donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenEconomieSuriname verwacht handelsmissie uit Den Haag

Suriname verwacht handelsmissie uit Den Haag

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO/DEN HAAG, 14 jul – Een handelsdelegatie uit Den Haag, Nederland, brengt Suriname in augustus een bezoek. Volgens de delegatieleider, de Haagse wethouder Henk Kool, wordt niets minder dan duurzaam resultaat verwacht. Vooral de ondernemers in de delegatie zijn goed gemotiveerd.

De missie wordt zo belangrijk geacht, dat de ondernemers zelf willen opdraaien voor hun reiskosten. “Ik heb gehoord dat als je eenmaal in Suriname bent, je nooit meer weg wilt. Ik ben benieuwd of ik dat gevoel zal krijgen. Ik verheug me er enorm op”, zegt Kool tegenover de Ware Tijd. De resultaten moeten in zowel zakelijk als sociaal opzicht af te lezen zijn.

Er wordt vooral gedacht aan het overdragen van kennis over onder meer het opzetten van een visafslag. Ook is er ruimte voor het opzetten van agrarische projecten. SHet ministerie van Sociale Zaken & Volkshuisvesting zal ook worden bijgestaan bij het opzetten van een hulplijn voor kinderen. Ook wordt aandacht besteed aan jeugdwerkloosheid en microfinanciering.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

7 REACTIES
 1. Waarom zet unilever niet een productie bedrijf op in suriname, die gaat produceren voor de supermarkts in Suriname en de Carabisch gebied. dat is toch een markt van miljoenen mensen. Hoef Suriname geen levenswaren meer te importeren


  Maak melding
 2. In Suriname denkt men wij hebben alles, grond, grondstoffen etc. Hoogmoed en veerwijverij viert daar hoogtij.

  Maar de apen daar hebben geen kaas van economie gegeten en ook geen kaas van hoe om te gaan met bezittingen. Ze denken het komt vanzelf, nu komen ze erachter dat de inversteerder alleen maar op eigen belang uit is. Men denkt in Suriname dat de investeerder ook het denkwerk voord idioten regering gat verrichten. En als de investeerder inziet dat men daar een en al luiheid is dan heeft hij al een voordelig uitgangspositie. Een beetje steekpenning hier en eentje daar en de luilak is blij.

  Want al geef je een aap een gouden ring het is en blijft een lelijk ding.


  Maak melding
 3. ik heb liever een handelmissie uit nederland daar kan suriname nog wat aan hebben en de bevolking ook het zijn deze zelfde nederlander die door sommige politieke partijen worden uitgekots in suriname maar als er een lid uit het parlement namelijk van bommel iemand uit hun partij spreekt zijn ze zo blij als een kind hoe hypocriet kan je zijn of moet er een handelsmissie uit grenada komen alla bischop???


  Maak melding
 4. weer de slavenmeesters aan het woord en de slaven nog steeds maar ja knikken,zo blijft men in de wurggreep van de gehaaide slavenmeesters tssssssssss.DOMBO-DU springt reeds een gat in de lucht zo blij is dat zijn slavenmeesters weer voet aan de grond krijgen in zijn geboorte land tsssssssssssss.

  Zie dit als links uitgeven en rechts ontvangen,let maar op ,alles wordt ze in de schoot geworpen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES