zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBrassband veroordeeld voor cocaïnesmokkel

Brassband veroordeeld voor cocaïnesmokkel

-

Does Travel - naar Suriname

Vier veronderstelde leden van een Surinaamse brassband zijn gisteren (dinsdag) in Nederland veroordeeld tot anderhalf jaar cel voor drugssmokkel. Eind maart werden zij op Schiphol betrapt met bolletjes cocaïne in hun lichaam. De vier mannen zijn veroordeeld voor de invoer van in totaal ruim 3,5 kilo coke.

Volgens AT5 liepen de muzikanten tegen de lamp toen zij bij de douane kwamen. Ze droegen het uniform van de Parbo brassband maar hadden geen instrument bij zich. Ook hadden ze geen idee waar ze in Nederland geboekt waren voor een optreden en hadden ze geen noot geoefend met de mensen met wie ze naar Nederland reisden.

De vier veroordeelden maakten deel uit van een groep van zeven, onder wie ook in Parbo-uniform getooide vrouwen. De zaak tegen die drie andere verdachten is voor onbepaalde tijd aangehouden. Zij moeten nog worden gehoord door de rechter-commissaris meldt Elsevier.

Alle leden die voor de rechtbank stonden vertelden dat zij van de leider van de band, Ricardo Wip, het aanbod hebben gekregen naar Nederland te reizen. Wip verklaarde dinsdag tegenover AT5 van niets te weten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

20 REACTIES
 1. Yu wani losi bana, yu sa bron yu finga. Ba suku, ba fini, ba tjari!

  Schandelijk gewoonweg! Gewoon de foto’s van deze bediegers tonen.


  Maak melding
 2. Nog even en dan kan er geen enkele culturele groep meer naar Nederland. Ik ben trots op jullie!!! Maar niet heus. Hebben we nu allemaal genetisch een paar hersencellen tekort, of hoe zit dat? Hieruit blijkt maar weer dat het denkvermogen van de Surinamer in zijn portemonnee zit en niet in zijn hersenpan. Anderhalf jaar in een viersterren-gevangenis, het lijkt wel een gunst in plaats van een straf.


  Maak melding
 3. Kies ding mooi,
  Deze dwazen late zich verleiden door maffia figuren die steeds weg glippen.
  Nu wordt on volk, en land weer ten schande gelegdt door asociale niets nutten die denken even snel een jang te maken.
  Mij part konden ze 18 jr opgelgd gekregen hebben
  Awarra.


  Maak melding
 4. Awara geeft het een andere draai,van deze grove fout moeten zij gaan leren,en gaan bezinnen,zich niet meer te laten gebruiken
  door een onkruid die zich met drugs bezig houd.wie zit nu in de sary,hun Familie.


  Maak melding
 5. ja wip zo wil je snel rijk worden, ze moeten je opsluiten, door mensen als jij krijg sur een slechte naam, er z\ijn genoeg getuigen.
  santokie opsluiten die drugs baron.


  Maak melding
 6. halloooooooooooooo,wakker worden ze hadden zich verkleed als brasband,en alle leden van asa go zijn vrij ,de zet was van nederland om suriname voor schut te zetten.


  Maak melding
 7. goed zo laat ze de bak in gaan.als andere het proberen dan weten ze wat ze kunnen verwachten.ze geven die surinamers die in nederland wonen schande.de surinaamse president had toen balkeneinde was gesproken over die 100 % controle nu heeft hij gezicht verlies geleden.


  Maak melding
 8. Retificatie heeft de media zeker nog nooit van gehoord. Iedreen die de berichten gevlolgd heeft, weet ook dat de brassband hier niets mee te maken heeft. Het waren mensen die verkleed waren. het is ze weer gelukt om su in een kwaad daglicht te zetten.


  Maak melding
 9. Voor Blakka Bakra,
  Dit is weer echt bakra taal. de surinamer moet ook aan zijn portomonai denken, allen gaat het hier om mensen die op het verkeerde pad zijn geraakt. Weet je hoevvel bakra’s
  dat flikken?? Wees eens eerlijk naar jezelf.


  Maak melding
 10. ja hoe dom moet je zijn om met die troep langs de ollandse douane te komen altijd klagen over de strenge controle op schiphol wie houdt wie voor de gek zoek een baan .


  Maak melding
 11. Nr.13 dan heb ik die uitzending van AT5 gemist. op 9 juli repten ze nog over een aangehouden toneelgenootschap maar enfin, deze leguana’s hebben hun verdiende loon. Meneer Wip moet wel heel veel uitleggen bijv.hoe komen deze reptielen aan het uniform ?


  Maak melding
 12. nou, ja hoe komen die reptielen aan die uniformen dat is toch logisch je gaat naar een drukker je laat hem de naam erop drukken en daar heb je het een BRASSBAND, waar waren hun instrumenten? En dan niet weten waar de optredens verzorgd moeten worden dat is toch domheid. Al dit soort dingen moesten deze reptielen weten voordat ze met hun fraudieuze activiteiten zouden beginnen.Ze dachten ach mang alle culturele groepen gaan gewoon langs dan waarom zou ik het niet volgens die methode aanpakken. Een uitnodiging op naam van de band, hun jongens opzoeken een paar truitjes bedrukken en daar een BRassband. Maar jammer ze hebben hun zaken niet goed geregeld, want wat ik heb vernomen mist er geen enkel lid van de groep ze verzorgen gewoon opterdens met een hele grote groep.


  Maak melding
 13. wip wip wip geniet nog maar even voordat je straks in de gevangenis word gewip, daar krijg je nog een graties wip beurt, dan is het afgelopen met dat gewip, wip wip wip oh wat een gewip.


  Maak melding
 14. het is een schande voor suriname en die surinamers die hier in nederland woont.
  ze moeten gewoon hun straf uitzitten en daarna direkt terug sturen naar sranang.
  stelletje idioten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES