Veel belangstelling voor Suriname-polis Azivo

1

Er is veel belangstelling voor de Suriname-polis van Azivo. Dat blijkt uit een peiling op het Milan-festival afgelopen weekend, waar de zorgverzekeraar een stand had staan schrijft het Algemeen Dagblad. Azivo maakte vorige week bekend zich met de speciale polis te willen richten op de 55.000 Surinamers in Den Haag.

Op basis van de positieve bevindingen komt er vermoedelijk vanaf 1 januari 2009 een service-pakket, met kortingen op sportscholen en periodieke controles voor cholesterol en diabetes. Suikerziekte en hart- en vaatziekten komen relatief vaker voor binnen de doelgroep.

Bezoekers van het festival hadden minder interesse om ook familie in het land van herkomst te kunnen verzekeren via Azivo. ,,Dat moeten ze zelf maar regelen, was de algemene reactie,’’ aldus Hans de Winkel van Azivo, zondag vanaf het festivalterrein. ,,Waarschijnlijk laten we dit plan varen.’’


1 REACTIE

  1. Ja natuurlijk is dit een gat in de markt voor Azivo.maar laten ze eerst de bestaande klanten van Surinaams afkomst maar eens goed behandelen.op dit gebied scoort de concurrent in den Haag beter.Azivo niet het juiste maatschappij


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.