maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSurinaams Politiekapel op 'nat' Kwakoe festival

Surinaams Politiekapel op ‘nat’ Kwakoe festival

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen zondag kreeg het Kwakoe Amsterdam festival in Zuidoost een bijzonder bezoek van het muziekkorps van de Surinaamse politie. Het bezoek aan Kwakoe is onderdeel van een jubileumtoer van het Surinaamse Politiekapel die langs verschillende steden gaat. De Politiekapel was afgelopen week ook bij de opening en het defilé bij de intocht van de Vierdaagse van Nijmegen.

De aanwezigheid van het Politiekapel op het Kwakoe festival was een mooie opsteker voor de standhouders. Die hebben het door de regen zwaar te verduren meldt AT5. Het festival in Zuidoost zat afgelopen weekend alweer op de helft, maar door het slecht weer valt de omzet voor de ondernemers wat tegen dit jaar.

Ondanks de regen is het gezellig en kan nog drie weekenden genoten worden van Surinaamse gezelligheid, voetbal en lekkernijen. Het is wel te hopen dat het weer de komende weken de gewenste tropische waarden bereikt, aldus de zender.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Bij het program, “naar mijn mening” belde een familie-lid uit Amsterdam met de mededeling dat die jongens nagenoeg geen handgeld hebben meegekregen en daardoor financieel moesten terugvallen op hun familie, vrienden en kennissen.

  Sari tori.


  Maak melding
 2. Beste Sranangmangs,

  Leuk het bezoek van het Surinaams politiekapel, maar wordt het niet eens tijd om wat te doen aan de betegeling van het Kwakoe toernooi. Ik merk dat er meer regenachtige zomers in Nederland voorkomen (heeft wellicht met de veranderende klimatologische van de wereld te maken, die door menselijke handelen is komen te ontstaan). Ik zou als organisatie inspelen en dus tijdelijke overkapping en betegeling van het Kwakoe terrein ernstig in overweging nemen. Het is immers voor velen een belangrijke gebeurtenis, dus ook voor die arme ondernemers. Misschien zouden zij met de organisatie om de tafel moeten gaan zitten om dit voorstel te bespreken. Heren wees pro-actief.

  Sranangmangs
  Tang Boeng


  Maak melding
 3. Pinto vertel het duidelijk de leden moeten
  het met 90 euro,s zien te doen,soeklal of hoe hij heet,probeert zijn Lei-ijers te verdedegigen of goed te praten
  dat hij hiervan nietop de hoogte is om het bedrag die ze te goed komt wat een sjeng,ze ontbreken een goeie jassen,hoe doen ze nu met de zware regendagen met zware windstoten,
  Dit is toch schandalig.Anderen kunnnen bij Familie,s eten hoe doen de anderen het dan??/eigenwaarde waarzijn je ogen een deel van de grond is geasfalteerd,een deel die moet nog gedaan worden goluku bun


  Maak melding
 4. Ik was zondag op het festival terrein. Wat een rommelig zootje. Ik ben alleen verrast door de inrichting van het veldje nabij vogeltjes wei dat is een verademing in vergelijking met het originele festival terrein een zootje ongeregeld was dat. Over de politie agenten ik heb er drie met een glas bier in de hand zich zien verlagen tot woorden die beginnen met ma en eindigen op pang. Ik was flabbergasted!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES