dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurOmroep Brabant steunt Surinaams Jeugdjournaal

Omroep Brabant steunt Surinaams Jeugdjournaal

-

Does Travel - naar Suriname

Omroep Brabant heeft een aantal montagecomputers en andere apparatuur geschonken aan het Jeugdjournaal van Suriname. De redactie is erg blij met de spullen, die door Omroep Brabant niet meer gebruikt werden.

De montage-apparatuur die bij Omroep Brabant inmiddels is vervangen. Komende week wordt alles verscheept en over drie weken komt het in Suriname aan, meldt de omroep op haar site.

De gift is tot stand gekomen door contacten die chef varia Lout Donders in Suriname heeft met stichting The Back Lot. Die heeft het opzetten en het managen van het Jeugdjournaal op zich genomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. Laten we deze gift toejuichen.Het is in het belang van de voorlichting, ontwikkeling van de surinaamse jeugd. Echter geeft het wel het onvermogen aan van de beleidsbepalers in suriname. Ze kopen wel grote dure dienstauto’s maar aankopen voor de educatie van de jeugd, ho maar.


  Maak melding
 2. ja weer een van die tevreden moet zijn met afgedankte spullen van die witman,Suriname is en zal een prooi van Nederland blijven,met owru bongro,s dankzij hennah Draaibar met haar grote Bek.


  Maak melding
 3. Dank u wel Omroep Brabant,

  Tuurlijk zul je altijd wc wurmen op de site hier aantreffen die zich niet dankbaar gedragen, maar let op omroep brabant,

  Het zijn die nutteloze ex-surinamers die in uw kikkerland van een klein scharrelbijstandsuitkering leeft en zo probeert nog mee te tellen in de Surinaamse samenleving. it geldt natuurlijk voor domoor akuba.


  Maak melding
 4. datravisie,
  de wc wurmen zijn niet de ex surinamers die in nederland wonen, juist zijn hun de echte surinamers die het land met hart en ziel ondersteunen. ooit gehoord van stichting vrienden voor nickerie , vrienden voor……enz , enz allemaal in nederland, ooit naar de nieuwehaven geweest om de pakketten te tellen die vanuit nederland richting surinaame verscheept wordt, ooit naar de geld overmakings kantoren geweest? akuba die klaag over alles en wat die hollands is , maar op deze form heb ik nog nooit een melding gezien ,dat de echte surinamer{akuba} en nog een paar op deze form , ooit een pak tandestoker aan surinaame heeft geschonken . en trouwens omroep brabant mijn hartelijke dank .


  Maak melding
 5. Mala,

  Zoals je leest wordt de aangeboden hulp
  vanuit Nederland door een aantal zeikerds niet gewaardeerd.
  Het is veel geschreeuw, weinig wol die deze lui leveren.
  Ze willen dat alle spullen nieuwer dan nieuw moeten zijn.
  En dat is niet alles, als je het niet met hun mening eens bent, dan krijg je een mand vol gescheld over je heen.
  Tsjonge, wat zijn Surinamers toch ondankbaar.

  Suriname heeft bij de onafhankelijkheid een pot met geld gekregen. Waren ze maar zuinig en met beleid met dat geld omgegaan, dan hoefden ze vandaag aan de dag niet op bedeltoer.
  Maar toen was het nyan, dringi en dansi- periode. Toen was het hopla de voetjes in de lucht gooien en wat morgen komt, dan zien we wel weer.
  Het is al tig keren morgen geweest, maar nog hebben ze niets geleerd, want morgen is nog steeds vandaag voor de meesten.

  Toen ik als jong meisje opgroeide in Suriname, en dat was in de jaren 50/60, was Suriname een van de best ontwikkelde landen binnen Zuid-Amerika, vandaag is het een land geworden dat leeft en teert op handje-ophouden.

  Juist degenen met de grootste mond presteren het minst.


  Maak melding
 6. het is temerken uit welk geslacht jullie uitgesproten zijn,ik van een schalleruitkering leven???? laten jullie mij niet lachen,misschien jullie ouders om jullie groot te brengen ik heb altijd hard gewerkt en van alles geniet en kan reizen wanneer ik wil jullie moeten verklaringen afleggen ikke niet,jullie zijn gesteld opafgedankte spullen,ikke niet,alles wat jullie hebben neer getypt heeft met jullie te maken,het is hard om de waarheid te horen,als ik die Surinamers niet wakkerrrrrrrrrrrrrrrrrrr.schut,rioolratten blijven jullie dat doen FRONTBEESTEN


  Maak melding
 7. Zeer dank aan Brabant. En zeer dank aan Draaibaar, hoewel ik haar niet moet, voor het feit dat ze nederlandse kennis over media mee heeft gebracht naar Suriname. Want de kwaliteit van de media is zelfs in timbuktu veel verder dan de pre historische media van Suriname. bah.


  Maak melding
 8. Nou de Afro’s mogen best wat danbaar zijn dat de blanken hun weer wat helpen. Zonder die hulp zouden ze nergens zijn.
  @ Akuba: niet snuiven rat, het tast je hersenen aan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES