Seksuele voorlichting via YouTube

7

Het Nederlandse kabinet wil de seksuele gezondheid van allochtonen verbeteren. Daarvoor komen onder andere korte voorlichtingvideo’s over seks op YouTube en voorlichting op verschillende sociale websites. Dat heeft staatssecretaris Jet Bussemaker van Volksgezondheid maandag gezegd.

Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders van allochtone afkomst meer problemen rond seksualiteit ondervinden dan autochtone Nederlanders. Zo lopen Surinaamse en Antilliaanse jongeren meer risico op seksueel overdraagbare ziektes.

Daarnaast komen tienerzwangerschappen en abortus veel voor bij Surinaamse en Antilliaanse meisjes en Afrikaanse en Midden- en Zuid-Amerikaanse vrouwen en zijn Turkse en Marokkaanse jongens vaker dader en slachtoffer van seksuele dwang.


7 REACTIES

 1. Deze (autochtone)nederlenders zijn verschrikkelijke hypocrieten.Ze proberen bepaalde bevolkingsgroepen aan de schandpaal vast te zetten.En dat doen ze heel onnozel.Een paar maanden geleden stond op elke bus en tramhalte (de z.g.n.Abri’s) een levensgrote poster waarop een jong zwart meisje stond afgebeeld met daaronder de text:STOP AIDS.Nu proberen ze het buiten de grenzen,want You Tube is wereldwijd te bekijken.Hiermee willen ze voorkomen dat m.n. in Nederland teveel “halfboedjes” worden geboren.Maixima zei het reeds:ER BESTAAN GEEN ECHTE NEDERLANDERS!!!!Het hele Koninklijkhuis bestaat uit allochtonen.Ik vermoed dat dit tengevolge hiervan een wraakactie is van mensen die de touwtjes in handen hebben. “Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders van allochtone afkomst meer problemen rond seksualiteit ondervinden dan autochtone Nederlanders”……Uit onderzoek blijkt ook dat bij Nederlanders van autochtone afkomst meer frigiditeit bij vrouwen en imptentie bij mannen voorkomt.Vandaar dat zowel mannen als vrouwen “HET” bij de warmbloedige allochtonen gaat zoeken en vinden!!!!!!”Oorzaak en gevolg”…heet dat.


  Maak melding

 2. Het Nederlandse kabinet wil de seksuele gezondheid van allochtonen verbeteren. Kan het nog erger???
  Het zijn de (autochtone) Nederlandse volwassen burgers en zakenlieden die kinderporno maken verspreidenij gaan het meest naar arme landen om sex te bedrijven met kinderen. Ik wil niet zeggen dat het niet gebeurt onder andere bevolkings groepen, maar het valt op dat zij die vaak over de schreef gaat wel de lakens willen uitdelen.


  Maak melding

 3. Zwangerschap onder allochtone jongeren komt omdat praten over sexualiteit tussen ouderen en jongeren nog een taboe heerst.Dat moet eerst doorbroken worden.


  Maak melding

 4. omdat de allochtone dit leuk vinden en doet geen aangifte bij de politie.

  er zijn hele wijken ingericht voor allochtone vrouwen met een of twee kinderen zonder vader.
  bij de doorsnee nederlander is een huwelijk ongeveer vijf jaar en dan houd men dit voor gezien.zelf de schuld op de banken om het huwelijk feest te vieren is niet afbetaald dan begint te praten over echtscheidingen.

  tegenwoordig stelt een huwelijk niks meer voor.homo’s;lesbisch en dieren worden tegenwoordig in het huwelijks bootje gestapt.
  de mens is niet goed wijs.


  Maak melding

 5. Dit noem ik nou betutteling,de Overheid gaat die Zwartjes wel effe leren hoe het moet en hoe het niet moet.en Nr.4 your wright man !! helemaal met je eens.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.