zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentJeffrey Spalburg met show naar Suriname

Jeffrey Spalburg met show naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaams-Nederlandse acteur en standup comedian Jeffrey Spalburg is volgende maand met zijn show ‘Brommers Kiek’n‘ te zien in Suriname. Naast de show, wordt door Fawaka Creations een driedaagse masterclass stand-up comedy georganiseerd voor talentvolle Surinaamse comedians onder de professionele begeleiding van Spalburg.

Jeffrey Spalburg werkte eerder met Jörgen Raymann, Najib Amhali en Brainpower. Nu staat hij solo in zijn eigen avondvullende voorstelling. Aan de hand van hilarische voorbeelden vertelt hij in ‘Brommers Kiek’n‘ het verhaal van een jongen die opgroeit als outsider in het oosten van Nederland waar brommers, boeren en buitenlui de boventoon voeren.

Speellijst Suriname:
2 juli 2008 21:00 uur Jeugdtheaterschool On Stage
5 juli 2008 21:00 uur Club Starzz
6 juli 2008 21:00 uur Club Starzz

opening
Fernandes Express
BODO Party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES