Festival Kwakoe Amsterdam van start

7

Het jaarlijkse multiculturele festival Kwakoe Amsterdam is vandaag zaterdag weer begonnen in het Bijlmerpark. Het evenement wordt zes weekeinden achter elkaar gehouden.De organisatie ging dit jaar gepaard met veel geruzie meldt AT5.

Stadsdeel Zuidoost besloot de vergunning voor het eerst aan de Stichting Zomerfestival Amsterdam Zuidoost te verlenen en niet langer aan Kwakoe Events. Die laatste lag de afgelopen jaren in de clinch met het stadsdeel.
Kwakoe
Kwakoe Events probeerde tevergeefs via de rechter de licentie toch te krijgen. De stichting wil via de rechter het gebruik van de naam Kwakoe tegenhouden meldt de zender:


7 REACTIES

 1. de lachende derde is niemand minder dan de Stadsdeel Zuidoost

  jullie kunnen gewoon niet ophouden met die krabu mentaliteit.un sa tan lasiman fu tego.
  harry potter heeft het van die sabiman gewonnen en niet verder kletsen.anders maken jullie het nog ingewikkeld.


  Maak melding

 2. de lachende derde is niemand minder dan het Stadsdeel Zuidoost

  jullie kunnen gewoon niet ophouden met die krabu mentaliteit.un sa tan lasiman fu tego.
  harry potter heeft het van die sabiman gewonnen en dus niet langer blijven piepen


  Maak melding

 3. Mijne mensen, ik heb, toen ik nog in Nederland woonde, ieder jaar weer genoten van Kwakoe. En of het nou Jan, Piet of Klaas heet, ik hoop dat iedereen geniet. Want daar gaat het om. Kwakoe for ever!


  Maak melding

 4. net goed voor het pude kwakoe bestuur. surinaamse organisatie moeten leren dat dingen volgens regels lopen. we zijn hier niet in zimbawe aan de maas.


  Maak melding

 5. Nou ik was gisteren opkwakoe en het was weer ouderwets gezellig. De tenten etc zijn wel wat anders ingedeeld dus je moet zoeken naar je oude vertrouwde mensen, maar na 3 rondjes lopen weet je weer waar iedereen zit.

  1 groot voordeel een groot deel van het terrein is nu verhard dus geen blubberpoel meer als het regent.

  Mijn complimenten aan de nieuwe stichting ZAZO. ze hebben heel goed werk verricht tot nu toe en ik verwacht gewoon nog 5 leuke ouderwets gezellige kwakoe weekenden.


  Maak melding

 6. Nu is het Hallelujah voor ZAZO,over enige tijd wil ik zien als het echt nog zo perfect is.Vergeet één ding niet: Het oude bestuur heeft een doodgewoon toernooitje omgetoverd tot Het grootste allochtonen festival en dat 32 jaar lang.JA er is heel wat misgegaan, monie njang e.d.Maar denken jullie dat die meneer van ZAZO en z’n clubje geen geld achterover gaat drukken ? Oeng tang sribi,
  TIME WILL TELL !!!!1


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.