maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentRyan Babel scoort hit met rapnummer

Ryan Babel scoort hit met rapnummer

-

Does Travel - naar Suriname

Topvoetballer Ryan Babel scoort samen met onder andere de rappers Darryl en Ali B., momenteel een flinke hit met het nummer ‘Eeyeeyo’. Babel rapt onder zijn artiestennaam RIO mee in het Nederlandstalige liedje.

Het nummer is de laatste weken al ruim een miljoen keer bekeken op de website YouTube. Daarnaast staat de single deze week op 10 in de single top 100.

Op het nummer doet naast de Surinaamse topvoetballer van de Britse club Liverpool, ook TMF-presentratice Soumia mee. Bekijk het nummer ‘Eeyeeyo’ hieronder:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Ik heb geen enkele behoefte om te kijken naar het rapnummer van Ryan Babel. Bullshit. Laat hij zich concentreren op het voetbal, daar is hij beter in. Tenminste, als hij zich niet verslaapt…


  Maak melding
 2. Een leuk uitstapje wellicht voor Ryan, maar t is toch wat anders dan de kop van, en t artikel zelf doen geloven. Als ik de clip bekijk ,dan lijkt z,n aandeel meer op een figurantenrol.
  Nogmaals leuk , maar laat t maar een hobby zijn of een uitstapje naar een andere wereld/belevenis. Voetballen is niet allen z,n beroep maar passie, dus Ryan , concentreer je op datgene waar je goed in bent en de muzeiek, tsa, laat dat leuk zijn.


  Maak melding
 3. Goed zo Babel, gewoon doen wat le leuk vindt, het leven is te kort om aan niets zeggende regels te houden. Belangrijkste………………Blijft in BALANS.

  Marron, een levensgenieter.


  Maak melding
 4. Weer dat negatieve gedoe of is het jaloezie van mensen als Blaka Bakra en Betty. Ryan laat zien dat hij niet van voetbal afhankelijk wil zijn, zoals Blaka Bakra waarschijnlijk van een uitkering afhankelijk is. Ga werken man. By the way, we willen toch geen blaka bakra genoemd worden? Dat is toch een scheldwoord voor trotse Surinamers. Dus….onze Blaka Bakra is GEEN trotse, maar misschien wel een domme (luie???) Surinamer.


  Maak melding
 5. No blaka bara,moet gaan afslanken,hij is precies een bigi Todo,hij benijdt Ryan,hij is een voetballer,maar kan ook een zangtallent hebben,laat een ieder in zijn waarde, Ryan doe inderdaad waarin jij je lekker voelt.dan je maarin te spannen op het veld voor een hartinfarct,het wordt je toch niet indank afgenomen alles van ze is van nestelrooy..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES