dinsdag, november 28, 2023
HomeNieuws uit SurinameMinister van Buitenlandse Zaken Suriname naar Cuba

Minister van Buitenlandse Zaken Suriname naar Cuba

-

PARAMARIBO, 5 aug – Minister Lygia Kraag-Keteldijk is naar Cuba vertrokken voor een officieel bezoek. Op uitnodiging van haar Cubaanse collega Felipe Perez Roque zal gesproken worden over onder meer de wederzijdse betrekkingen. Het bezoek wordt hoog aangeslagen.

De Cubaanse regering stelt de betrekkingen met Paramaribo hoog aan. De opwaartse trend van de afgelopen jaren wekt indruk. Sinds de hervatting in 1995 is gestaag gewerkt aan het wederzijds voordeel. Niet alleen staat er weer een Cubaanse ambassade in Paramaribo, maar in Havanna studeren ruim tien Surinamers op een beurs. Cubaanse gezondheidswerkers bieden ook diensten aan in Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

11 REACTIES
 1. nu is cuba wel goed maar in de revo periode heeft men toen alles afgewezen van de cubanen.dit betekend weer dat men suriname 25 jaar achter heeft gehouden op het medische vlak.het probleem bij de surinamers is dat wij teveel naar de mensen luisteren die het niet goed meent met dit land.


  Maak melding

 2. Ra ra ,
  en toch nogsteeds geen vrije menings uiting,
  eigen volk vlucht elkedag richting Florida en Mexico via bootjes,’
  Zoals een baas ooit zei Niets is fout, maar hoe dan.
  En ja we gaan weer door met onze snoep reisjes want voor 10 bursalen is het een zeer belangerijke eiland geworden als ook voor enkele dorpen in Sur waar onze regering weer tekort schiet en ennog steeds met de hoed in de hand rond loopt te bedelen.
  Oen Wekie SRANAN MANGS OEN Wekie!!
  We zijn Benieuwd.


  Maak melding

 3. snoepreisje dus, waarschijnlijk heeft ze niets om te doen.
  wat me verbaasd is dat de regering vaak naar conferenties in het buitenland gaat, maar ik merk niet dat ze iets meenemen ter opbouw van hun eigen land.


  Maak melding

 4. $ 900 Mln buitenlandse schuld. Hoe zou dit komen. En ga mij niet vertellen dat alleen zij vertrokken is, want meestal gaan ze met een hele delegatie.


  Maak melding

 5. Om te huichelen…Cuba moest meer weten dan kreeg zij een schop…onder haar reet.

  Opa Ruro heeft heel wat op zijn geweten….deze man…deze man… Opa Ru ro…..but time will tell.


  Maak melding

 6. Nee, ff serieus. Geintje moet kunnen. Lydia Spaanse Kraag-Kutteldijk is met afstand de slechtste minister van BZ die Suriname ooit heeft gehad. Niet geplaagd door enige kennis van zaken. Ik vraag me af wat zij in Cuba te zoeken heeft. “De betrekking worden hoog aangeslagen”. Natuurlijk, met het handje vooruit. Bedelen, dus. En die Cubanen, communisten dus, lachen zich te pletter. Suriname, let op uw zaak! Cuba en China vreten nog steeds uit hetzelfde potje! Overigens ben ik van mening dat de medici uit Cuba hoog aangeslagen worden in de rest van de wereld. Maar wat is de prijs?


  Maak melding

 7. Nou, het is wel weer een “eenzijdige”liefde, het Suriname Cuba ook nog iets te bieden?

  Awara moet niet zoveel onzin uitkramen over de Cubaanse vluchtelingen: In meerderheid is het Surinaamse volk naar Nederland gevlucht, dus graag wat meer bescheidenheid beste vriend.

  Linksom.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES