zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAdvocaat Rep uit zaak De Surinaamsche Bank

Advocaat Rep uit zaak De Surinaamsche Bank

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 22 jul – De Arubaanse advocaat Geert Rep mag niet als gemachtigde optreden in de civiele rechtszaak tegen De Surinaamsche Bank. Dit heeft de rechter beslist. Parbhoe’s Handelmaatschappij zal naar een lokale advocaat moeten uitkijken om de beslaglegging op banktegoeden bezegeld te krijgen.

Volgens de wet mogen alleen advocaten worden toegelaten die wonen in het gebied waar recht wordt gesproken. De tegenpartij is op alles voorbereid. “Er zullen waarschijnlijk allerlei wilde handelingen gepleegd worden”, zegt mr. Freddy Kruisland, jurist van De Surinaamsche Bank, tegenover de Ware Tijd. Onder meer wordt verwacht dat Rep een Surinaamse advocaat zal laten tekenen.

De beslaglegging zal dan op afstand woerden bediend. Parbhoe’s beweert voor miljoenen dollars te zijn benadeeld door de bank. Namens Dorsett Hotels, voormalig casinopartner van Parbhoe’s, zijn miljoenen dollars overgemaakt naar het buitenland. Dat zou zijn gebeurd buiten medeweten van het Surinaamse bedrijf. De bank is eerder gevonnist voor de overmakingen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES