zondag, april 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameGekijf op Surinaams consulaat in Nederland valt op

Gekijf op Surinaams consulaat in Nederland valt op

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 26 jun – Geruzie onder personeel op het Surinaams consulaat in Amsterdam, Nederland, blijft niet binnen de muren. Dit meldt Dagblad Suriname. Consul-generaal Lilian Truideman is direct betrokken bij het gekrakeel. Het ministerie van Buitenlandse Zaken is op de hoogte.

“Het is mij wel bekend dat zij geen vriendinnen zijn”, zegt minister Lygia Kraag Keteldijk van Buitenlandse Zaken. Verder zou er niets aan de hand zijn. De consulaire werkzaamheden zouden “normaal” voortgang vinden. Er hoeft niet gevreesd te worden voor de kwaliteit van de dienstverlening. Volgens Dagblad Suriname krijgen bezoekers ook wel eens een veeg uit de bepaald niet diplomatieke pan.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

26 REACTIES
 1. Zo zitten NPERS in elkaar,kot odo,schelden met alle krachttermenen en franjes,die ze op hun bord hebben.ik zou ze aanraden,om een anderhuisvesting te gaan zoeken,wat een eng plaatgebouw,ef wan aardschok meld eng aan,ung dede.daarom blijf altijd mijn beurt buiten afwachten want het is geen doen


  Maak melding
 2. Het blijkt maar eens weer dat tantes goede managers zijn, behalve dan als zij het samen moeten doen.

  Ook hier is er sprake van een regering binnen een regering.


  Maak melding
 3. stuur die diplo-maten maar in het binnenland van suriname.misschien zouden zei daar beter werk kunnen verrichten.

  de herrieschopper dienen direct de ambassade gebouw te verlaten.zoniet moet de ambassadrice terug geroepen worden.

  die slipperdragers geeft ons schande hier in nederland.
  of moeten wij de schoolpolitie op ze afsturen.


  Maak melding
 4. – Volgens Dagblad Suriname krijgen bezoekers ook wel eens een veeg uit de bepaald niet diplomatieke pan.- Maar dat weten wij als surinamers al sinds mensen heugenis, dat wanneer surinamers een status hebben van s’lands amtenaar , dan denken zij dat zij de baas zijn van de clienten, en passen hun macht aan op de clienten en behandelen zij de clienten als honden. De burocratie heeft altijd zo gewerkt. Surinaamse amtenaren hebben nooit dat woord “KLANTVRIENDELIJK” gekend.


  Maak melding
 5. Niets aan de hand of toch wel? Volgende tekst is tegenstrijdig of op zijn minst heel merkwaardig: “De consulaire werkzaamheden zouden “normaal” voortgang vinden. Er hoeft niet gevreesd te worden voor de kwaliteit van de dienstverlening. Volgens Dagblad Suriname krijgen bezoekers ook wel eens een veeg uit de bepaald niet diplomatieke pan.”

  Binnen een bedrijf hoef je geen vriend te zijn met iedereen maar als je daar niet professioneel mee omkunt gaan dan hoor je niet op een publieke functie thuis. Gewoon direct ontslaan.


  Maak melding
 6. Hoort erbij. onderlinge meningsverschillen over wie steekpenningen krijgt en hoe het verdeeld moet worden brengt soms problemen met zich mee


  Maak melding
 7. Schaf het visum af!!!!!Dan hebben we die hele ambassade niet meer nodig!!!Die lui vreten toch alleen maar uit hun neus!!! Stelletje luilakken, zakkenvullers en bovenal corrupte (strip)figuren…..


  Maak melding
 8. Krepie: de ambassade is in Den Haag, het consultaat in Amstelveen. Op het consultaat worden de visa afgegeven. Ben je daar ooit geweest voor een visum, nou ik kan je melden dat je beter twee snipperdagen kunt nemen, wat een zootje ongeregeld, zeg. Vind je het gek dat er ruzie ontstaat? Een amateuristisch zootje, lijkt fascistisch Zimbabwe wel.


  Maak melding
 9. Kraag-Keteldijk is de slechtste minister van Buitenlandse Zaken die Suriname heeft. Ze heeft geen enkel benul wat er in haar verantwoordelijke environment gaande is. Dit in tegenstelling tot haar voorgangster Marie Levens. Roep die verantwoordelijke mensen ter verantwoording, minister! Zij maken Suriname te schande! De Nederlanders lachen je vierkant uit!


  Maak melding
 10. Veels teveel diplomaten en zij vreten staats inkomen tot het bot op.

  Daardoor meer en meer pinaren in Su.

  De diplomaten kosten zijn te veel en behoorlijk hoog.

  Opa Ruro… SANEREN !!! de boel.

  NPS laat je tanden zien.


  Maak melding
 11. Mevr. Truideman moet lekker dr biezen pakken ,dit is toch geen manier van representatief gedrag.Heb persoonlijk meegemaakt hoe ze mensen zit uit te kafferen en dat noemt zich n consul??!!! Over professionaliteit gesproken en natuurlijk staar Buitenlandse Zaken achter haar want daar is t ook n stelletje ongeregeld.


  Maak melding
 12. @5,

  Niet alleen landsdienaren zijn onvriendelijk, het winkelpersoneel kan er ook een potje van.
  Kom je ergens binnen, groet je vriendelijk, men kijkt je aan alsof ze het in Keulen horen donderen.Teruggroeten ho maar, dan ben je juist onbeleefd.
  Geef mij maar de marktverkopers en de venters, van hen mag het zowel het kantoor- als winkelpersoneel vriendelijkheid leren.


  Maak melding
 13. T zijn allemaal marktmensen die daar werken op t consulaat. En van al dat geld kunnen ze toch een fatsoenlijke consulaat gaan huren ?gewoon een garage.


  Maak melding
 14. Consulaat of ambassade maakt niet uit! Ze moeten gewoon weg!!! OPDOEKEN DIE HANDEL!!Ze doen toch niets om Suriname te promoten, integendeel visumaanvragers worden als beesten behandeld.Deze mensen hebben ook geen opleiding gehad en zijn niet gewend te werken want in Suriname zaten ze achter een leeg buro!!!


  Maak melding
 15. Landen (Turkije, Marokko, Egypte etc.) die op allerlei gebieden meer voorstellen dan surimaribo kunnen toeristen een visum op de airport kopen. Waarom deze poppenkast in stand word gehouden is mij een groot raadsel. Of is het toch om die corrupte klootzakken met zaagsels in hun hoofd aan het werk te houden. surimarbio komt bij mij over als een land met groot minderwaardigheids complex.


  Maak melding
 16. Ach, het verbaast me helemaal niet!!!

  Ooit op het consulaat in Amsterdam geweest? Het is alsof de tijd de afgelopen 40 jaar is blijven stilstaan.

  Suriname zou zich moeten schamen!!!

  En dan nog de manier waarop die mensen daar hun klanten behandelen, onbeschoft. Ze zijn dringend toe aan diverse trainingen hoe om te gaan met klanten en mede mens natuurlijk.

  Het is zo erg dat ik mezelf schaam voor hun, want zei schamen zich niet. Zo zie je hoe verschrikkelijk het daar is.

  Word wakker!!

  HelenaC


  Maak melding
 17. zeker een onduidelijk bericht maar sommige grijpen gelijk hun kans om hun gal te spugen ik wil die zelfde mensen aan herinneren aan de tijd van herrenberg als er iemand is geweest die suriname voor lul heeft gezet is hij het wel als ambassadeur ik zeg niet dat je geen mening mag hebben maar uit dat bericht kan je niet lezen wat er precies aan de hand is wat dat betref wil de surinaamse pers een advies geven probeer meer informatie te krijgen voor je naar buiten komt met jou bericht .


  Maak melding
 18. de dienstverlening is baarslecht, zo word je steeds voor de gek gehouden, de menneer die sleutel heeft zit in belgie, hij is gaan wandelen, we kunnen niks voor je doen, als hij terug is over een paar dagen kan je het weer proberen, want hij heeft de sleutel van de kast, en niemand kan er in gaan.dat krijg je te horen.
  paspoort verlenging duurd maanden, maar als je de tussen persoon 200 tot 300 euro betaald krijg je het binnen 2 dagen helemaal thuis bezorgd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES