Surinaamse politieman te gast bij drugsverdachte

54

PARAMARIBO, 7 aug – Politieofficier George Biervliet is niet gestraft omdat hij getafeld zou hebben met Desi Bouterse. Volgens minister Chandrikapersad Santokhi van Justitie & Politie is de inspecteur teruggeroepen als commandant van Nickerie omdat hij bij een van drugshandel verdachte over de vloer kwam.

Dat moet de aanduiding “ongewenst gezelschap” verklaren in een disciplinaire brief van de korpsleiding. Tegen Biervliet zullen maatregelen worden getroffen, maar dan niet omdat hij Bouterse zou hebben gesproken. Dat laatste werd in de media beweerd. “De betrokkene heeft zich niet professioneel gedragen”, zegt Santokhi. Biervliet is door collega’s aangetroffen op een verdacht adres.

Dat gebeurde na uren zoeken naar de commandant. Bouterse en anderen zouden zich pas later hebben gevoegd bij het gezelschap. “Dit was te ernstig om te accepteren. De politie zal nooit informatie doorspelen aan een baas die zich zo gedraagt. Er is gevoelige informatie besproken op plaatsen waar dit niet hoort. Laat men het accent vooral niet verleggen”, aldus Santokhi.


54 REACTIES

 1. Het is maar goed dat Santokhi in deze zaak eerlijk is en speculaties dan ook voor is, vooarl voor sommige forum bezoekers.
  Dat de man uit zijn functie is dan ook het beste en een goed signaal, maar let op want Biervliet loopt al een tijdje mee.


  Maak melding

 2. En de VP , de president en gregory rusland waren op het feestje van de verdachte drugscrimineel Siegfried Gilds en dat was een paar dagen geleden.


  Maak melding

 3. let wel ! bij een drugs ver oordeelde . en santhoki vergeet dat hij en de hele regering ventiaan samen de regering vormen met drugs veroodeelde ronny brunswijk hoe verklaar je dat . com


  Maak melding

 4. twee vragen voor de R.M.D. Leider:

  1)waarom zochten zij gezelschap van Biervliet op?

  2)waar staat RMD voor?

  tja ik wil je niet beledigen maar ik weet wel dat iedereen een prijs heeft.En Biervliet loopt toch al een tijdje mee!
  ik stel nu iemand beschikbaar die nu jouw handelen en zaken eens goed tegen het daglicht gaat houden.

  gr. maarten for president.


  Maak melding

 5. Dat deze- en wellicht andere drugsverdachten kunnen bestaan en voortbestaan in vrijwel alle uithoeken van switi Sranan geeft wel te denken. Of is dat een andere discussie?

  Ook in deze geldt blijkbaar dat de ene drugsverdachte niet de andere is.


  Maak melding

 6. Innocent until proven guilty. Dat geldt zowel voor de van drugshandel verdachte persoon als voor politie-officier George Biervliet.

  En zolang de rechter niet heeft gesproken zijn beiden onschuldig. Dus feitelijk heeft sheriff Santokhi op z’n minst voor zijn beurt gesproken.


  Maak melding

 7. En dan waarom kom jij nu met zo’n verhaal Tjander.
  Eerst gaan lopen zoeken wat jullie ons moet komen voorliegen.

  Wij/Ik geloof er geen moer van die man was met een onderzoek bezig….dan moet jij contacten hebben.
  En ik weet, dat er daar op dat moment geen drugs boy’s aanwezig waren.

  De vraag is …..Waarom lieg jij.(het zit in je)dat mag men weten


  Maak melding

 8. De president van de Rep.Suriname te gast bij Ronnie Brunswijk…en Sigried Gilds die ook verdachten zijn!!!!!!Ram Sardjoe en Chandrikapersad Santhoki te gast bij Balessar (in de Olifant die ook een verdachte is…ga zo maar door hihihihih.Paniekvoetbal noemt men dat.Ik zie nog dat het hele politiekorps straks naar huis moet.


  Maak melding

 9. de minister wil ons duidelijk maken dat bouterse in contact staat met deze drugsverdachte.

  waarom heeft de minister dan niet gewacht om te laten onderzoeken of bouterse ook geen deel uitmaakt van deze groep van de drugsverdachte.
  ik vind dat de minister verdacht overkomt en stelt anderen in een zwart daglicht.zoals de inspecteur biervliet.


  Maak melding

 10. Surinaamse politieman te gast bij drugsverdachte

  Volgens minister Chandrikapersad Santokhi van Justitie & Politie is de inspecteur teruggeroepen als commandant van Nickerie omdat hij bij een van drugshandel verdachte over de vloer kwam.
  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  Kan toch niet waar zijn, dat een opgeleide politie agent.
  Anderen verdachte noemt……mijn vraag nu wie is verdachte.(als je maar een vingertje wijst)

  Ik heb ook heel wat van deze man (ch.tak taki)gehoord.
  Hij is ook een….een verdachte…vraag Khan…hij is door Tak Taki uitgeleverd aan de USA.
  Geef Khan zijn geld terug….geef het terug.


  Maak melding

 11. dit is een gevaarlijke stap van santhoki,hij heeft niet goed nagedacht hij creaart rassen haat stel dat bouterse een neef of broer van de officier was mocht hij ook niet samen met hem op een familie feestje gezien worden. de drugzaak is niet een surinaamse zaak het is een nederlandse zaak hij is in nederland veroordeeld en niet in suriname als santhoki zo denk waarom pak hij hem niet op en uitleveren.


  Maak melding

 12. Santhoki moet je hem horen wie was de hand langer van D.D.B, je weet toch die boot.dus als je politie ben mag je geen vrienden hebben,pas op dat je niet zelfs de bak in draait santhoki want je handen zijn ook vuil mie boy,vraag je voorganger gils, breek me de bek niet open…….

  word vervolgd …. afz: rico


  Maak melding

 13. Deze Bouta moet steeds op steeds professionele wijze worden aangepast.Indien de politieleiding op de hoogte was van de afspraak dan was er niks aan de hand.
  Maar nu met deze constatering zijn er enkele vraagtekens ??
  Hoe besmet is deze Biervliet nu.
  Het is bekend dat Bouta even hoeft te knippen of hij krijgt het gedaan.Zelfs de politie zou wel eens voor kunnen zwichten.
  Een internal affair zou alles in kaart kunnen brengen hoe corrupt het politieapparaat niet is.
  Truusje


  Maak melding

 14. Shantoki Santokhi Santokhi …..de pot verwijt de ketel.
  Wat heeft u zelf uitgespookt in het verleden???????????????????????????
  Hij die onschuldig is werpe de eerste steen.


  Maak melding

 15. Is niet de eerste keer dat deze politieman in opspraak komt. Enkele jaren geleden heeft hij ook tonnen (toen Ned guldens) van een handelaar verduisterd cq door oplichting verkregen. Hij schijnt te houden van plaatsen waar veel geld en criminelen zich bevinden.


  Maak melding

 16. Bierfliet is een heecorrupte agent. Hij was al eens opgesloten omdat hij geld het land uitsmokkelde voor een zakenman. op een dag heeft hij al dat geld ondergedoken. tijdens zijn hectenis bedreigd hij al de agenten die hem geen privilege gaven. Na zijn vrijlating werd hij geplaats bij de kabinet van de korpchef. En de agenten die hun werk naar behoren hadden gedaan krgen het heel moeilijk. Ik praat uit ervaring gezien ik destijd politie agent was op de post alwaar hij zat ingesloten. Deze wordt vaker gezien met grote drugshandelaren. Maar hij blijft topfuncties bekleden. Vandaar dat ik ook uit Sur ben vertrokken


  Maak melding

 17. Skoutu,
  Zo te zien ben je een dalla skotu geworden. Hoe moeilijk ook, “probeer toch maar die vuile was binnen te houden! Waarom zouden wij de man proportioneel meer schade toebrengen dan nodig is?

  Vanmiddag kwam ik Bierie al trimmend tegen op het Opl.Centrum. Zijn versie was een totaal andere.
  Als hij boter op zijn hoofd had waren er tig aantal andere lokaties om te gaan trimmen. Blakaman e njang blakamang? Nee toch!


  Maak melding

 18. proficiat, minister Santhokie, dit is daadkracht, en er zijn nog meer van deze gasten in het corps, de rotte appels moeten nu eindelijk uit de dienst, God behoede ons voor de mammoetcombinatie, dan krijgen wij dit soort gasten weer in het geweer.


  Maak melding

 19. Het lijkt alsof alle drugsdealers zich aangesproken voelen en de kant van die koffiedrinker Biervliet kiezen. Schande toch!!! Santokhi doet uitstekend werk laten we hem dan niet neerhalen. SANTOKHI FOR PRES YES HE CAN!!!


  Maak melding

 20. @ Unulukubun: Als je meer weet: ik zou zeggen, lucht je hart jongen. Zit je in hetzelfde circuit? Ik zeg altijd maar: waar je mee omgaat wordt je mee besmet. Politiefunctionaris of niet.


  Maak melding

 21. Weten jullie waarom de Oliën en Vettenfabriek zo goed draait? Omdat iedere Surinamer kilo’s boter op zijn hoofd heeft. (En niet op z’n brood).


  Maak melding

 22. Met deze info is duidelijk geworden dat db overal “zijn mensen” heeft zitten , die hand en span diensten verrichten, zoals hij vaker aangeeft en als mollen binnen netwerken opereren.
  Dat neemt niet weg dat als er iemand in kaart is gebracht en t bewijs ervoor is, dat die buitendienst gesteld wordt.
  Santhoki,s optreden in deze zal door de dbaanhang niet in dank worden genomen, dat is begrijpelijk , maar de man zit daar om z,n werk te doen. Als hij niet zou optreden , zou te horen zijn , dat hij geen klap uitvoert, nu hij optreedt , is t ook niet goed. Hopelijk heeft hij ingecalculeerd dat hoge bomen veel wind vangen , en wie aan de weg timmert veel bekijks zal hebben. Niet iedereen kan tevreden gesteld worden , maar so be it. Onder t mom van t opkrikken van inkomen , blijkt iedereen z,n prijs te hebben in Su. en lopen er heel wat “foute” mensen rond binnen t politie apparaat, en deze meneer schijnt ook niet vies te zijn , van hier en daar een schnabbel.


  Maak melding

 23. Nou nou dit is een van de reden,waarom Bouterse niet opgepppakt wordt. Er zal altijd een bewaker zijn die ergens wat zwartgeld or what ever zal nemen om hem telaten ontsnapppppen(zg)
  De bewakers zijn niet te vertrouwen.
  Schande.schande man
  Waarom op bezoek gaan bij dit soort verdachte mensen.

  En deze Bluffende Grote bek hebbende Biervliet had beter moeten weten
  Zie het geval Eric Sinester in Nederland
  die had ook een vrij goede positie bij de nederlandse politie
  9wat niet vaak voorkomt voor niet witte mensen.
  Sinester had zg contact met Bouta en Bosje en kon ook zijn boeltje pakken.
  einde carriere bij de politie.
  O ja en kreeg van bouta nog bosje iets anders te doen inswitie Sranang


  Maak melding

 24. langaf?

  eindelijk iemadn die gerechtigheid aan de kaak gaat stellen komt er weer een of andere corrupte bananenplukker of wietroker en die zegt dat minister Chandrikapersad Santokhi zelf corrupt is.

  nu weet ik het echt niet meer wat jullie in het land willen.

  willen jullie niet dat het beter gaat of willen jullie een echte bananenrepubliek blijven. nou ja blijven jullie raken ze niet meer aan de straatstenen kwijt als ik zie wat er in geneve is afgesproken.

  gr. maarten


  Maak melding

 25. Maarten,

  Bring it on, en veel speur plezier ook ik zal plezier beleven of laten beleven omdat ik de gewoonte heb om bij plezier lijfelijk niet aanwezig te zijn.
  Anderen kunnen je dat misschien beter uitleggen onlangs nog zo,n feestje gehad, maar zelfs moest ik op dat moment werken.
  Er zijn altijd wel anderen die voor mij het feest vieren, ik feeste vroeger zelf maar heb dat afgezworen.


  Maak melding

 26. Wanneer wordt ook Brunswijk aan de schandpaal genageld,het is een publiek geheim in Suriname,dat Brunswijk multimiljonair is,die vent wordt steeds rijker zal toch zeker niet komen van zijn verdienste als parlementslid?
  Santokie heeft bewust Bouterse zijn naam genoemd in deze kwestie,maar die arme man vergeet dat er vlak onder zijn speurders neus een nog aktievere drugsbaron zit,namelijk Brunswijk niemand maar dan ook niemand durft in die Brunswijk zijn buurt te komen, het gezag bedoel ik.Zijn soort wordt de vrijehand geboden door de politie om in hartje Paramaribo drugs te dealen de politie staat erbij en kijkt ernaar,vakantiegangers naar Suriname gaan jullie eens kijken bij de centralemarkt en de Waterkant.
  Brunswijk geeft vaak feestjes waar de gehele justitionele top aanwezig is en geen haan die er naar kraait.
  Vallen jullie mij niet aan,want Bouterse zo ook Brunswijk zijn veroordeelde drugscriminelen maar er wordt met 2 maten gemeten vooral door het NF en ook door de mensen die vol haat zijn tegen Bouterse.
  Wees eerlijk en noem ook Brunswijk als een DRUGSCRIMINEEL/MOORDENAAR.
  Dan pas worden we 1 keer serieus genomen.


  Maak melding

 27. Info niet gratis.(in het bos zijn zoveel wilde dieren) ben jij daar !!!!!!!!!!
  Jij noemt je zelve Blaka brada….you never…..nooit jij…soso fromu.


  Maak melding

 28. balkenende(‘flexi’)heeft dit goed ingezien en vindt persoonlijk dat deze man het heeft gedurfd.

  pieter broertjes,
  praat over zijn ervaringen in suriname en kan deze onmogelijk tegen spreken.dingen moet je van dichtbij kunnen mee maken om er over te kunnen spreken.


  Maak melding

 29. moet ik rekening mee houden ga over twee weken naar suriname , maar werk hier in ned bij defentie ben offier in de rang van kapitien ben 38 jaar maar wil enkele weken met mijn oom door brengen desi bouterse , mag dat wel .?


  Maak melding

 30. Volgens mij heeft Sardjoe ooit gezegd is bent pas schuldig als je veroordeeld bent in de zaak van Gilds, vandaar dat hij nog vrij rond loopt. What about Bouterse!!!! Wat heeft Somo allemaal gefikt!! Brunswijk!! Sardjoe zelf en Shantoki is ook geel lieverdje, maar tot nu toe heeft hij het meeste voor het volk gedaan.
  Rabin Parmessar voor President, als hij het niet wordt dan Shantoki, maar hij moet zelf een partij oprichten, Vijf Hoopjes Poep stinkt.


  Maak melding

 31. Goedzo, die gast buiten functie stellen en arresteren . Onderzoeken wat zich afspeelt en hoeveel geld hij heeft ontvangen en wat voor wagie hij rijdt en waar hij het geld vandaan heeft.

  opgeruimd staat netjes! Brunsie volgt binnenkort ook denk ik en koffie ajong porie (rebellenleider)


  Maak melding

 32. whahwha ja inderdaad het lijk wel dat opeens alledrugs dealers zich aangesproken voelen hier op de forum…ik snap niet dat sommigen hier het normaal vinden dat Biervliet door collega’s aangetroffen op een verdacht adres.
  en omdat hij getafeld zou hebben met Desi Bouterse op dat moment…. vinden ze ook heel normaal….weer een NO SPANG MENTALITEIT..


  Maak melding

 33. Bando ben jij kapitien in het leger???
  zie maar defentie en offier
  Wat een spel fouten die je maakt met je genoten opleiding te KMA of KIM
  Of bedoel je soms dorpshoofd(kapitein) ergens te bijmer kwakoe dorp
  doei


  Maak melding

 34. De vliegen springen weer leker op een sensatie item en houden zogenaamd van Suriname.
  Soso bita bere, ma a ingi no e sribi!!
  Mama gron sa tan bari, watra sa tan blaka ini un ay.

  STRE DEF STRE


  Maak melding

 35. @bANDO die vraag moet jij aan jou meerdere stellen niet aan de mensen hier op deze forum. wat dat betref is de raktie op no 42 eentje om goed te lezen .ik stoor mij eraan dat er een stelletje niets nutten hier alles wat over bouterse gaat maar normaal vind ik vraag mij echt af of deze mensen wel normaal zijn en kunnen denken ??


  Maak melding

 36. Iedereen die Sandoppie bejubeld, stel jezelf de vraag:
  Heeft Sandoppie getafeld met Brunswijk, Gilds, Balesar, Somo, Nickeriaanse VHP drugsbaronnen, etc?


  Maak melding

 37. Als ik die les goed heb begrepen is een verdachte iemand, te wiens aanzien naar feiten en omstandigheden een redelijk vermoeden bestaat dat hij/zij een strafbaar feit heeft gepleegd. Waarom worden zoveel verdachten in staat gesteld om nog visite te ontvangen?

  Waar ligt het aan dat zij dan niet worden ingerekend? Wie houdt wie voor de gek?


  Maak melding

 38. Hoe zit het in deze met de positie van de naasthogere commandant in de sfeer van de beklagmeerdere als de minister al himself van leer trekt tegen een officier?

  Heeft de directe chef in deze geen stem?
  Het lijkt mij hiërarchisch geen zuivere koffie.


  Maak melding

 39. Pinto dat is jou versie. De waarheid is hard maar. ja je zal het blijven horen. als iemand timmert is hij eerlijk. is er een hamer op je hoofd gevallen. Trieste zaak. Voor jou info ik heb 15 jr gewerkt bij de recherche. Biervliet is gewoon een crimineel en vreselijk corruptief. Jij wil zeker wat van hem hebben. Dat soort figuren kennen we ook . Slijm maar verder succes.


  Maak melding

 40. Ha, ha,
  Dat allerminst. Ik ben niet zo ingewijd om hem dat predikaat op te spelden. Bij mij gaat het er om dat jij hier hoe dan ook een crosfaja aan de schandpaal hangt. Anderen zijn daar niet echt voor te vinden. Laten we toch proberen elkaar het voordeel van de twijfel te gunnen. Mensen zijn altijd voor verbetering vatbaar!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.