woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Vermoorde man was vriend van Brunswijk'

‘Vermoorde man was vriend van Brunswijk’

-

Does Travel - naar Suriname

Voor de deur van zijn huis in de Amsterdamse wijk Buitenveldert is gisteren de Surinaamse drugscrimineel August ‘Segebai’ Adjuba (34) doodgeschoten. Hij stond al vier jaar op een dodenlijst schrijft het Algemeen Dagblad

Buurtbewoners vertelden aan de krant dat August ‘Segebai’ Adjuba Deel uitmaakte van het kartel rond de Surinaamse politicus Ronnie Brunswijk. De voormalige leider van het junglecommando is door de rechtbank in Haarlem bij verstek veroordeeld tot zes jaar cel voor drugshandel.

,,Ik ken die jongen,’’ vertelt een Surinaamse buurman, die vreest voor zijn veiligheid en daarom alleen met de naam ‘RMH’ in de krant wil. ,,Hij was geen makkelijke jongen en had veel vijanden. Hij had ook winkels in Paramaribo. In de Surinaamse gemeenschap is hij een bekende persoon.’’

opening
Fernandes Express
Passion in concert

34 REACTIES
 1. wat errruuuuuuuuugggggggggg voor onze drugsbaron semipoliticus Brunswijk.

  Ronnie jongen gecondoleerd met het zware verlies.

  weer geen omzet deze week haha….


  Maak melding
 2. Als het er om gaat om een bepaalde vijand te vernietigen zijn blijkbaar alle middelen geoorloofd.
  De mens wikt en God beschikt. Eerlijk- en oprechtheid is helaas niet ons deel.


  gemodereerd
 3. kop..vermoorde man was vriend van brunswijk….dat klop als een bus,in ned neem iedereen afstand van holledeer,in parbo en omstreken kende bijna iedereen boike,svb ,intermoengotapoe en alle fatsoenlijk bouwmarkt heeft bewust of onbewust zaken gedaan met boike,gaf altijd geld uit aan goeiedoelen ,werd aangenomen bewust of onbewust,hielt van surinamers die hun best deden opschool,vooral sport en muziek deed hij veel klene sponsering enz.hallooooooooo wie in welke funtie dan ook of zakenman kende boike niet,daarooooooooom zeg bouterse altijd voor drugs kan je hem niet oppakken anders gaat iedereen ook mee,je gaat onbewust mee met de snelle ontwilkeling,vooral de bouw sector.wij surinamers zijn de meest gemene mens op deze aarde,wij surinamers weten dat 80% van de bouw niet klopt of de automarkt,villa,s reizen als padestoel[terwijl wij weten dat wat een arbeider daar verdient of in ned niet toereikend is om zulke stappen te onder nemen in su]uit de grond,bij elke huis staat twee auto,s voor de deur,trouwens dat weet elke nedsu,je mag een lenen gedurende jou vakantie,wij surinamers doen bewust of onbewust met alles mee,dik 75% en doen als of wij niets weten,wij zijn eigelijk echte huigelaars. NA SO WHO TAN SRANANGSMA WE HOOIGRI EN WE LAFOE, NA SO OEN ALLA BE HOIGRI ASAGO NO WE LAFOE BAKA NANGA DIN ,ai baja oeng lagie 75%


  Maak melding
 4. ik vindt het jammer voor suriname dit kan toch niet mensen in de regering die met drugs in verband worden gebracht en dan het manmoet blok ndp van bouterse deze mensen kunnen haast niet wachten om het land weer over te nemen suriname wordt wakker want dit soort mensen dat kan echt niet het wordt tijdt voor visie en power man kracht om het werk te verzetten en opbouwen van het land met hardt en ziel en oprechtheid assemblee dat kleuterklasje dat moet weg ophefen want er wordt alleen maar geruziet er moet een soort raadt komen met mensen met ervaring en weisheid dan moet er een raad komen met uit voerders die het gaan doen en verandering door voeren ik heb niks tegen vene of het front maar er moet wat gedaan worden gado bless suriname


  Maak melding
 5. Als u de mogelijkheid heeft volg dan een reportage op AT5, waarbij een intervieuw met brunswijk die meldt dat hij , ik herhaal wat hij gezegd heeft , geprobeerd heeft boyke op de rechte pad te brengen ,na diens gevangenisstraf;en dat zou moeten komen door z,n winkels en investeringen. waar komt t geld daarvoor vandaan ? Nu is gebleken van o.a rip deals. What goes around, comes around. Baas boven baas, mang miti mang.


  Maak melding
 6. de surinaamse middenklasse zoals die in het
  verleden bestond en recht van bestaan ont-
  leende op basis van kennis [ scholing ] is
  vervangen door de klasse van dopedealers .
  de overgrote meerderheid van de surinamers
  richt zijn focus op deze groep .
  zie het lage moraal , hebzucht , goddeloosheid ,ect.


  Maak melding
 7. Hij heeft zijn verdiende loon gehad. Suriname hoeft helemaal niet over dit voorval de treuren. Wij moeten juist blij zijn dat wij een last minder zijn. Segebai schroomde niet om geweld en angst te zaaien. Hij was medogenloos in zijn ripdeals en roofovervallen. Hij heeft anderen heel veel leed aangedaan, denkende dat hij onschendbaar was. Zoals als wij weten zegt de wet van Karma, dat net hoe je geleefd hebt, zo zal ook je einde eruit zien. Hij heeft nooit gewerkt maar wilde in alle luxe leven en wel ten koste van anderen die heel hard voor hun geld hadden gewerkt. Is dat soms EERLIJK? Hij was niets, maar wilde status hebben in het leven ten koste van anderen. Dat er zoveel aandacht door de media aan zijn dood wordt gegeven vind ik echt jammer. Er zijn belangrijkere dingen om er over te praten.Hij is altijd een nietsnutter geweest en een van de grootste boeven van Suriname, doch wordt er nu zoveel aandacht aan hem geschonken. Dit is zijn verdiende LOON.Laten we dit onderwerp vergeten en overgaan tot de orde van de dag.


  Maak melding
 8. Zo zie je maar weer, de onderwereld heeft ook zijn ongeschreven regels.Velen zijn hem voorgegaan, en velen zullen hem nog volgen, die denken zomaar denken andermans aardse rommel af te pakken.Nu dit gebeurd is, hoor je overal bepaalde namen noemen van proleten die nog opgeruimd moeten worden, zoals: Naardie,Boetjoe en de rest.


  gemodereerd
 9. ik vraag mij af waarom wij niet onze aandacht op belangrijkere dingens kunnen richten dan aan de dood van brute crimineel ik sluit mij aan bij een aantal forum leden die zeggen opgeruimd staat netjes . hij was zeker zijn boei vergeten.


  Maak melding
 10. DOMBO-DU wat ben jij een engerd zeg,heb je verder niets te typen?Omdat het je lei-ijer Brunswijk betreft ben je zo schappelijk?O wee o wee als het een vriend van Bouta betrof,dan zou je reaktie bol staan van HAAT en hoe gauw hij afgemaakt zou moeten worden.Al die tijd hebben we gelijk gehad wat jou betreft,je bent een wolf en schaapskleren en een HAATZAAIER/DRAGER.

  Wat hebben Sankokkie en Vene hier over te vertellen en niet te vergeten die serpent van een Mangal?
  Het is bekend dat deze poppenkast regering met behulp van DRUGSCRIMINELEN(Brunswijk)tot stand is gebracht,daarom mogen Brunswijk zijn soort hun gang gaan in Suriname met hun drugscrimi enz.enz.,de min.van justitie,Sankokkie,staat er bij en kijkt er naar,want zijn zakken zijn nog niet gevuld.


  Maak melding
 11. had die man een rood of blauw paspoort, kan me niet voorstellen dat zo’n zware crimineel een blauwpaspport heft en zich steeds in nederland bevindt what about de grote CIa jongens in nederland.
  wie oh wie hoort bij Adjoeba zijn groep????


  Maak melding
 12. @nummer laat mij nou reageren op het geklets van jou in de ruimte iedere keer ik ben tegen iedere dictator onthoudt dat goed en ik zou het nooit voor bouterse opnemen never,en als ik vind dat teveel aandacht word gegeven aan dode crimineel dan zeg dat ook . en nog iets ik heb het nooit hier op deze forum opgenomen voor brunswijk ik heb betere dingens te doen om brunswijk hier te verdedigen wat jij wel doe als er kritiek op bouterse en zijn daden worden geleverd dus hou je mond als niets verstandig heb om te zeggen dan het geklets van jou ierde keer jij ben echt de laaste hier op deze forum die een andere dom moet noemen echtwaar meen ik serieus .


  Maak melding
 13. Mensen, mensen.
  Niet alles geloven wat de westerse pers schrijft en beweert over deze aangelegenheden.
  Ook in Ned. lopen er ( witte) drugsbaronnen rond.
  Nieuws?/ Zelfs mariniers!!!!!!!! smokkelen drugs vanuit Curacao naar Nederland.
  Hun bazen( generaals? etc) zullen wel toch op de hoogte zijn geweest?
  Maar na dat voorval eis niets meer over bekend geworden in de pers. Zie daar de du bele agenda van de Nederlandse media.

  En nu een Surinamer betrokken raakt bij een eliminatie staat bijkans de hele Surinaamse deskundige wereld op z’n kop.
  Mensen, doe rustig aan: dit gebeurt elke dag in Nederland.
  Jammer voro deze man zijn familie; wie wind zaait, oogst storm.


  Maak melding
 14. Du is een zeer zieke persoonlijkhied..kijken jullie toch een beetje uit.

  Du. is gewoon behoorlijk ziek…ondertussen is het verstandig dat dit soort mensen hulp gaan zoeken.


  Maak melding
 15. Arme toet toch dat Mam let wel
  mam – Voetblok van je zal ook niets anders in hebben zitten dan drugscrimineeeeelen.Zie de grote DDB en en alle kandidaten op zijn vorige verkiezingslijst. Ik bedoel no:1-6.Du wat is het jammer dat de mensen nieteens met sipel(siple)sprekende nederlands toch geen verstand van zaken blijken te hebben.Wat is dat toch jammer. Rust zacht grote en sterkeAjuba. Elk zijn deel is nooit te veel


  Maak melding
 16. Het is niet mijn stijl om hier op het net te reageren.Omdat velen hie een grpte mond opzetten daar het lekker anoniem is.

  Ik wil alleen citeren woorden van Atta mungra toenmalig minister van financien in de regering Wijdenbosch ik citeer uit de handelingen van de naionale asemblee”zijn de stoelen van de VHP ook clean” nadat iemand uit de vhp hem probeerde te beschuldigen van samenwerking met de NDP als zou het drugcriminelen zijn. Wi in surinam heeft niet in de drugs gezeten. wi in suriname is nit corrupt. want geen van jullie die hier zitten te zeuren zullen nee zeggen tegen een stukje land aan geboden door een corrupte vriendje.
  denk voor je iets zegt en ja de marrons zitten in de regering.
  als dat nie goed is sturen jullie ze maar weg.
  stelletje hypo`s


  Maak melding
 17. ik geloof best,dat er erlijkesurinamers zijn,maar die zijn veeeeel in de minderheid,tegenoverde de rest,voorbeeld haast elke SURINAMER heeft een familielid die iets doet dat niet mag volgens de wet,denk maar aan nedsu socialedienst wij liegen verschrikelijk[fraude coruptie]enz.in nederland praat men van bloemendaal zijn dure huizen,wel buiten paramaribo zijn er heeeeeel veel bloemendaal,al die dure auto,s hoe komen WIJ aan dat geld…we hogri we leeee,wi sranansma wij zijn guigelaars


  Maak melding
 18. o jee

  Mie loekoe asie fidie te mie srefie kisie asie fisie.Er is zo vaak zoveel onzin en dwaasheid op dit forum geschreven / geweest dat ook ik zo knap ben gaan schrijven wat heb ik het woord simpel tot 2x toe verkrachtttt ai baja in elk geval mi tante bo takie aldoende leert men


  Maak melding
 19. Tje, zoveel verhalen over een dode man die doordat hij andere ripte nu 6 voet diep gaat…ja toch! Brunsie was there, ook dat geloof ik graag. Hem weghalen als parlementarier? kan niet want hij zit in de coalitie, is gekozen door zijn mensen en die hebben hem gezegd dat hij ook voor hun allerlei voordelen moet halen. Deze jongeman was in Suriname berucht en beroemd en iedereen kende zijn handel en wandel, niemand kon iets bewijzen. En de mensen met de gongs die bewijzen het wel….


  Maak melding
 20. In su was Adjoeba jungelcomando, hier in A’dam hebben de Citycomando hem neergeknalt. Hier in Crime City A’dam kan je je niet terug trekken tussen onschuldige burgers. Er zullen nog meer volgen!!!! Let maar op.


  Maak melding
 21. DOMBO-DU,de waarheid is hard om aan te horen hé,of te wel lezen.Ga goed je reaktie`s lezen,alles en dan ook alles geef je Bouta de schuld,als dit bericht over een zg vriend van Bouta zou gaan mie gadooooooooooo dan waren de rapen gaar want dan zou je die man van alles naar zijn hoofd slingeren ik heb nog nooit gelezen dat je Brunswijk een moordenaar,bankrover en een DRUGSCRIMINEEL noemde,wel Bouterse,jij bent niet eerlijk en je ziet die BALK in Brinsie zijn ogen niet maar die SPLINTER in Bouta zijn ogen wel ,jij stuk onderkruipsel,maar goed dat wil ik toeschrijven aan je DOMHEID en HAAT.


  Maak melding
 22. @nummer38 ik word moe van dat dom geklets van jou ik gaf jou al een hele tijd geen antwoord meer want ik wil geen water naar zee dragen want dat doe je als je met mensen van jou niveau in disussie gaat jij aanbid bouterse ik niet is dat niet duidelijk genoeg ik ben tegen iedere dictator jij neemd het voor hem op hij is jou messias. en laat mij jou een ding voor het laats zeggen ik verdedig brunswijk niet nooit niet zo verstandig ben ik wel maar dat kan ik niet van jou zeggen.ik hoop dat jij nu met jou aanhang in discussie gaat maar niet met mij ik heb geen zin in dat dom gelul van jullie . mijn mening .


  Maak melding
 23. De genen die ziek zijn rn hulp moeten zoeken zijn de drugsverkopers binnen en buiten Su. voor de rest wil ik de wereld laten weten dat ik samen met DU hulp zal zoeken,maar dan veder in de schoolbanken zodat wij toet,sjorie isri en al dat domshulp kunnen bieden (in jullie taal zouden jullie zeggen hulp geven) OEng (ung) go samen nanga Bouta na schoro baka, want zoals jullie niets zijn geworden in deze maatschappppppij Bouta srefie no trong notie. Al het niet zwarte deel xan de ndp is of Dr of afoeka geworden ding disie e kong trong citroennnnnnnggg.


  Maak melding
 24. Mie e bedoel ding afkatie (advocaat)afgekort ha ha haaaaiii afoeka deze worden zzzuuuuurrr alleen al als je naar die kop van die kerel kijkt het lijkt zo verdwaald of o neen het is verdwaast of o nee nee nee mie gado mie srefie e verdwaaaal. mi boeng ete no mie no dabie moro


  Maak melding
 25. Weer een goede jongen omgelegd. Wel ja alle engeltjes liggen op het kerkhof, ze krijgen een speciale ontvangst🙄🤫


  gemodereerd
 26. Een hele goede bekende van Santhoki….dat is publiek geheim. Ex-business partner van Santokhi tot Segebai met zijn vrouw de lakens deelde… Maar ja, meneertje is nu Pres van Suriname, dus we praten er niet meer over toch?


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES