woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSuriname mag agressiever ageren tegen controle

Suriname mag agressiever ageren tegen controle

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 17 jul – Suriname mag best wat agressieveren ageren tegen de controlepraktijken op de Nederlandse luchthaven Schiphol. Dit zegt mr. Dennis Ramkissoon van de Nederlandse Ramkissoon Advisory Group. Het gaat er diplomatiek nog steeds te bescheiden aan toe. Nederland luistert niet, dus is het tijd voor een andere aanpak.

Suriname zou meer gebruik moeten maken van de goede relaties met landen als Brazilië, China en India. “Wanneer een kwestie als de honderdprocent-controle op multilateraal niveau besproken wordt met dit soort landen, kunnen die vanuit hun betrekkingen met Nederland druk helpen uitoefenen om deze controle een ander gezicht te geven”, zegt Ramkissoon tegenover de Ware Tijd.

Nu wordt al jaren vergeefs geprotesteerd. Zelfs een oproep van president Ronald Venetiaan heeft geen zoden aan de dijk gelegd. De klachten over de groffe behandeling op Schiphol houden aan. Ramkissoon denkt dat het Nederland om niets anders te doen is dan het doorspelen van de zwartepiet. “Met deze controle wil Nederland de internationale gemeenschap zeggen: Wij zijn niet het probleem, maar landen als Suriname.”

opening
Fernandes Express
Passion in concert

41 REACTIES
 1. Voor Suriname geldt hetzelfde:
  wees vriendelijk naar vakantiegangers en koop vooral een drugshond, opdat ze de juiste mensen arresteren op zanderij ipv op vage gronden onschuldige mensen mee te nemen die na 3 uur oponthoud weer mogen vertrekken. ik kom voorlopig niet naar Su, zolang ze geen drugshond hebben op Zanderij. Echt achterlijk! ik heb in 1 mnd tijd 3000 euro besteed en ga dat nu in een ander land doen waar het efficient en vriendelijk aan toe gaat. ik kwam na 28 jaar met veel mooie herinnering mijn geboorteland opzoeken, hetgeen met een ware deceptie is afgelopen.
  ik zal voorlopig niet vergeten toen mij de mededeling werd gedaan dat zij de laatste dag van mijn vakantie onvergetelijk gingen verpesten.

  op schiphol aangekomen, stond een politieman met een drugshond en ik kon vrolijk doorlopen.

  Thank you very much, Suriname.


  Maak melding
 2. Dat kan onze slappe jannes venolip,niet inzien,hij kan zich nooit agressief opstellen,Da HOE dan.!!!!!!!!!!!!
  Vene is in dienst van zijn deze witte bazen,eris hem zoveel belooft,dat hij sch..t
  aan zijn volk heeft ,wat erook gebeurd,hij moet zijn missie afmaken het 8 decemberproces,voor andere landen heeft hij geen interesse,hij en derest hebben een nederlandsyndroom,alles wat de klok slaat is Nederlaaaaaaaaaand,als het geen ned,is dan is het Amerikaaaaaaaaaaaaa,zozit de vene in elkaar ,hij stopt anderen nog dieper de cel in zonder aftewachten om te reageren dus Dennis misschien kan jij iets betekennen voor anderen die niets te maken hebben met drugs, en een betere behandeling op Schiphol te hebben. dit zal je niet indank worden afgenomen, Met Sandokie praten zal geen sier helpen ,die is ook een ja knikker,ik hoop dat jij Dennis hem die vraag steld waarom hij Khan geblinddoek en gepost heeft. Dus AGEREN!!!!!>no wan fu deng. geen een.!!!!!!witte vrees!


  Maak melding
 3. Zou het niet beter zijn om de aandacht naar de eigen luchthaven te verplaatsen i.p.v. Schiphol.
  Nu begint het steeds meer op de omgekeerde wereld te lijken.


  Maak melding
 4. wat zo jammer is is dat het protesteren geen zoden aan de dijk zet omdat wederom is gebleken dat wel degelijk controle nodig is. steeds weer proberen mensen vanuit suriname die rotzooi nederland in te voeren. waarom gaan ze in suriname geen betere controle opzetten en zo de wind uit de zeilen halen bij ons de bakra’s, venetiaan kan wel een vinger wijzen naar ons en tuurlijk de controle is geen pretje ook wij hebben het moeten ervaren maar steek eerst de hand in eigen boezem. al jaren is men bezig een modern vliegveld/ontvangst/vertrek ruimte af te bouwen waar voldoende capaciteit is om scanners etc te plaatsen, ook onderzoekruimtes waar je niet over de koffers heen hoeft te klimmen van medepassagiers zoals wij hebben moeten doen.
  en wat vriendelijker personeel aantrekken wat fatsoenlijk mensen er toe kan bewegen vrijwillig mee te werken aan deze ipv vrouwelijke kampleiders die rondcommanderen omdat ze thuis niks te vertellen hebben bah bah bah.
  het zal een eindeloze discussie blijven zolang er lieden zijn die het nodig vinden het vakantie plezier of familie bezoek een zure nasmaak te geven.


  Maak melding
 5. als eerst moet suriname ook een 100% controle uitvoeren wie dan ook diplomaten bla bla dan ga je van den haag horen. vene doet dit dan binnen 14 dagen is de 100% controle op schiphol verdwenen dan moet suriname door gaan… geen agressie surinamers…


  Maak melding
 6. Niks agressiever ageren tegen 100% controle! Suriname moet zijn korrupte politie en douane mensen ontslaan!! Op Zanderij laten ze die KLOOTZAKKEN met drugs gewoon door!!! Zet honden op de luchtaven om die bolletjes uit hun reet te halen. Bolletjesslikkers krijgen gvd geen straf in Suriname!!! Ze moeten gewoon de doodstraf invoeren net als in de Arabische landen!!!!!


  Maak melding
 7. De laatste regel in het betoog van de heer Ramkissoon geeft precies aan waar het probleem ligt. Hij probeert weer een luchtballonnetje op te laten. Waar zit zijn adviseursbedrijf ook weer? O ja, in Nederland!


  Maak melding
 8. Wat denk je nu, zolang er door Suri’s gesmokkeld wordt, waarbij misbruik wordt gemaakt door namen van o.a een brasband te gebruiken. En op andere manieren slim proberen te zijn, om die rotzooi hier het land in te brengen. Mag wat mij betreft die 100% controle’s gewoon doorgaan en vooral ook alle lichaams openingen onderzoeken.
  Men zou naar de eigen bevolking moeten kijken, waarbij ook de mensen op Zanderij niet vergeten moeten worden, er zijn er nog steeds bij, die weten dat er iemand vertrekt naar Nederland die geslikt heeft. Tot zover mijn commenteear en ja ik ben een Hollander.
  Groet.


  Maak melding
 9. beste heer Ramkissoon,

  Dat Nederland zich niet stoort aan het gebrul van Suriname ? Tja; elke koe van zondag weet dat de Surinaamse Regering met haar onethische praktijken en handel en wandel toch geen respect kan oproepen bij anderen?
  Suriname een rechtsstaat? Als jurist dient u dat te weten. Suriname is geen rechtsstaat, ook al wordt dat beweerd. Het is een ( de politiek trouwens) bij elkaar geraapt zootje ongeregeld die aan zelfverrijking doet.
  Als die instituties inhet land stellen niet veel voor.
  Zolang de verwevenheid van politiek-drugs(economie) en een erodiserede justitie apparaat zich blijft manifesteren in Suriname, zal geen enkel land ons serieus nemen.
  Wat denkt u dan te kunnen doen tegen Nederland? Niets.
  Waarom treedt Nederland ( kan niet optreden ) niet op tegen landen als Soedan-Ghana, China e.d.?).
  Omdat de Regeringen vadn die landen zich als gentlemen gedragen en geen domme uitspraken doet richting Ned.
  En bij Nederland gaat het om de zakelijke belangen met deze genoemde landen.
  Wordt een keertje wakker , heer jurist.
  De wereld is groter dan u denkt en reikt verder dan de Amazone.


  Maak melding
 10. Onnodig Su. moet dit zelf oplossen en met geen enkel opschuif gedoe beginnen……maar bepaalde mensen willen slim zijn …ga.. dan zal je weten wie deze landen zijn…maar dan ben jij dan weer behoorlijk laat….go miki you gogo tik faja.


  Maak melding
 11. Die beste Ramkissoon! Wat zou het achterliggende doel zijn van zijn “dwaas” verhaal over die controle. Feit is dat nog steeds mensen gesnapt worden met…. en dat schijnt weer een bron te zijn om het informele circuit in Suriname te laten draaien. Ik heb medelijden met de mensen die “gepakt worden”. Het zijn slachtoffers van lui die ik een paar keer observeerde o.a. in een heel dik hotel, vol met dikke nekken. Doe daar iets aan. Kort gezegd: de heer Ramkissoon zou zich andere zorgen moeten maken. Een spiegel zou hem al kunnen helpen. Ja, ik ben een bakra, speek veel Surinamers, in Nederland en in Suriname. Daarbij heel veel aardige maar ook veel arme mensen. Mensen waarvan de kinderen niet naar school kunnen en de dokter niet kunnen betalen….. Dan is bolletjes slikken soms niet ver weg…


  Maak melding
 12. nummer 3 jij zeg het goed ik ben het met jou eens.maar sommige surinamers geven het buitenland en de blanken de schuld van alles wat niet goed gaat in suriname ik wacht op de gene die de blanken ook de schuld gaan geven voor de zon en regen in suriname als je snap wat ik bedoel. verbeter de wereld begin bij jou zelf .


  Maak melding
 13. de handeling van nederland is te vergelijken met dat van robert mugabe.

  dan heeft men zoveel te lullen over anderen.men keurt alles af wat in de derde wereld landen tot stand komt.die klootzakken weten het altijd beter.

  dan heb je van die klote srananman die achter deze duivelse praktijken staan.


  Maak melding
 14. De oplossing ligt gewoon voor de hand,als,,, suriname de re-ge-ring het wil..

  Gewoon de s.l.m. niet meer vliegen naar schiphol,maar naar brussel,dusseldorf,vliegveld weeze luxemburg enz enz..

  Geef een andere mij. uit surbo ook de kans te mogen vliegen dan ben je af van het gezeik..

  Slm moet samen werken met b.v. lufthansa en vliegen van dusseldorf veel goedkoper en geen gezeik meer.


  Maak melding
 15. mr. Dennis Ramkissoon, waar bent u mee bezig?
  Maak liever een vuist voor 100% controle op JAP.
  Maak u hard voor apparatuur zoals bodyscan.
  Drugshonden.
  Screen alle mensen die afhandelingen verzorgen op JAP.
  Als deze zaken in orde zijn zal het veel moeilijker zijn om drugs vanuit Sranan naar Nederland te smokkelen.
  Als na 100% controle op Schiphol blijkt dat iedereen 100% clean is dan mag u nog eens terugkomen en uw mond opentrekken.
  Nu is het alleen maar grote onzin wat u uitkraamd.


  Maak melding
 16. Meneer Ramkisoon heeft nog steeds niet door dat de grote drugsbazen op de loer liggen.Zodra de 100% controle wordt afgeschft zullen ze hun activiteiten opvoeren.Ook nu worden er wekelijks lieden op Schiphol opgepakt die denken dat ze ongemerkt drugs kunnen vervoeren.Enkelen worden opgepakt maar het lukt toch nog velen om met een lading drugs Nederland binnen te komen.Meneer Ramissoon de smokkel van drugs kan niet gelegaliseerd worden.Deze toestanden hebben we aan onze eigen mensen te danken.Deze drugsbazen zitten zitten geamuseerd te lachen om de Nederlandse douane en marechaussee.


  Maak melding
 17. De oer (Nederlandse)westerse geschiedenis is gebaseerd op oog om oog tand om tand!

  Met zoete broodjes (of pom)bakken bereik je niets bij de westerling. Alles, gedragingen zijn gebaseerd op de evolutietheorie, milieu, statuten,normen&waarden, religie (kruisvaarders), mentaliteit c.q. cultuur regels, ongeschreven regels, verdeeldheidpolitiek, maak van de vijanden van jou vijand jou vriend & maakt van jou vijand jou vriend!

  Kleine voorbeeld in de Nederlandse angstige, bange politieke dagen in de samenleving vol vrees voor de islam extreme gelovigen!

  De islam en de profeet Mohamed werden beledigt God hebben zijn ziel!

  Een extreme moslim Mohamed B heeft Theo van gogh koelbloedig vermoord en heeft dergelijke tijd zich zelf opgeofferd voor de heilige zaak waar voor hij geloofd.

  Wat is daarna gebeurd in de Nederlandse samenleving, de mensen die op Mohamed B lijken en de mensen die de islam aanhangig zijn worden in de Nederlandse politiek c.q. samenleving hoogaangeschreven en worden met fluwelen handschoentjes bejegend met alle egards.

  Dus Surinamers slagoffers- gedupeerden van de 100% controles, maak je vooral geen allusies je krijgt niets (respect)van een westerling cadeau.

  In deze westerse mentaliteit c.q. cultuur krijg je alleen of verdien je respect door het af te dwingen.

  Ps. Het leek erop dat de moslims de vijanden waren geworden van de Nederlandse samenleving. De Nederlander hebben van hun omstreden gevreesde vijanden hun vrienden gemaakt.

  Kijk maar bij de verschillende smeekbeden van president Ronald Venetiaan omtrent de 100% controles!
  Zelfs radioMart onderleiding van Glenn Godfried en andere vreedzame organisaties hebben vreedzame protesten tegen de vernederende 100% controles gehouden. Niets mocht baten, nul op het rekwest.

  Witte mensen met hun westerse mentaliteit doen niet mee aan blabla praktijken.

  Westerlingen hun (maatregels)reacties zijn altijd drastische, voorbeeld Nederland komt niet uit met de Surinaamse militaire machthebbers draait gelijk eenzijdig onrechtmatig de geldkraan dicht met alle miserere van dien.

  Reactie van het westen tijdens onderhandelingen met o.a. Irak, Afghanistan, Kosovo etc. WAR- OORLOG, BOMBARDEMENTEN het westen doen niet mee aan langa bere jo hari jo troesoe spelletjes.

  Iemand is je vriend of vijand, je kan niet beiden in een hebben. Van twee walletjes willen eten. Nederland is je vriend bevriende natie of niet. Als Nederland proclameert de vriend van Suriname te zijn behoord hij de Surinaamse burgers met respect te behandelen.

  Het is wereld wijd bekent dat extremistische moslims terroristen zijn. Door een geslaagde handeling van deze extremisten kunnen zij honderden ofwel duizenden onschuldige slagoffers maken o.a. kinderen & vrouwen.

  Ik zie Nederland geen paniek paranoïde razzia’s houden onder moslims ofwel een 100% pest (controle)campagne op moslims bijv. op de luchthaven schiphol.

  Ik zie de moslims/islamieten nog niet schreeuwen dat de 100% pest (controle)campagne op moslims goed is bijv. op forums als waterkantnet.

  En dat moslims/islamieten gaan roepen als je wild dat Nederland moet stoppen met de 100% pest,vernederende (controle)campagne, razzia’s op verdachte vermeende terroristen-
  extremisten)moslims dan moeten de extremisten stoppen te bestaan ofwel met het opblazen van……………….

  Voor de Hollander is een deel van de Surimannen, nog kaaimannen zonder tanden!
  Ofwel kaaimannen met melktandjes!

  De suriman dat Nederland denkt dat tanden bezit, probeert Nederland hem de mond te snoeren te muilkorven!

  Nederland heeft van een broederlijke twist gekrakeel, maak van de vijand van jou vijand jou vriend strategie in Suriname toegepast!

  Patriot!


  Maak melding
 18. Patriot, ik snap geen moer van je betoog. Blijf van die stuff af, of geef een heldere reactie op het onderwerp. Dit slaat nergens op. Je haalt er dingen bij die op geen enkele manier op het onderwerp slaan. Srangang bullshit, blabla, zoals gebruikelijk.


  Maak melding
 19. Beste patriot,

  je bent een echte voorbeeld van een domme Surinamer.

  Weet je wel waarover je praat, je kunt het beter niet doen. Het zijn jullie die het verpesten voor de anderen. Waarom word er zanderij niet grondig gecontroleerd.
  Daar moet men beginnen met het huiswerk, wat er verwacht word. De vrouwen worden met de ogen uitgekleed, zowel bij aankomst en vertrek.
  en je moet eens bij aankomst kijken hoe de MP zich gedraagt ( uitstraling ).
  De douane ambtenaren op schiphol gaan niet als ze klaar zijn met hun werk een biertje drinken met de familie of vrienden de vetrekken.
  het is altijd makkelijk om naar een andere te wijzen maar de grootste probleem is gewoon in Suriname.

  Een ding moet je niet vergeten suriname zal altijd afhankelijk zijn van nederland .
  En dat komt doordat de meeste van ons iemand daar heeft wonen.

  en trouwens de moslim probleem is niet alleen in nederland maar wereld wijd. er wonen net zo veel moslims in nederland als de totale surinaamse bevolking. dus waarom zou men daar geen aandacht aan besteden.
  ze schelde de westerlingen uit maar trekken wel naar de westen. in hun eigen land mogen ze niets en slachten ze elkaar af…toch (dat lees/hoor je dagelijks).
  het is een hele andere cultuur met goede en slechte. En daar lijden weer de goede er onder .en dat heb je ook met surinamers de ministers zijn zakkenvullers en jullie kijken toe. de ministers gaan elkaar op de vuist, ex minister word opgepakt wegens corruptie en ga maar door. en wat word daar tegen gedaan….niets maar dan ook niets. zij gaan ook gewoon verder. deze mensen hebben niets met de bevolking te maken. daar moet je zorgen over maken.

  zolang er in suriname niet word ingegrepen zal er op schiphol niets veranderen.
  en als je een beetje je hersenen laat werken dan weet je dat het zo is. Dus voordat je een ander aanwijst, kijk eerst naar je zelf.

  Pengel.


  Maak melding
 20. Suriname komt zelden op voor Surinamers.
  Het zijn er maar twee die voor het volk opkomen. En dat zijn Lula, president van Brazilie en Chavez, president van Venezuela. Ik vind dat Venetiaan danst naar de pijpen van die brakra´s van het binnenhof en nog velen anderen. Surinamers worden al lange tijd overal vernederd dankzij de regering Vene.


  Maak melding
 21. patriot thank u.zolang zwarten over de hele wereldt geen vuist maken gaan ze doen met ons wat ze willen.zelf tot slaven kunnen ze ons maken en de meeste gaan eronder lijden zonder om te protesteren.moet je kijken waar ze foulieer akties hebben maar niet in west waar er veel moslims zijn.ik stop hierbij de rest vullen jullie maar op


  Maak melding
 22. du,

  laat mij duidelijk zijn,ik respecteert iedereen zijn mening.maar jij blijft maar zeuren als een zuigeling.
  jammer dat je moeder niet meer leeft,want zij was een zeer vriendelijke vrouw met een zeer hoogwaardig mentaliteit.ik bedoel jou biologische moeder en niemand anders.
  je geeft jou familie schande man.wordt nou een keertje volwassen.

  jij bent niks anders dan een zeer ontevreden mens.een mens met een ongeneselijke hersens gebrek.je volhard in jou idiote droom om anderen het leven zuur te maken.je bent een mens met een olifanten huid.het menselijke is bij jou in een beerput gedumpt.

  omdat jij niet met vakantie naar suriname kan,mogen anderen als een beest op schiphol behandeld worden.
  je bent een echte klote srananman.je verdient een echte pakslag.alleen dit zou jou misschien tot andere gedachten brengen.


  Maak melding
 23. Ik denk dat wanneer je de hand in eigen boezem steekt het minder zeer doet dan wanneer de hollanders een vinger in onze hol duwt. Het zijn de Suries die het doen toch.

  Laat deze blanken geen vingerbreedte krijgen, want dan voegen zij meer ringen op onze kerfstokken.


  Maak melding
 24. Geachte Patriot,

  Ik heb al vaak geprobeerd te begrijpen wat je wil zeggen met hetgeen je schrijft, maar kom er nooit achter.Het zijn altijd ellelange verhalen, met veel gebral en loze kreten, die als los zand aan elkaar hangen.
  Ik denk niet, dat je veel mensen bereikt. Al na het lezen van een paar zinnen haak je af. Als je niks zinvols te zeggen hebt, laat dan a.u.b. niets van je horen.


  Maak melding
 25. Bouta sa poere law gie den witie dagoe
  BOUTA FOR PRESEDENT
  NDP FOREVER

  Beste NDP FOREVER,

  Wat mij betreft geldt voor jou hetzelfde als voor Patriot.
  Als je niks beters weet te verzinnen, dan altijd alleen maar dreigen met “als Bouta komt, dan…. ” laat dan ook svp niets meer van je horen.
  Mensen zoals jij voegen niets toe aan de discussie en verschuilen zich altijd achter een ander. Bovendien spreken zij altijd alleen maar op een dreigende manier, zeker als iemand er een andere gedachte op na hooudt dan zijzelf. Toch fijn dat er voor mensen zoals jij ook vrijheid van meningsuiting is, niet waar?


  Maak melding
 26. “du,

  laat mij duidelijk zijn,ik respecteert iedereen zijn mening.maar jij blijft maar zeuren als een zuigeling.”

  Beste Alex,

  Wat mij betreft is het precies omgekeerd.
  Du legt vaak de vinger op de zere plek, maar daar kunnen mense als jij niet erg goed tegen en komen dam met dit soort eigenaardige bekrompen, laag bij de grondse reacties.

  Met vriendelijke groet.


  Maak melding
 27. Nederland speelt een vuil politiek spel. Natuurlijk wordt er gesmokkeld, maar de hoeveelheden zijn miniem. In de haven van Rotterdan komen de grootste hoeveelheden binnen. De organisatoren achter deze grote smokkelpartijen zijn vaak gewone witte Nederlanders. Als men naar de geschiedenis van Nederland kijkt, dan zie je dat Nederland zich altijd al met drugssmokkel heeft bezig gehouden. Het machtsvertoon op schiphol heeft meer met het manipuleren van de publieke opinie te maken. Beste Surinamers, laat je geen rad voor de ogen draaien.


  Maak melding
 28. patriot heeft gelijk man maar wij blaka’s hebben het lef niet om op te staan. Waarom doen ze dat alleen bij ons en niet bij de andere etniciteiten onder ons surinamers. Wij zijn veelste tolerant en slap.


  Maak melding
 29. Pengel schreef: Beste patriot,

  je bent een echte voorbeeld van een domme Surinamer.

  Pengel, jammer dat je het zo benadert.
  Nu beledig je de Surinamer als je deze vergelijking maakt.
  Patriot is een schande voor de oprechte Surinamer en raaskalt alleen maar onzin uit.
  Patriot is tegen witte mensen.
  Patriot is een super rassist.
  Respect is er voor Patriot niet bij.
  Gewoon een beetje respect voor de medemens, dat ontbreekt bij patriot.


  Maak melding
 30. Een witte Nederlander,
  dit klote krijt is niemand minder dan pipi-langkous.
  alleen kloten als jij en du kunnen de handelingen op schiphol goed keuren en niemand anders.


  Maak melding
 31. patriot heeft gelijk man maar wij blaka’s hebben het lef niet om op te staan. Waarom doen ze dat alleen bij ons en niet bij de andere etniciteiten onder ons surinamers. Wij zijn veelste tolerant en slap.

  oppo
  ————————————-
  Sorry hoor maar de werkelijke reden waarom de bakra’s juist de blakamangs controleren op bolletjes is omdat die juist zo stom zijn om bolletjes te gaan slikken. Bijna alle bolletjesslikkers die gepakt worden op Schiphol zijn blaka’s. Als men niet zou slikken dan zou die hele 100% controle worden afgeschaft, maar nee hoor de blaka’s moeten gaan slikken omdat ze geld nodig hebben voor hun bling bling, auto’s, feesten, en al hun bitches (buitenvrouwen).


  Maak melding
 32. Mischien heeft Dennis Ramkissoon in het verledenver ook drugs geimporteerd om zijn bedrijf op te zetten. “VANDAAR ZIJN BETOOG OM DE 100 % CONTROLE AF TE SCHAFFEN”.
  Ik hoop dat de nederlandse regering “NIETS” anders doet dan de controle handhaven.
  “LAAT SANDOPPIE OP ZANDERIJ BETER CONTROLEREN EN ALS HIJ DAT NIET IN STAAT IS ZIJN MOND DICHTHOUDEN”.


  Maak melding
 33. Het beeld dat ik krijg uit de reacties is dat de NDP adepten hier op het forum wekelijks naar NL vleigen. 😆
  Laten we hopen dat ze gepakt worden want het verplichte resocialistie proces bevat ongetwijveld en flinke dosis sociale vaardigheden training. 😆

  Zoals ze nu tekeer gaan zijn ze een schade voor SME en elk weldenkend mens.


  Maak melding
 34. de 100% controle op schiphol is verkeert; maar ook de surinamer die nog steeds denkt dat het een makkie is om naar nederland te vertrekken om zichzelf te kunnen verrijken met een paar kilo drugs in zijn of haar bezit. de grote zakenlui uit suriname die maar raak arme surinamers ronselt om in het vliegtuig te stappen en per vlucht valt 10% door de mand en daardoor 90% wel doorheen komt door de controle. tja daarom is er konstant controle op schiphol…
  als alle surinamers in suriname kranten kunnen lezen, dan zijn te toch intelligent genoeg om niet aan drugs transport mee te werken en moeten beseffen dat werken beter loont en meer vrijheid geeft dan dat je via controle op drugs je vrijheid moet beleven in een gevangenis!!!!!!!!!!!!! de jaren 70/80 waren misschien paradijs jaren voor de drugshandel uit suriname; maar braddah de surinamer van vandaag denkt dat ie nog in de vorige eeuw leeft; nederland en de gevestigde orde heef van alle fouten uit het verleden zijn lessen geleerd en waarom de surinamer ook niet verder wil evolueren en maar dom doet en vooral hun eigen land een slechte reputatie blijft bezorgen is voor mij een raadsel…surinamers wordt wakker. doet niet aan drugs transport en leert liever geld te verdienen met eerlijk werken..


  Maak melding
 35. Beste landgenoten..
  Drugs uitvoer uit Suriname is eenvervelende kwestie waarbij veel “hoge Pieten” Let wel tussen aanhalingstekens..aan mee doen.
  Van Douane tot Politie , douane schiphol en andere lui.

  Nu is het zaak dat de controle op de kleine smokkelaar wordt opgevoerd zodat de echte ladingen gewoon door kunnen..let wel ..de ladingen waar deze mensen hun aandeel in hebben.

  De gewone man dus de burger die niet de juiste looks of kleur heeft wordt dan de dupe van de 100% controle en op Schiphol en op Zandery.

  Het beste is om met zo weinig mogelijk spullen te reizen en aan de wakkamangs een advies om hun goud thuis te laten..zo ook shirts met wietbladen etc .

  Aan moesjes en ouderen advies om geen eten en potjes met kruiden en dergelijke in hun koffer mee te nemen zo ook geen flessen met wat dan ook..alles is te koop in Nederland.

  Kijk niet kwaad als je aankomt op het vliegveld en wees jezelf ..doe niet stoer of geweldig want anders gaat met dat voor je weg halen..als je snapt wat ik bedoel.

  Gedraag u als wereld burger en aai die drugshond..ze zijn best lief..groet de douaniers beleefd en gedraag je netjes .

  Dat was mijn Advies
  Veel sterkte aan mijn landgenoten en alle toeristen die Suriname bezoeken en verlaten.

  Dat was mijn advies

  Een niet corrupte landgenoot –


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES