationaliteit. Hopelijk was deze Belg niet besmet.
  In China, Afrika en India en in Rusland is er een gigantische stijging te zien van HIV patienten.
  Aandacht is er voor Afrika daar van weten wij in het Westen intussen wel hoe het daar gesteld is.
  India is zeer zorgelijk, daar worden vrouwen en minderjarige meisje ondanks bekend is dat ze besmet zijn gedwongen om zich te prostitueren. De gevolgen zijn niet te overzien. De Chinezen houden alles geheim en stoppen alle bekende gevallen ver weg. In Rusland is er een expansie gaande, waarvan men niet weet hoe het zal eindigen.


  Maak melding
 13. Suriname moet deze viezerik keihard aanpakken zodat anderen die zulke dingen van plan waren er van schrikken.

  Hang die man elke dag een paar uur aan zn ballen op en laat hem een paar uur op een fles zitten in zn cel. Of die man hield toch van kinderen, nodig elke dag een groep kinderen uit, geef ze schoenen met een ijzeren neus en laten ze hem elke dag in zn kruis schoppen.

  Het klinkt hard maar wat deze smeerlap heeft gedaan heeft is harder want die kinderen zullen elke dag achtervolgt worden met wat deze idioot heeft uitgespookt.
  Het zal je kind maar wezen.

  Zie je niet die mannen betalen tickets om naar de Filipijnen, Azië enz te gaan alleen voor deze dingen.

  Kijk in NL hoeveel opa’s met meisjes uit de Filipijnen enz rond lopen. Het worden er steeds meer en erger dus Suriname pak deze man wreed aan en zorg dat het wereldnieuws zodat anderen bang worden om naar Su te komen voor deze dingen.

  Die kinderen zijn wel de toekomst van SU en wat dan als ze met trauma’s opgroeien?


  Maak melding
 14. O,ja en niet uitleveren want anders komt die op vrije voeten, leg beslag op zn rekeningen en betaal daarmee de kosten die de Surinaamse gevangenis om deze debiel moet maken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES