zaterdag, juni 15, 2024
HomeNieuws uit NederlandDavids traint bij club van Gullit

Davids traint bij club van Gullit

-

Does Travel - naar Suriname

Edgar Davids heeft deze week meegetraind bij LA Galaxy, de Amerikaanse voetbalclub van trainer Ruud Gullit. Davids is op vakantie in Californië en had Gullit gevraagd of hij mee mocht trainen, schrijft AD SportWereld.

De 35-jarige oud-international vertrok afgelopen seizoen bij Ajax en wil in vorm blijven voor een eventuele nieuwe werkgever. Dat zal niet LA Galaxy zijn, staat volgens de krant te lezen op de website.

De ‘pitbull’ heeft inmiddels wel een flinke indruk gemaakt op vooral de jonge spelers van de club uit Los Angeles. ,,Hij helpt ons enorm, praat over het team en hoe je beter wordt. Hij heeft een enorme indruk gemaakt” aldus een van de spelers.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. heel goed Davids. Liever dat dan de verwende, over het paard getilde jongetjes van van basten advies geven. Ze hebben pai-pai op hun boterbilletjes gekregen van de russen. Gerechtigheid. Seedorf je bent groot om te bedanken voor het schoolreisje met marco van barsten. Die vieze vuile smeerlap van een jack van gelderen probeerde een issue te maken over het niet meezingen van het wilhelus door de donkere spelers en bracht dat in verband met de surinaamse vlaggen van sommige jong-oranje spelers. Gelukkig heeft piet de visser dat heel kundig weggewaaid.


  Maak melding
 2. nogal een verschil naar z’on wereldstad LA en komend van de werelddorp Amsterdam.

  anyway succes pitbull je past er prima in mijn zienswijze.


  Maak melding
 3. prik je hebt gelijk, dat is dat ding. onze jongens moeten niet meer voor oranje uitkomen, want men wil ons toch niet waarderen. Men blijft maar zoeken naar foutjes om iets over te lullen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES