donderdag, mei 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameJarige Surinaamse Partij van de Arbeid vurig

Jarige Surinaamse Partij van de Arbeid vurig

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 4 aug – De Surinaamse Partij van de Arbeid, SPA, is strijdvaardiger dan ooit, ook als coalitiepartner. Dit zegt partijvoorzitter Siegfried Gilds. Na eenentwintig jaar is er nog genoeg reden vast te houden aan de idealen. Die staan meer dan ooit onder druk.

Behalve de bedreigingen en uitdagingen vanuit de grote wereld, is er ook lokaal het een en ander te bevechten. Binnen de coalitie is het lang niet altijd pais en vree. “We zijn ervan bewust dat veel knelpunten zijn te overwinnen. De condities zijn er voldoende, maar de politiek besluitvorming in bepaalde sectoren blijft traag verlopen en schaadt de daadkracht van de regering”, zegt Gilds.

Vooral het sociaal beleid heeft het zwaar te verduren. “Veel zaken waar de samenleving mee geholpen kan worden, worden niet gerealiseerd”, aldus Gilds. Onderwijs en sociale woningbouw lopen dan ook ver achter op de behoefte. In de twee jaar die de regering nog resten, zullen alle zeilen moeten worden bijgezet. De SPA is optimistisch genoeg om de rit uit te zitten en de verkiezingen in te gaan als Nieuw Front-partner.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
 1. Profielschets 😉
  venetiaan op bezoek bij Gilds, Sardjoe op bezoek bij Gilds.
  Gilds is back…..dus laat mangal nu der mond open maken over anderen. VHP en NPS waren goed vertegenwoordigd op het feestje van Gilds.


  Maak melding
 2. Gilds zeg zoveel, maar doet zo weinig. Wat zei je neef Andy die bij de klm werkte ook alweer? “uncle zwakkie jongoe”. Ouwe boef. Je werd genaaid door je eigen regels. Gilds heeft mot met MOT.


  Maak melding
 3. Ha.Ha.Ha.HAAAAAAAAAAAAAAAAA, dat feest was druk en niemand bleef weg want dat zou een beledinging zijn.
  En je wil je financieerders niet beledigen met het risico dat ze gaan spugen, ook die sherrif heeft boter op zijn hoofd.
  Hou de dief pak de dief en toch zijn al die dieven onder de zelfde dak feest aan het vieren.
  Een tip voor die dieven, er komt een tijd aan dat jullie weer met potlood je zondes opschrijven.


  Maak melding
 4. volgens mij is gilds afgetreden om de rechtgang niet in de weg te staan en hij is geen lid van deze regering en hij bedreigd niemand hij word ook niet verdacht van massa moord en mensen rechten schending. dus zo is dat niet met jou profielschets.


  Maak melding
 5. Du, die eeuwige obsessie van je doet niemand iets want wie ben jij en wie heeft massa moorden gepleegd.
  Trouwens, niemand mag Gilds, beledigen want hij kan meer spugen en dan is Venetiaan, nergens en hij weet ook dat Sardjoe weet wat er met die journalist is gebeurt.
  Gilds was de boodschapper aan Sardjoe en Sardjoe heeft Santokhie ingelicht dat die journalist alles wist.
  Dat die journalist werd gered was alleen maar omdat het Gilds zijn lai was en radio Tamara heeft ook een deel gekregen om hun zogenaamde aktie.
  Ik ben twee jaar geleden weggegaan omdat ik zag hoe erg het werd en dat bij een nieuwe regering er koppen gaan rollen.
  Er is iemand die ook op dit forum schrijft die deze hele tori kent omdat hij een spion van Bouterse is en meer zeg ik niet want ik wil nog leven.
  Jullie kunnen mooit anoniem blijven op dit forum maar mij kennen ze wel en ik heb ook al bedreigingen gehad en in een pistoolloop moeten kijken.
  Vandaag kreeg ik ook te horen dat mijn contract niet wordt verlengd omdat mijn verblijfsvergunning nog niet is verlengd.


  Maak melding
 6. Blijf met je poten af van Deze regering. wat doet die Moordenaar(bouta
  0 en die klootzak(bosje),alleen maar het su.volk lekker maken. zedoen het niet beter.


  Maak melding
 7. wie heeft de pnr van e bruma met de grond gelijk gemaakt.wie heeft e.hoost en r.ravales op politiek gebied met de grond gelijk gemaakt.wie heeft s.gilds uit nederland gehaald om een staf functie bij de surinam airways te bekleden.wie zijn de moordenaars van e.brume en h.keervelt van de rode suriname.enz.
  dit moet men eerst gaan onderzoeken voordat men hier begint te kletsen over anderen


  Maak melding
 8. G2,
  iemand dat zich oprecht opstelt hoeft niks te vrezen.je contract komt zeker wel in orde.in onzekerheid laten leven treft geen doel.

  heb vertrouwen in wat je doet en zegt,en dit houdt alle deuren van de oprechtheid open.
  power brada


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES