dinsdag, februari 20, 2024
HomeNieuws uit SurinameNieuwe correspondent Wereldomroep Suriname

Nieuwe correspondent Wereldomroep Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 1 aug – Nancy de Randamie (Paramaribo, 1974) is in dienst getreden van Radio Nederland Wereldomroep als correspondent in Suriname voor de Caribische redactie. Daarnaast vertegenwoordigt zij de Wereldomroep in de contacten met partnerstations in Suriname. Zij neemt het stokje over van Henk Hendriks, die per 1 september aanstaande met vervroegd pensioen gaat.

Nancy de Randamie studeerde politicologie aan de Universiteit van Amsterdam en remigreerde in mei 2002 naar Suriname. Bij filmfestivalorganisatie ‘The Back Lot’ hielp ze de eerste drie festivals opzetten en werkte zij vanaf 2004 als freelance journalist bij ‘De Ware Tijd’. Dit journalistieke werk kreeg vervolgens een uitbreiding naar media in Nederland, zoals ‘BNR Nieuws Radio’, het persagentschap ‘Novum’ en ook naar de Wereldomroep, als waarnemer van de vaste correspondent.

Henk Hendriks heeft ruim 20 jaar voor de Wereldomroep gewerkt. Eerst als redacteur/verslaggever op de Caribische redactie en sinds 2005 als correspondent en regiovertegenwoordiger in Suriname. Hendriks blijft in Suriname wonen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

1 REACTIE
  1. Blijkbaar hebben wij Nancy in weerwil van haar kwaliteiten niet weten te waarderen.

    Nu mag zei onze verhalen via het hoge noorden doorbrieven.

    Van harte proficiat Sranan uma!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES